No tak , dlatego też nie chcem dorastać bo ktoś pomyśli że jestem gejem jak ja nosze czerwona bluzkę BTW TY byś też skojarzył Złego Kakarotta że jest gejem skoro nosi różowe spodnie co? BTW ja też takie nosiłem jak byłem mały (we wzroście) a skoro mowa o gejach zmieniłem ubiór mego tatusia złego Bardocka teraz nie ma ani różowej bandani ani różowej bluzy tylko typową zbroje Bardockamacix pisze:Trocinka czy cie pogiełoJak można lubić gei
To jest obrzydliwe co oni robiom chyba że masz 5 lat,blond włosy i krencone loczki to wtedy zrozumiem
Twoje fav characters
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Nom tak. Ale ulubione postacie to nie to ze jest w niej cos fajnego.
Np:
.:Yamcha:.
- lubie go bo jest waleczny
- nie lubei go bo ma kiepski dowcip
- nie lubie go bo jest leniem
Wniosek: lubie w nim cos ale w caloksztalcie niebardzo za nim przepadam.
Co innego Vegeta.Kazda jego cecha mi odpowiada. W calosci go lubie dlatego typowalem go tutaj. powiedzialem moja naj naj lepsza postac ktora moim zdaniem jest w pelni ideałem. (dlatego fajnie by bylo gdyby kazdy podal jedna osoba ktora najbardziej lubi i chcialby byc taki jak ta postac) BH pewno Brolly XD
Np:
.:Yamcha:.
- lubie go bo jest waleczny
- nie lubei go bo ma kiepski dowcip
- nie lubie go bo jest leniem
Wniosek: lubie w nim cos ale w caloksztalcie niebardzo za nim przepadam.
Co innego Vegeta.Kazda jego cecha mi odpowiada. W calosci go lubie dlatego typowalem go tutaj. powiedzialem moja naj naj lepsza postac ktora moim zdaniem jest w pelni ideałem. (dlatego fajnie by bylo gdyby kazdy podal jedna osoba ktora najbardziej lubi i chcialby byc taki jak ta postac) BH pewno Brolly XD
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Porównujac postać do Chaarkteru to ja bardzo jestem podobny do F Trunksa - razem chodze z mamą , moje życie to piekłoAtom pisze:Co innego Vegeta.Kazda jego cecha mi odpowiada. W calosci go lubie dlatego typowalem go tutaj. powiedzialem moja naj naj lepsza postac ktora moim zdaniem jest w pelni ideałem. (dlatego fajnie by bylo gdyby kazdy podal jedna osoba ktora najbardziej lubi i chcialby byc taki jak ta postac) BH pewno Brolly XD
do Kakaroto tez jestem podobny - boje się strzykawaki i lubie niektóre istoty
BTW dawno robiśmy taka zbawe z moim kuzynem , on był Kakarottem a ja: morskim żółwiem , złą Lunch , Gogeta ssj4
Ostatnio zmieniony sob sty 15, 2005 10:05 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Brolly Rullez
Kakarotto to cienias, ja nie mam żadnej jego cechy, już nie mam rzadnych słabości
I'm very evil 
Ostatnio zmieniony wt sty 18, 2005 6:46 pm przez Gutek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam swoją dumę, zawsze sam a nie z tłumem.
Bez fochów to chyba sobą, chociaż mam w sumie trochę cech Vegety- jestem uparta, dumna, nie zwracam uwagi na to co inni myślą, a jak coś postanowię, to zrobię wszystko, żeby to osiągnąć... 
A tak BTW jak byłąm mała to chciałam być jak Piccolo- myślałam, ze jak będę dużo ćwiczyć to będę taka jak on, więc u babci siedziałam po turecku mysląc, ze medytuję i coraz bliżej mi do Piccola
A tak BTW jak byłąm mała to chciałam być jak Piccolo- myślałam, ze jak będę dużo ćwiczyć to będę taka jak on, więc u babci siedziałam po turecku mysląc, ze medytuję i coraz bliżej mi do Piccola
But whichever way I go, I come back to the place you are...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
update lików
http://www.republicofnewhome.org/lair/g ... _art6.html - Strona o Radimie i innych sajanach
Idealna strona dla tych co zapomnieli o sajanie imieniem Kakarotto 
http://www.republicofnewhome.org/lair/g ... _art6.html - Strona o Radimie i innych sajanach
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019