BOBERCIK BALL

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Czy podoba wam się Bobercik Ball???

Tak
10
53%
Nie
2
11%
Nie mam zdania
7
37%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

hehehehe, nie masz szans BH
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

bobercik pisze:hehehehe, nie masz szans BH
:shock: LOL , chyba neurony mozgowe masz przepalone! Ja? Jedno z najsilniejszych istot we wszechswiecie , byc pokonanym przez dupkow? LOL LOL LOL :lol:

Te "hehehehe" brzmialo jakbys byl Kakarottem :| ale nie wazne
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

BH Daimaouji pisze:Nie bede zdradzal co z nim zrobie , ale tej rzeczy co ty dales napewno nie zrobie , nawet nie mam takiej mysli , gdyz nawet w tym swiecie nie chcem brac slubu!
Nie chcesz, bo jesteś młody i nie znasz w całości tego uczucia jakim jest prawdziwa miłość, jak byłem w Twym wieku też tak myślałem, a do tego czasu moje poglądy zmieniły się automatycznie.
BH Daimaouji pisze: 3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
Bez przesady :D

Ej, bobercik, mógłbyś ze mnie ciągle nie robić jakiegoś mdliko-słabeusza?
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kenyan pisze:
BH Daimaouji pisze:Nie bede zdradzal co z nim zrobie , ale tej rzeczy co ty dales napewno nie zrobie , nawet nie mam takiej mysli , gdyz nawet w tym swiecie nie chcem brac slubu!
Nie chcesz, bo jesteś młody i nie znasz w całości tego uczucia jakim jest prawdziwa miłość, jak byłem w Twym wieku też tak myślałem, a do tego czasu moje poglądy zmieniły się automatycznie.
BH Daimaouji pisze: 3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
Bez przesady :D

Ej, bobercik, mógłbyś ze mnie ciągle nie robić jakiegoś mdliko-słabeusza?
1.Ta? To ile masz lat? Nie mow ze jestes starszy odemnie :? I ta nie chcem , slub jest dla doroslych , ja zamiast miec dziecko , chcem na zawsze byc dzieckiem i mi to sie podoba , a nie jak moja mama mowi , posiadanie dziecka i bycie krzestnym dziecka kogos , popsulo by mi tylko nastroj :?
2.No ta , taki glupi to nie jestes , gdybys byl to bym osobiscie zmienil cie w prochy (nie , to nie kremacja)
3.Przypominam , jakbyscie cos nie wiedzieli o mnie , pytac sie do BH saga FAQ!

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

1.Ta? To ile masz lat? Nie mow ze jestes starszy odemnie :? I ta nie chcem , slub jest dla doroslych , ja zamiast miec dziecko , chcem na zawsze byc dzieckiem i mi to sie podoba , a nie jakm oja mama mowi , posiadanie dziecka i bycie krzestnym dziecka kogos , popsulo by mi tylko nastroj :?
2.No ta , taki glupi to nie jestes , gdybys byl to bym osobiscie zmienil cie w prochy (nie , to nie kremacja)
To się zdziwisz, ale mam 20 lat. Jestem nauczycielem informatyki. Nie jestem typem powarzniaka, więc dla tego może mnie tak oceniłeś. Anime to moja pasja już od dawna, nauczyłem się tworzyć nawet własne 15minutowe odcinki. Postawnowiłem nauczyć się programowania i zacząłem tworzyć pierwsze zaawansowane strony www. Na lekcji info uczę programowania PHP(oraz grafiki internetowej) i dla słabszych HTML. Moi uczniowie to zreguły 17-letni kumple. Nie zdziwiłbym się jak by na tym forum był ktoś kogo uczę.

Pozatym lubię się dobrze wygłupić :P . Np. taka kłótnia z Tobą to czysta przyjemność :)

Jestem , jak to mówią rodzice uczniów "wyrzutkiem społeczeństwa", miałem już 3 mandaty i 4 sprawy(jedna z pobicie faceta)
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kenyan pisze:
1.Ta? To ile masz lat? Nie mow ze jestes starszy odemnie :? I ta nie chcem , slub jest dla doroslych , ja zamiast miec dziecko , chcem na zawsze byc dzieckiem i mi to sie podoba , a nie jakm oja mama mowi , posiadanie dziecka i bycie krzestnym dziecka kogos , popsulo by mi tylko nastroj :?
To się zdziwisz, ale mam 20 lat. Jestem nauczycielem informatyki. Nie jestem typem powarzniaka, więc dla tego może mnie tak oceniłeś. Anime to moja pasja już od dawna, nauczyłem się tworzyć nawet własne 15minutowe odcinki. Postawnowiłem nauczyć się programowania i zacząłem tworzyć pierwsze zaawansowane strony www. Na lekcji info unczę programowania PHP i dla słabszych HTML. Moi uczniowie to zreguły 17-letni kumple. Nie zdziwiłbym się jak by na tym forum był ktoś kogo uczę.

Pozatym lubię się dobrze wygłupić :P . Np. taka kłótnia z Tobą to czysta przyjemność :)
1.20? Heh ja mam 21
2.Ta racja , klotnia z toba tez , twoj IQ jest tak niski ze zabawnie jest ponizac przedstawicieli najbardziej najglupszego gatunku na Ziemi , Homo Sapiens
3.Jak mowilem , pisz do BH saga FAQ o pytania o mnie , jesli masz odwage :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Kolejna kłótnia :) .

Nie obrażaj mnie w ten sposób, bo mnie on nie rusza :D .

PS: Wtedy było ciekawiej

I tak wogóle dla twojej wiadomości Homo Sapiens oznacza, "człowiek myślący". Wygłupiłeś się i dowiodłeś jedynie tego, że masz luki w wiedzy.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kenyan pisze:Kolejna kłótnia :) .

Nie obrażaj mnie w ten sposób, bo mnie on nie rusza :D .

PS: Wtedy było ciekawiej

I tak wogóle dla twojej wiadomości Homo Sapiens oznacza, "człowiek myślący". Wygłupiłeś się i dowiodłeś jedynie tego, że masz luki w wiedzy.
1.Ta? Mi sie to bardzo podoba
2.Heh , dziwadlo
3.Nom
4.Wiem ze Homo sapiens = Czlowiek rozumny , pamietam to ze szkoly , byc moze rozumny jest w formie "rozumny" tak samo jak "glupia" blondynka , gdyz mam siostre blondynke , a ona glupia nie jest (jak to podaja dowcipy o blondynkach) , wiec nie obrazaj mnie zanim nie dokoncze zdania :!:

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kana
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Kana »

Uff... wreszcie wyrwałam tą przeklętą klawiaturę z rąk tego pedała :x .

Nie wierz mu BH. On nigdy nie poślubi dziewczyny... ostatnio chodziłz moją koleżanką to jak z nim zaczęła poruszać sprawę z trwałym związkiem, kwiaty które jej przyniósł wywalił na głowę i poszedł :x . Zalała trzy sprawdziany przez tego gnoja! Pozatym, co do jego "bycia nauczycielem" to chyba przesadza. Raz byłam w szkole, w której pracuje to... zacytuję wam pewną rozmowę.
Jacek- Cicho! W P*ZDE WYJE*ANĄ!!!
uczeń- Spier*alaj i rób co masz robić.
Jacek -PAŁA!
uczeń- Bujaj się!
Jacek- DO DYREKTORA!
Uczeń wywalił kopa w jednostkę centralną i wybiegł ze szkoły :shock: . Nie wiem o co mu dokładnie chodziło, ale to było dobre :lol: .
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Rotfl a pomyslec ze myslalem na poczatku ze jestes starsza od Kenyana , BTW OMG , ale z niego surowy nauczyciel , nie wiedzialem ze bycie nauczycielem to takie pieklo

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Kana
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Kana »

Przynajmniej, rzadko go widzę w domu :) , bo często musi niektórym po godzinach tłumaczyć.

Czy ja wiem czy takie piekło... 2, 500 do domu przynosi co miesiąc.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kana pisze:Przynajmniej, rzadko go widzę w domu :) , bo często musi niektórym po godzinach tłumaczyć.

Czy ja wiem czy takie piekło... 2, 500 do domu przynosi co miesiąc.
Ta , tak samo mam z siostra , jej nie ma bo jest na studiach , i nie ma jej w domu , wyjezdza i przyjezdza na pare dni

Update

Hmmm nie bede bezlitosciowy , wasze pozostalosci zakopie gdzies , o ile beda jakies :twisted:

Ayla Mioduńska 2003-2019
kgdaro
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: kgdaro »

kenyan Noobie :)
skoro jestes nauczycielem :P (20 lat, ciekawe)
to bardzo zastanawia mnie twoje podjescie do tej sprawy/kłótni. Będąc na stanowiksku na ktorym jestes (nauczyciel dla przypomnienia) to powieniens wykazac sie intel;igencja i nie pisac takich bzdurnych/debilnych czyli inaczj "innych postów"

a teraz pytanie bonusowe:
"od kiedy przyjmuja na nauczycieli bez studiów ??"

co do ficka to jest spox XD | podoba mi sie
Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Po 1- mam studia.
Po 2- jak już wspomniałem wolę się pałętać z kolesiami po mieście i strzelać z nimi piwko, a szkoła służy mi do tego, aby zarobić na jedzenie :) .
Pozatym dzięki mojemu "luzactwu" zyskuję u uczniów szacunek i miło się razem współpracuje.

BTW. zreszą nie rozumiem tych głupich pytań. Czy jak się jest dorosłym to już zabronione jest wygłupianie się i szalenie? W KOŃCU PO TO JEST ŻYCIE.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kenyan pisze:BTW. zreszą nie rozumiem tych głupich pytań. Czy jak się jest dorosłym to już zabronione jest wygłupianie się i szalenie? W KOŃCU PO TO JEST ŻYCIE.
Wiesz dorosli sa powazni i nie moga sie wyglupiac , to jedna z przyczyn dlaczego wole byc wiecznie dzieckiem

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ