BOBERCIK BALL

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

Czy podoba wam się Bobercik Ball???

Tak
10
53%
Nie
2
11%
Nie mam zdania
7
37%

Liczba głosów: 19

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Mam nadzieje ze to przenosnia , i napilismy sie , shakegu mlekowego , gdyz nie lubei alkoholu , dzieci nie pija alkoholu przeciez! (to dlatego w swiecie DB jestem max. fizycznie 12 latkiem)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

oczywiście alkohol to przenośnia
Obrazek
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

bobercik pisze:Odcinek 4:
Do Bobercika i BH Tommy doleciał,
był rozzłoszczony bo świat się rozleciał,
lecz nagle jakąs planetę zobaczyli,
weszli do knajpy i się tam upili

1.Oczywiście to jest humor, nikogo nie obrażam.
2.Jeśli ktoś poczuje się dotknięty to proszę zgłosić, zmienię tekst.
3.Wolak, może dołączyłbyś do mojego prawdziwego Bobercik Balla, twoja postać by się przydała.

Jestem jak najbardziej za tym ,żebym dołączył do twojego opowiadania .Masz moje pełne poparcie i swobodę co do mojej postaci .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

ok, fajnie, będziesz jedną z silniejszych postaci
Obrazek
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Odcinek 1(9)"Witaj znowu!!!"
Zaczął się nowy dzień. Las. Pięć lat temu byliśmy w tym lesie i poznaliśmy chłopca o imieniu Bobercik
Był wtedy smotny i bez przyjaciół. Po pięciu latach stał się bardzo silny. Nie jest już sam. Są z nim
przyjaciele VanHunter i Tommy. Gdy pięć lat temu walczyli z BH wydawało się że to koniec kłopotów.
Lecz kilka tygodni temu poczuli wielką energię gdzieś w kosmosie. Przez pięc lat odpoczywali w tym lesie
a teraz wzywał ich obowiązek. No, przynajmniej wzywał Tommy'ego, Bobercik i Hunter cieszyli się że nie
będzie już nudno. Teraz ciężko ćwiczą przygotowując się do walki z nie wiadomo czym. Nagle poczuli znajomą
Ki. - Ej, to chyba Dae - powiedział Bobercik - co on tu robi? - Pewnie chce zobaczyć jakie zrobiliśmy postępy -
rzekł Hunter. - He he he, to się zdziwi - zaśmiał się Bobercik. Dae wylądował przed przyjaciółmi. - Cześć.
- Cześć Dae - powiedział Bobercik - gdzie ty się podziewałeś? - W kosmosie. - Ale gdzie? - W przestrzeni.
- Ale gdzie?!?!?! - Tu i tam. - Dobrze już, a co robiłeś? - To i owo. - Ty mnie nie wkurzaj, chcesz dostać
w tyłek. Bobercik wyzwolił z siebie niesamowitą moc. - HA HA HA HA HA, i co Dae powiesz na mojego
USHB2. Dae zmienił się w USSJ2. - Widzę że też zrobiłeś postępy Dae. Zmienił się w SSJ3. - Eeeee, dobra
już przestań. Dae osiągnął SSJ4. - Uspokój się już!!!!!!!, masz szczęście żę nie chce mi się walczyć, po co
przyleciałeś? - Żeby wam powiedzieć że potężna energia którą czujecie to Król Enma. - CO!?!?!??!?!? -
krzyknął Tommy - WŁADCA PIEKIEŁ!?!?!?!?!? - Tak, właśnie on. Musimy zebrać starych znajomych
do walki z nim. Tommy i Hunter polecicie po Hao, Kane i Gabimona, a ja z Bobercikiem odwiedzimy BH.
-CO!?!? Po co mamy lecieć do tego smoluba. I tak jestem silniejszy. - BH przyda nam się w walce z Królem
Enmą. - No dobra, a co z Singmanem. - Nie mam pojęcia gdzie on jest. Teraz lecimy. Bobercik i Dae zmierzali
do BH aż nagle spotkali nieznajmoego. - Hmmmmmm - powiedział chłopak - macie potężne energie. Jestem
Reaven, a to(zmienił postać) Reaven1(ponownie się zmienił) i Reaven2. Dae zmienił się w SSJ4 a Bobercik
w USHB2. - Jesteście bardzo silni. Gdzie zmieżacie? - A co Cię to obchodzi - powiedział Bobercik. I odleciał.
Dae poleciałza nim. - Coś mi się wydaje że jeszcze go spotkamy - pomyślał Dae. - Dobra Bobercik, oto siedziba BH.
- A wy co tu robicie - wrzasnął Kujović gdy zobaczył dwójkę bohaterów. Bobercik i Dae nie zwrócili uwagi na
starego znajomego. - Nic nie mówcie - powedział BH gdy ich ujżał - też czuję tą KI. Nagle usłyszeli wybuch.
- Co do jasnej ch***ry?!?! - krzyknął BH - ten palant tego pożałuje. BH, Bobercik i Dae zobaczyli poobijanego,
umięśnionego i przystojnego męszczyzne. - Kim jesteś śmiecu że zakłucasz mój spokój. nieznajomy podleciał
do BH i uderzył go w brzuch. BH padł na ziemię. Bobercik i Dae nie mogli uwierzyć w to co widzą.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Nigdy by mnie powiedzial "co do jasnej c.h.o.r.e.r.y" bardziej "co do jasnej k.u.r.w.y"! BTW kto to jest co mnie uderzyl , czyzby to byl Enma???

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Ok, powiem jest to ktoś z tego forum.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Ok, powiem jest to ktoś z tego forum.
Napewno nie Kenyan! To wiem :)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

:lol: spodobało mi sie to twoje opowiadanie bobercik dlatego niedłógo napisze ops mojej postaci i mam nadzieje że będe mógł dolączyć :D
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Mam małe FAQ do Bobercik Balla.
Gdzie jest MiStRzUnIo?
Gdzie jest groudon?
Czy ja jestem dobry czy zły?, bo nie wiem.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

BTW Bobercik ty tez planujesz "zabic" wszystkich malo waznych bohaterow?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Mistrzunio jest w lochach BH, Groudon nie wiem gdzie jest, mogę zdadzić że w ostatnim odcinku(nie wiem której serii) zginie większość bohaterów, bezpowrotnie
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Mistrzunio jest w lochach BH, Groudon nie wiem gdzie jest, mogę zdadzić że w ostatnim odcinku(nie wiem której serii) zginie większość bohaterów, bezpowrotnie
He he wiec to mnie nie dotyczy , gdyz ja znam powod , a ja tworzylem siebie i swoja postac

Lochy? Ja ich zamykam w klatkach takich , cos jak wiezienie

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Roksia10
Wojownik z Kaioukenem

Post autor: Roksia10 »

zapisuje się:
Imię: Roksia10
Planeta:Ziemia
Wygląd:Tak jak naprawdę wyglądam
Historia:Zaginiona siostra Bobercika
Roksia
Awatar użytkownika
Groku
SSJ 4+

Post autor: Groku »

Imie: Groku
Rasa: Saiyan
Rodzina: Nikt tego nie wie
Wlosy: Średniej dłogości złote włosy (jak u ssj)
Oczy: błękitno, czerwone
Ataki: Nikt jeszcze nie zmósil mnie do żadnego
Formy: SSJ, SSJ2, SSJ3, SSJ4, do wyrzszej nikt mnie nie zmósił
Strona: Dobra lecz ze zlym charakterem (jak vegeta w dbz)
Krótki opis zachowań: Uwielbia walke, ale podczas jej zachowuje spokuj i opanowanie (miażdżąc przeciwnika zwykle 1 ciosem)

Moja postac straciła pamięć i od tego czasu jej jedynym pragnieniem była walka z kimś naprawde potężnym. W wieku 20 lat otrzymał on nieśmiertelność od prastarego stworzenia Twisted Evil i od tego czasu dożył już 120 lat (wygląda jednak jak 20latek)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wak samo jak u BH ale niechcialo mi sie wymyslać innego. A co do ataków i form to jak będą potrzebne jakies to prosze bobercik na pw a podam jakie zna moja postać 8)
Obrazek
ODPOWIEDZ