And peace restored once again...

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

And peace restored once again...

Post autor: Rav »

Było sobotnie popołudnie. Rav właśnie wrócił z ogólnokrajowych zawodów. Nie poszło mu najlepiej, ale i tak był z siebie zadowolony, ponieważ misje do wykonanania były bardzo trudne, a przeciwnicy niezwykle potężni.
Nagle niedaleko wyczuł 2 wrogie ki. Westchnął ciężko i błyskawicznie teleportował się w ich stronę. Zjawił się 2 metry przed nimi.
-"Co, kur...kim kur...jesteś?!" - Rozpoczął inteligentną rozmowę jeden z nich.
-"Właśnie kur...o co kur...chodzi?!" - powiedzał drugi.
Ku swemu zdziwieniu Rav spostrzegł, że byli to zwykli menele spod budki z piwem, ale mieli na twarzy maski Goku i Vegety. Patrzyli na przybysza nieprzytomnym wzrokiem.
-"Jestem Rav" - odparł spokojnie wojownik.
-"Ja ci zaraz dam...kur...^&$$^%#^&^$" - menele zaczęli bez powodu wyzywać przybysza
Rav nabrał powietrza i dmuchnął w ich stronę. Menele poupadali.
Po minucie udało im się podnieść.
-"No nie, koleś, teraz to już przetentgowałeś, nie no już normalnie teraz to po tobie, i wogóle już przepadłeś bo się sfuz...sfaz...sfuzej...no ten połączymy się."
Menele zaczęli wykonywać dziwny taniec, jednak coś im nie wyszło i zderzyli się głowami.
"Żałosne..." - westchnął Rav.
"Sam jesteś żałosny, ty jeden...my to zrobiliśmy specjalnie...to był ukryty sens, ale ty go nie rozumiesz..." - powiedział jeden z nich - "I tak już przepadłeś...użyjemy swojej najsilniejszej techniki..."
Menele stanęli naprzeciwko siebie i wspólnie stworzyli falę uderzeniową, którą wyrzucili w stronę Rav'a. Gdy fala uderzeniowa miała dolecieć do Rav'a, ten pstryknął ją tak, że zawróciła w stronę meneli. Po chwili nie było już czego z nich zbierać.

W krainie SSJ POWER pokój zawitał ponownie, a Rav zabrał się za przygotowania do kolejnego turnieju...

Nie zbanowałem gokussj2 i vegetyssj2 - usunąłem ich z forum wraz ze wszystkimi postami.
Mam nadzieję, że Szpaner uprzątnie posty, które odnosiły się do postów tych dwóch :)

BTW: Szpaner, świetna robota na forum. Nie przejmuj się tym, co gadają użyszkodnicy - oni zawsze będą niezadowoleni.

Dzięki, szefie. Staram się... Eh, dopiero co sprzątnąłem dział DB to pojawiły się owe menele i teraz trzeba od początku... Miałem ferie i się obijałem, więc teraz przystąpię do dzieła :P - Szpaner
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

no nareszcie spokuj a ja chcąc pomuc Szpanerowi próbowałem cos zrobic
lecz byłem uziemiony bez odpowiedniej władzy 8)

no ale tak czy tak nareszcie za panował spokuj
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kolej rzeczy, po chaosie nastaje pokój, po pokoju chaos...

Mimo wszystko, lepiej być w pokoju, niż w chaosie(za wyjątkiem momentów, gdy "My" panujemy nad chaosem :twisted: )

BTW. Fajny tekst Rav sama :P
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Zablokowany