BOBERCIK BALL
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
bobercik pisze:hehehehe, nie masz szans BH
Te "hehehehe" brzmialo jakbys byl Kakarottem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nie chcesz, bo jesteś młody i nie znasz w całości tego uczucia jakim jest prawdziwa miłość, jak byłem w Twym wieku też tak myślałem, a do tego czasu moje poglądy zmieniły się automatycznie.BH Daimaouji pisze:Nie bede zdradzal co z nim zrobie , ale tej rzeczy co ty dales napewno nie zrobie , nawet nie mam takiej mysli , gdyz nawet w tym swiecie nie chcem brac slubu!
Bez przesadyBH Daimaouji pisze: 3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
Ej, bobercik, mógłbyś ze mnie ciągle nie robić jakiegoś mdliko-słabeusza?

Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ta? To ile masz lat? Nie mow ze jestes starszy odemnieKenyan pisze:Nie chcesz, bo jesteś młody i nie znasz w całości tego uczucia jakim jest prawdziwa miłość, jak byłem w Twym wieku też tak myślałem, a do tego czasu moje poglądy zmieniły się automatycznie.BH Daimaouji pisze:Nie bede zdradzal co z nim zrobie , ale tej rzeczy co ty dales napewno nie zrobie , nawet nie mam takiej mysli , gdyz nawet w tym swiecie nie chcem brac slubu!
Bez przesadyBH Daimaouji pisze: 3.Ja smiec? LOL pewnei Kenyan tak mnei nazwal , a to scierwo
Ej, bobercik, mógłbyś ze mnie ciągle nie robić jakiegoś mdliko-słabeusza?
2.No ta , taki glupi to nie jestes , gdybys byl to bym osobiscie zmienil cie w prochy (nie , to nie kremacja)
3.Przypominam , jakbyscie cos nie wiedzieli o mnie , pytac sie do BH saga FAQ!
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
To się zdziwisz, ale mam 20 lat. Jestem nauczycielem informatyki. Nie jestem typem powarzniaka, więc dla tego może mnie tak oceniłeś. Anime to moja pasja już od dawna, nauczyłem się tworzyć nawet własne 15minutowe odcinki. Postawnowiłem nauczyć się programowania i zacząłem tworzyć pierwsze zaawansowane strony www. Na lekcji info uczę programowania PHP(oraz grafiki internetowej) i dla słabszych HTML. Moi uczniowie to zreguły 17-letni kumple. Nie zdziwiłbym się jak by na tym forum był ktoś kogo uczę.1.Ta? To ile masz lat? Nie mow ze jestes starszy odemnieI ta nie chcem , slub jest dla doroslych , ja zamiast miec dziecko , chcem na zawsze byc dzieckiem i mi to sie podoba , a nie jakm oja mama mowi , posiadanie dziecka i bycie krzestnym dziecka kogos , popsulo by mi tylko nastroj
2.No ta , taki glupi to nie jestes , gdybys byl to bym osobiscie zmienil cie w prochy (nie , to nie kremacja)
Pozatym lubię się dobrze wygłupić
Jestem , jak to mówią rodzice uczniów "wyrzutkiem społeczeństwa", miałem już 3 mandaty i 4 sprawy(jedna z pobicie faceta)

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.20? Heh ja mam 21Kenyan pisze:To się zdziwisz, ale mam 20 lat. Jestem nauczycielem informatyki. Nie jestem typem powarzniaka, więc dla tego może mnie tak oceniłeś. Anime to moja pasja już od dawna, nauczyłem się tworzyć nawet własne 15minutowe odcinki. Postawnowiłem nauczyć się programowania i zacząłem tworzyć pierwsze zaawansowane strony www. Na lekcji info unczę programowania PHP i dla słabszych HTML. Moi uczniowie to zreguły 17-letni kumple. Nie zdziwiłbym się jak by na tym forum był ktoś kogo uczę.1.Ta? To ile masz lat? Nie mow ze jestes starszy odemnieI ta nie chcem , slub jest dla doroslych , ja zamiast miec dziecko , chcem na zawsze byc dzieckiem i mi to sie podoba , a nie jakm oja mama mowi , posiadanie dziecka i bycie krzestnym dziecka kogos , popsulo by mi tylko nastroj
Pozatym lubię się dobrze wygłupić. Np. taka kłótnia z Tobą to czysta przyjemność
2.Ta racja , klotnia z toba tez , twoj IQ jest tak niski ze zabawnie jest ponizac przedstawicieli najbardziej najglupszego gatunku na Ziemi , Homo Sapiens
3.Jak mowilem , pisz do BH saga FAQ o pytania o mnie , jesli masz odwage
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kolejna kłótnia
.
Nie obrażaj mnie w ten sposób, bo mnie on nie rusza
.
PS: Wtedy było ciekawiej
I tak wogóle dla twojej wiadomości Homo Sapiens oznacza, "człowiek myślący". Wygłupiłeś się i dowiodłeś jedynie tego, że masz luki w wiedzy.
Nie obrażaj mnie w ten sposób, bo mnie on nie rusza
I tak wogóle dla twojej wiadomości Homo Sapiens oznacza, "człowiek myślący". Wygłupiłeś się i dowiodłeś jedynie tego, że masz luki w wiedzy.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ta? Mi sie to bardzo podobaKenyan pisze:Kolejna kłótnia.
Nie obrażaj mnie w ten sposób, bo mnie on nie rusza.
2.Heh , dziwadlo
3.Nom
4.Wiem ze Homo sapiens = Czlowiek rozumny , pamietam to ze szkoly , byc moze rozumny jest w formie "rozumny" tak samo jak "glupia" blondynka , gdyz mam siostre blondynke , a ona glupia nie jest (jak to podaja dowcipy o blondynkach) , wiec nie obrazaj mnie zanim nie dokoncze zdania
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Uff... wreszcie wyrwałam tą przeklętą klawiaturę z rąk tego pedała
.
Nie wierz mu BH. On nigdy nie poślubi dziewczyny... ostatnio chodziłz moją koleżanką to jak z nim zaczęła poruszać sprawę z trwałym związkiem, kwiaty które jej przyniósł wywalił na głowę i poszedł
. Zalała trzy sprawdziany przez tego gnoja! Pozatym, co do jego "bycia nauczycielem" to chyba przesadza. Raz byłam w szkole, w której pracuje to... zacytuję wam pewną rozmowę.
. Nie wiem o co mu dokładnie chodziło, ale to było dobre
.
Nie wierz mu BH. On nigdy nie poślubi dziewczyny... ostatnio chodziłz moją koleżanką to jak z nim zaczęła poruszać sprawę z trwałym związkiem, kwiaty które jej przyniósł wywalił na głowę i poszedł
Uczeń wywalił kopa w jednostkę centralną i wybiegł ze szkołyJacek- Cicho! W P*ZDE WYJE*ANĄ!!!
uczeń- Spier*alaj i rób co masz robić.
Jacek -PAŁA!
uczeń- Bujaj się!
Jacek- DO DYREKTORA!

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Rotfl a pomyslec ze myslalem na poczatku ze jestes starsza od Kenyana , BTW OMG , ale z niego surowy nauczyciel , nie wiedzialem ze bycie nauczycielem to takie pieklo
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , tak samo mam z siostra , jej nie ma bo jest na studiach , i nie ma jej w domu , wyjezdza i przyjezdza na pare dniKana pisze:Przynajmniej, rzadko go widzę w domu, bo często musi niektórym po godzinach tłumaczyć.
Czy ja wiem czy takie piekło... 2, 500 do domu przynosi co miesiąc.
Update
Hmmm nie bede bezlitosciowy , wasze pozostalosci zakopie gdzies , o ile beda jakies
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
kenyan Noobie 
skoro jestes nauczycielem
(20 lat, ciekawe)
to bardzo zastanawia mnie twoje podjescie do tej sprawy/kłótni. Będąc na stanowiksku na ktorym jestes (nauczyciel dla przypomnienia) to powieniens wykazac sie intel;igencja i nie pisac takich bzdurnych/debilnych czyli inaczj "innych postów"
a teraz pytanie bonusowe:
"od kiedy przyjmuja na nauczycieli bez studiów ??"
co do ficka to jest spox XD | podoba mi sie
skoro jestes nauczycielem
to bardzo zastanawia mnie twoje podjescie do tej sprawy/kłótni. Będąc na stanowiksku na ktorym jestes (nauczyciel dla przypomnienia) to powieniens wykazac sie intel;igencja i nie pisac takich bzdurnych/debilnych czyli inaczj "innych postów"
a teraz pytanie bonusowe:
"od kiedy przyjmuja na nauczycieli bez studiów ??"
co do ficka to jest spox XD | podoba mi sie
Po 1- mam studia.
Po 2- jak już wspomniałem wolę się pałętać z kolesiami po mieście i strzelać z nimi piwko, a szkoła służy mi do tego, aby zarobić na jedzenie
.
Pozatym dzięki mojemu "luzactwu" zyskuję u uczniów szacunek i miło się razem współpracuje.
BTW. zreszą nie rozumiem tych głupich pytań. Czy jak się jest dorosłym to już zabronione jest wygłupianie się i szalenie? W KOŃCU PO TO JEST ŻYCIE.
Po 2- jak już wspomniałem wolę się pałętać z kolesiami po mieście i strzelać z nimi piwko, a szkoła służy mi do tego, aby zarobić na jedzenie
Pozatym dzięki mojemu "luzactwu" zyskuję u uczniów szacunek i miło się razem współpracuje.
BTW. zreszą nie rozumiem tych głupich pytań. Czy jak się jest dorosłym to już zabronione jest wygłupianie się i szalenie? W KOŃCU PO TO JEST ŻYCIE.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiesz dorosli sa powazni i nie moga sie wyglupiac , to jedna z przyczyn dlaczego wole byc wiecznie dzieckiemKenyan pisze:BTW. zreszą nie rozumiem tych głupich pytań. Czy jak się jest dorosłym to już zabronione jest wygłupianie się i szalenie? W KOŃCU PO TO JEST ŻYCIE.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019