Megatron pisze:C fakt to fakt, święta racja
Ta gra ma jeden błąd: niektóre postacie nie mają ataków energrtycznych
Oceniam tę grę 10=/10
Poszukaj MOD-ów do tej gry, takich jak: Kate(wg mnie najlepszy), raiforcment(czy jakoś tak), turbo, mega, X i innych.
Swego czasu długo grałem, potrafie też za pomocą Data CHangera pozmieniać pare rzeczy XD DOsyć fajne, jednak nie polecam zwykłej wersji gry. Polecam Little Fighter 2 Kate. Warto poszukać, ja niestety nie mam linków, no bo miałem je przed formatem(pół roku temu)
LF2: Kate to dodatek do LF 2. Zawiera lepsze postacie, do tego więcej. Najlepszą jest Kate(taki podobny do Pikachu z pokemonow stworek). POstacie tam, co mi się baaardzo podoba mogą stosować comba
Przykładowe kombinacje pisze:O - Obrona
J - Skok
A - Atak
U - gura
D - Dół
B - W Bok
OJA - OJA - OJA - AAAAAAA - nie wiem, ale wiem, że to był jeden z najlepszych combow
O-B-A-O-o-o-o-o - Kolejne combo
W tej wersji ataki postaci są też silniejsze, a Woody ma ulepszone ciosy(i jedno takie fajne combo ^^)
Warto poszukać, jednak na NIEWIELU stronach to jest...
dae pisze:LF2: Kate to dodatek do LF 2. Zawiera lepsze postacie, do tego więcej. Najlepszą jest Kate(taki podobny do Pikachu z pokemonow stworek). POstacie tam, co mi się baaardzo podoba mogą stosować comba
Przykładowe kombinacje pisze:O - Obrona
J - Skok
A - Atak
U - gura
D - Dół
B - W Bok
OJA - OJA - OJA - AAAAAAA - nie wiem, ale wiem, że to był jeden z najlepszych combow
O-B-A-O-o-o-o-o - Kolejne combo
W tej wersji ataki postaci są też silniejsze, a Woody ma ulepszone ciosy(i jedno takie fajne combo ^^)
Warto poszukać, jednak na NIEWIELU stronach to jest...
Dae czy mógł byś podać mi taką stronę bo od dawna szykam uleprzonych wersji LF2 i nic nie znalazłem
Jeżeli ktoś przejdzie całego LF2 Kate lub mu się znudzi, to wyjawie mu pare sekretów XD Nie ma tak łątwo, by odrazu XD DO LF2 Kate jest dołączony jeszcze jeden, lub 2 nowe Stage mody, oraz spis wszystkich mo żliwych ataków wszelkimi postaciami ^^
BTW. Najlepiej grać Kate, zamienić się w Kate Ex-a, a potem w Katiana. Wtedy, jak się stara, to się nie przegra ^^
Przeszekłem dwa razy stage mode jeden fancem 777 a drugi Depem
Muszę przyznać, że za drugim razem musiałem się sporo natrudzić
I jeszcze jedno jakto dwa nowe stage mode
Nie rozumiem
Czy mógłbyś mi to wyjaśnić
Megatron pisze:Przeszekłem dwa razy stage mode jeden fancem 777 a drugi Depem
Muszę przyznać, że za drugim razem musiałem się sporo natrudzić
I jeszcze jedno jakto dwa nowe stage mode
Nie rozumiem
Czy mógłbyś mi to wyjaśnić
Grałeś chyba na kodach XD Ale co tam, podam Ci ten sekrecik. W folderze data/ znajdziesz jakiś duży plik(7mb lub coś takiego). Zmień jego rozszerzenie na *.rar i wgraj. Po kilku takich zabiegach(bo jest kilka razy coś takiego) będziesz miał wszystko i spis ciosów gdzieś
1. To prawda grałem na kodach XD
2. U mnie nie ma takiego pliku
3. Co teraz
4. Przoszę pomóż mi
Póki co powiedz mi jak się Denisem robi tornado
Frezerem wielki sopel lodu
Katem EX wybuch elektryczny na kolorek fioletowy
I proszę o jakieś nowe postacie do lf2 Kate
OK?