Najgłupsza postać :D

Tematy od dłuższego czasu zamknięte. Jeżeli czegoś szukasz, być może tutaj to znajdziesz :)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

dae pisze:
Nieobrażaj najsilniejszego ziemianina krilina, bo przyjdzie i ci skopie ....
Niestety też myślałem, że Krilan to najsilniejszy ziemianian, ale najsilniejszym ziemianinem iest uub uub(też jest człowiekiem)
Tak , ale jak możesz uzasadnić duuuuuuuuużą moc u człowieka? Uub nie jest człowiekiem tylko jakamś inną rasą (wg mnie)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

BH pisze:
dae pisze:
Nieobrażaj najsilniejszego ziemianina krilina, bo przyjdzie i ci skopie ....
Niestety też myślałem, że Krilan to najsilniejszy ziemianian, ale najsilniejszym ziemianinem iest uub uub(też jest człowiekiem)
Tak , ale jak możesz uzasadnić duuuuuuuuużą moc u człowieka? Uub nie jest człowiekiem tylko jakamś inną rasą (wg mnie)
Ubub jest inną rasą i przedewszystkim leprzą od kkrt bo myśli :twisted:
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

macix pisze:
BH pisze:
dae pisze: Niestety też myślałem, że Krilan to najsilniejszy ziemianian, ale najsilniejszym ziemianinem iest uub uub(też jest człowiekiem)
Racja macix, ale Uub jest człowiekiem, sam Kakarotto to powiedział, i Uub potwierdził. A Kakarotto był głupi, bo było mu tak pisane
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

dae pisze:
macix pisze:
BH pisze: Tak , ale jak możesz uzasadnić duuuuuuuuużą moc u człowieka? Uub nie jest człowiekiem tylko jakamś inną rasą (wg mnie)
Racja macix, ale Uub jest człowiekiem, sam Kakarotto to powiedział, i Uub potwierdził. A Kakarotto był głupi, bo było mu tak pisane
Jeśli za życia byłeś inną rasą niż teraz NIE możesz być na 100% tą rasą którą teraz jesteś , przykładowo Człek zmaieniony w psa nie nie jest 100% psem , i teraz juz wszytko wiecie

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Już wiem dlaczego kakarotto jest taki głupi,bo jak był mały to spadł i uderzył sie w głowe i coś mu sie poprzestawiało :twisted: :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

macix pisze:Już wiem dlaczego kakarotto jest taki głupi,bo jak był mały to spadł i uderzył sie w głowe i coś mu sie poprzestawiało :twisted: :D
A ja przeczytałem w Fanfiku że to przez jego Matke , dobra kończmy offtopicy

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Niewidziałem matki goku więc nic niemuwie :wink: Ale to możliwe :roll:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

macix pisze:Niewidziałem matki goku więc nic niemuwie :wink: Ale to możliwe :roll:
Oto mowa z tego fanfika

Vegeta: So your Goku's father?
Bardock: Yep.
Vegeta: How the hell did he get so dumb?
Bardock: his mother was a cheap whore
Vegeta: HOW CHEAP?!
Bardock: A penny for each lap dance
Vegeta: FUCK!
Goku: DONT TALK ABOUT MY MOMMA!

Przetłumaczenie

V : Więc jesteś ojcem Kakarotta?
B : Ta.
V : Dlaczego do diabła stał sie on taki tępy?
B : Jego matka była tanią dz**ą
V : Jak taniom?
B : Monete od jednego głupiego tańcu
V : Ku**a
K : NIE MÓW TAK O MOJEJ MAMIE!
Ostatnio zmieniony ndz gru 26, 2004 11:09 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Bh to sie niedziało naprawde,jak sam napisałeś to fanfick a z tym upadkiem to była prawda :wink:
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

Co tu dużo pisać Kakarott to debil i koniec. Pewnie gdyby sie nie rąbnąl w łeb to byłby jeszcze głupszy a ten wypadek mu tylko pomógł :P
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Może mu pomogła albo i może zaszkodziła.Moim zdaniem zaszkodziła bo robi wszystko odwrotnie np miał zniszczyć zieme to ją ratuje,zamiast sie uczyć to sie szwęda z takimi rożnymi typami jak np picoloo i sie bije :P ,zamiast sie uczyć to ie tylko bije :x (też bym tak chciał).więc uznaje kkrt za Debila :wink:
Awatar użytkownika
Gutek
SSJ 3

Post autor: Gutek »

No akurat w db mało kto sie uczy a już szczególnie Saiyanie którzy miłują walke! Chociaż to nie wyklucza że Kakarott jest debilem :twisted:
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Jeśli tak się kłócicie o tym @#$% głupku to może utworzycie temat pod Tytułem "Dlaczego nie nawidzisz kakakrotta?". Gdybym był modem od dawna bym juz zamknął ten temat i dał nowy pod tą nazwą. :twisted:
Ostatnio zmieniony pt sty 14, 2005 5:09 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Trocinka
Oozaru

Post autor: Trocinka »

Według mnei najgłupszy był Mr. Satan.

Za to Vegeta jest moją ulubioną postacią i wcale nie wydaje mi się, żeby jego duma i upór były złymi cechami. To dodawało mu charakterku. był jednostką indywidualną i to go czyniło wyjątkowym. Ehhhhhh
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Trocinka pisze:Za to Vegeta jest moją ulubioną postacią i wcale nie wydaje mi się, żeby jego duma i upór były złymi cechami. To dodawało mu charakterku.
Zgadzam się , Bardock bez tych cech jest nikim , najlepiej wyglada jako jednoczeście emocjonalny i zły , pewnie dlatego nienawidze Kakarotta , jest głupi i nie ma w sobie zła , Bardock był neutralny i bardziej emocjonalny nawet od vegety , Vegeta nigdy nie trzymał swojej umierajacej załogi a Bardock tak robił , wszak nie wiem co to znaczy "Yo" w japońskim , ale porównujac u dziadka gohana Gokuyo znaczy chyba że bardzo kocha tą osobe , nawet francuskie przetłumaczenie z "Kakarottoyo" brzmiało "żegnaj synu" ach przez francuską wersje jest płacz. Więc Vegeta dla mnie wygląda lepiej jako dziecko u boku ojca a nie jako kochający tatuś bleeeeeeeeeeee Kakarotto z 12 letniego dziecka stał sie 152 "dziadkiem" , zamiast sceny jak Bardock tuli swego syna mamy scene jak Kakarotto tuli swego syna blllllle :x
Ostatnio zmieniony wt sty 25, 2005 4:36 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Zablokowany