spox....to kiedy zaczynasz?....zacznij szybko i nie czekaj na reszte..najwyzej pozniej dojdą....bobercik pisze:Ok Didix dodaję Cię
Wspólny Fan Fick
Moderator: Moderatorzy
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Przydaly by sie tez inne rodzaje chmurek
Czerwona - Lataly by na nich dzieci i ci co uwazaja sie za dzieci (nie wazne czy zli czy nie) a dorosli by spadali
Brazowa - Chmurka dla Sajanow
Rozowa - Chmurka dla Bu Bu
Blekitny - Chmurka dla fuzji (Ta ta Wego i Gogeta z poczatka DB na chmurce

Czerwona - Lataly by na nich dzieci i ci co uwazaja sie za dzieci (nie wazne czy zli czy nie) a dorosli by spadali
Brazowa - Chmurka dla Sajanow
Rozowa - Chmurka dla Bu Bu
Blekitny - Chmurka dla fuzji (Ta ta Wego i Gogeta z poczatka DB na chmurce
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Odcinek z Radimem demo
Radim - Kakarotto narescie znalazlem ci...............e ojcze?! Nie mozliwe ze to ty
Bardock - ??? Ojcze?
Kakarotto - O co mu chodzi , jaki Kakarotto?
Pomysl z fanmangi
A moze tez dac ze Piccolo jr dobija Vegete zanim go puscic? Wtedy Piccolo jr bylby wsciekly na Kakarotta ze daje mu uciec
Moze tez jednak dojde pomysle kiedy bedziecie pisac odcinek
Radim - Kakarotto narescie znalazlem ci...............e ojcze?! Nie mozliwe ze to ty
Bardock - ??? Ojcze?
Kakarotto - O co mu chodzi , jaki Kakarotto?
Pomysl z fanmangi
A moze tez dac ze Piccolo jr dobija Vegete zanim go puscic? Wtedy Piccolo jr bylby wsciekly na Kakarotta ze daje mu uciec
Moze tez jednak dojde pomysle kiedy bedziecie pisac odcinek
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- Raditz SSJ4
- Golden Oozaru
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Przydaly by sie pisanie odcinkami (wraz z postaciami wg rol na koncu odcinka) i moglibysmy dac gagowe odcinki , np. zli z filmow kinowych (Czosnek jr , Ginger , Sansho , Nikki , Dr. Willow , Dr. Kochin , Thales , Rezun , Rakasei , Kakao , Daizu , Slug , Angira , Cooler , Sauzaa , Neizu , Doore , #13 , #14 , #15 , Broli , Paragas , Bojack , Zangya , Bido , Bujin , Gokua , Bio-Broli , Janemba i Hildegard) , naradzaja sie w piekle , jak pokonac Z wojownikow , sam mam w glowie taki odcinek , moge go dac?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Moze , nie wiem jeszczeRobert pisze:Czyli co BH. Zgłaszasz się?
Update
Mowilem ze jestesmy do siebie po imieniu Robert kun!
Wlasnie cos sobie pomyslalem , moze jak bedziemy pisac , damy siebie jako "goscinie" postacie (My siebie , nikt inny poza nami nie moze dac nas)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
1.Proszę nie narzekać na długość. Odcinków ma być wiele i inni mają się wykazać.
2.Akcja będzie się z biegiem czasu zmieniać, ale coś już się pojawiło(Piccolo umarł, chyba)
Dragon Ball Z - Inna Historia
Odcinek 1: " Nadlatuje nowy wróg"
<Przypomnienie> Minęło kilka lat od 23 Turnieju o Tytuł Najlepszego Pod Słońcem. Nasz
bohater Son Goku zdążył wydorośleć i założyć rodzinę. Razem z żoną Chi-Chi ma teraz
synka Son Gohana, któremu nadał imię po swoim dziadku. Goku zmieża właśnie do
Żółwiej Chaty żeby przedstawić przyjaciołom swojego syna. <Żółwia Chata> - Hej,
czujecie tą Ki - zapytał się chłopak, a raczej męszczyzna, skromnej budowy: Krilan - to
chyba Goku. - Tak - przytaknął swojemu byłemu uczniowi Genialny Żółw - to nasz Goku.
Goku ląduje. - Czołem, dawno się nie widzieliśmy. - Gokuuu - krzyknął radośnie Krilan.
- Cześć Goku - przywitała przyjaciela Bulma, która była właśnie w Żółwiej Chacie - a to
co za chłopczyk? I wzkazała na Gohana. - A, to mój synek Gohan - odpowiedział Goku.
- Hehehe - zaśmiał się Genialny Żółw - fajny malec, ale jego poziom mocy jest malutki.
<Nieopodal pustyni. Szatan Piccolo trenuje, nagle czuje silną Ki> - A to co??? - Ląduje
przed nim jakiś męszczyzna. - Witaj Zielony, nazywam się Raditz i szukam Kakarotta.
Znasz go może? - Nnnnie. - A ty co taki przestraszony? Nie martw się, nie chcę z tobą
walczyć. Raditz mówiąc te słowa przeszył Piccola pociskiem Ki.<Żółwia Chata>
- Goku - zapytał się Krilan - czy ty też to zauważyłeś? - Tak. W naszym kierunku leci bardzo
silna Ki a chwilę wcześniej jakaś inna znikneła. Kto to może być???
2.Akcja będzie się z biegiem czasu zmieniać, ale coś już się pojawiło(Piccolo umarł, chyba)
Dragon Ball Z - Inna Historia
Odcinek 1: " Nadlatuje nowy wróg"
<Przypomnienie> Minęło kilka lat od 23 Turnieju o Tytuł Najlepszego Pod Słońcem. Nasz
bohater Son Goku zdążył wydorośleć i założyć rodzinę. Razem z żoną Chi-Chi ma teraz
synka Son Gohana, któremu nadał imię po swoim dziadku. Goku zmieża właśnie do
Żółwiej Chaty żeby przedstawić przyjaciołom swojego syna. <Żółwia Chata> - Hej,
czujecie tą Ki - zapytał się chłopak, a raczej męszczyzna, skromnej budowy: Krilan - to
chyba Goku. - Tak - przytaknął swojemu byłemu uczniowi Genialny Żółw - to nasz Goku.
Goku ląduje. - Czołem, dawno się nie widzieliśmy. - Gokuuu - krzyknął radośnie Krilan.
- Cześć Goku - przywitała przyjaciela Bulma, która była właśnie w Żółwiej Chacie - a to
co za chłopczyk? I wzkazała na Gohana. - A, to mój synek Gohan - odpowiedział Goku.
- Hehehe - zaśmiał się Genialny Żółw - fajny malec, ale jego poziom mocy jest malutki.
<Nieopodal pustyni. Szatan Piccolo trenuje, nagle czuje silną Ki> - A to co??? - Ląduje
przed nim jakiś męszczyzna. - Witaj Zielony, nazywam się Raditz i szukam Kakarotta.
Znasz go może? - Nnnnie. - A ty co taki przestraszony? Nie martw się, nie chcę z tobą
walczyć. Raditz mówiąc te słowa przeszył Piccola pociskiem Ki.<Żółwia Chata>
- Goku - zapytał się Krilan - czy ty też to zauważyłeś? - Tak. W naszym kierunku leci bardzo
silna Ki a chwilę wcześniej jakaś inna znikneła. Kto to może być???

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Nie lubie zbytnio imion z polskiej mangi DB (np. Szatan Piccolo LOL co to za imie)
2.Radim lubi grac w zielone jak widze
3.Czekam na wiecej odcinkow
4.Moge teraz dac odcinek , spotkania braci Robert kun , takze zmieniony? No choc , marze zeby go dac
2.Radim lubi grac w zielone jak widze
3.Czekam na wiecej odcinkow
4.Moge teraz dac odcinek , spotkania braci Robert kun , takze zmieniony? No choc , marze zeby go dac
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
OK , skoro zmiksowales 2 odcinki w 1 , to ten odcinek to ten odcinek też bedzie zmiksowany
Odcinek 2 : "Niesamowite! Przeszłość Songa"
Narrator - Minęło 5 lat od walki Songa z Piccolo jr i jego marzeniach o zapanowaniu nad światem , Songo ma rodzine , i ładnego syna Gohana , na Ziemii nastał pokój , jednak zjawił sie tajemniczy wróg , który pokonał Piccolo jr z łatwością , i zmierza do "Kakarotta" , kim on jest? I kto to Kakarotto?
<Nadlatuje Radim>
- usmiechnął sie tajemniczy wojownik włączajac Skauter i dodajac - Ho ho ho braciszku wyrosłeś , wykapany z ciebie tata , <Kakarotto nie wie co sie dzieje> , Ale i tak cie poznam Kakarotto - rzekł tajemniczy wojownik , Kakarotto? - Kakarotto sie dziwi , tak braciszku , tak masz na imie , takie ci dała mama imie jak mi mówił ojciec - rzekł tajemniczy wojownik po chwili , dobra koniec przywitania , Kakarotto! Co ma znaczyć stan tej planety , dlaczego te ścierwa nadal żyją? Obijałeś sie czy co? - Rzekł Radim krzycząć - Hej! Nie wiem kim jesteś , ale wynoś sie stąd - Rzekł Krilan , Krilan uważaj! - Krzyknął Kakarotto widząc jak jego "przyjaciel" dostaje z ogona tajemniczego wojownika ,
- Smieje sie tajemniczy wojownik - <Kakarotto zauważa ogon> Masz ogon? - Pyta sie Kakarotto , ta braciszku przecież to u sajanów normalne - Mowi tajemniczy wojownik , Sajanów? - dziwi sie Kakarotto , po czym wstaje Krilan mówiąc , Bądz ostrożny Songo , ten gość nie jest normalny (Od Autora : w sensie nadnormalny nie chodzi mi że jest głupi) , Tak zauważyłem - mówi Kakarotto , dodając jeszcze - Kim jesteś? Czemu masz ogon i co to "Sajan"? He he nie wiesz , wiesz ci przypomne - zaśmiał się tajemniczy wojownik , mówiąc dalej - więc jak mówiłem , jesteś moim bratem , w sensie młodszego brata , więc pozwole sie przedstawić , moje imie to Radim , jestem twoim starszym bratem - Wszyscy szokowani , a Radim na to - Mwa ha ha , no co wy macie takie przerażone miny? A jeszcze powiem ci coś o Sajanach , my Sajanowie jesteśmy barbarzyńcami , którzy podbijają planety po planecie , aby sprawdzić moc sajana , wysyła sie sajanów na planety , silnych mieszkańców daje sie dla silnych sajanów , a na tą planete z miernotami , daje sie niemowlęta jak ciebie , chociaż skoro nic nie pamietasz , musiało coś sie stać , pewnie uderzyłeś sie w głowe , ale nie ważne , daje ci oferte braciszku , dołącz do nas i niszcz planety w imieniu księcia Vegety! - a Kakarotto mu na to - Naprawde myślisz że bym doszedł do takiego łajdaka jak ty? Wracaj na swoją planete! - Radim rzekł - Nie moge "wrócić" , Planeta Vegeta została wybita przez meteoryt 23 lata temu , tylko 6 sajanów przeżyło , ja , ty , Książe Vegeta , Nappa , Sajan podobny do ciebie , i nasza matka , teraz poszukujemy nowej planety , wybraliśmy Ziemie , wiec co powiesz? Chyba nie chcesz żeby nasza matka była zła nie? - a Kakarotto na to - NIGDY! - Radim sie uśmiechnął i - He he he no dobra , a co to za dziecko z ogonem za tobą , czy to twój syn? Nie wierze ze mam bratanka , z kim masz te dziecko? Nie mów że z Ziemianką - Kakarotto sie wścieka i mówi - To nie mój syn! - Radim nie potwierdza tego - Nie? Przecież ma ogon jak ty masz , biore go sobie - Kakarotto krzyczy - Nie! <Reszte już znacie> Kakarotto! Wysłuchaj mnie uważnie bo nie będe powtarzać , zabij 100 ludzi do jutra , jak nie , twój smarkacz pożegna sie z życiem <Radim odleciał smiejąc sie> K***A MAĆ! <Kakarotto wali piesciami w wyspe> , musze odzyskać Gohana , zapłacisz mi za to Radim! - Gen. Żołw na to - słuchaj , nie możesz lecieć sam , musisz mieć sparcie , ja i Krilan polecimi z tobą - Kakarotto - Dobra! Bulma pożycz smoczy radar , Gohan ma kule na głowie , więc łatwo będzie można go znaleść - Bulma na to - Tak prosze <Kakarotto włącza radar> OK lecimy chłopcy - Rzekł Kakarotto - OK! - Krzykneli , aż nagle - Sami nie dacie sobie rady! Ale w 4 może pokonamy go! - Rzekł tajemniczy głos , paralizując wszystkich , tajemnicza postać dodała - Kakarotto i Vegeta sie scalili , więc mówcie mi Wego! - Rzekła postać , tymczasem w pustkowiach , Piccolo jr wstaje - He.......he nie wierze , nigdy nie czułem takiej mocy!
Narrator - Nasi bohaterowie mają sojusznika , czy będą wystarczająco silni aby pokonać Radima i odzyskać Gohana?
(Od autora : Jakby co , moc Wega została zniżona do 1.200 , żeby walka była wyrównana)
Postacie
Masako Nozawa - Kakarotto , Gohan , Wego
Mayumi Tanaka - Krilan
Hiromi Tsuru - Bulma
Kohei Miyauchi - Gen. Zółw
Chiba Shigeru - Radim
Toshio Furukawa - Piccolo jr
Ryou Horikawa - Wego
Yanami Jouji - Narrator
Odcinek 2 : "Niesamowite! Przeszłość Songa"
Narrator - Minęło 5 lat od walki Songa z Piccolo jr i jego marzeniach o zapanowaniu nad światem , Songo ma rodzine , i ładnego syna Gohana , na Ziemii nastał pokój , jednak zjawił sie tajemniczy wróg , który pokonał Piccolo jr z łatwością , i zmierza do "Kakarotta" , kim on jest? I kto to Kakarotto?
<Nadlatuje Radim>
Narrator - Nasi bohaterowie mają sojusznika , czy będą wystarczająco silni aby pokonać Radima i odzyskać Gohana?
(Od autora : Jakby co , moc Wega została zniżona do 1.200 , żeby walka była wyrównana)
Postacie
Masako Nozawa - Kakarotto , Gohan , Wego
Mayumi Tanaka - Krilan
Hiromi Tsuru - Bulma
Kohei Miyauchi - Gen. Zółw
Chiba Shigeru - Radim
Toshio Furukawa - Piccolo jr
Ryou Horikawa - Wego
Yanami Jouji - Narrator
Ostatnio zmieniony wt cze 13, 2006 3:58 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 4 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zapomnialem dodac ze Kakarotto ma nadal ogon tutaj , a co do Pana Bardocka to raczej nie przyjdzie , na moje oko , pierwszy przyjdzie Radimbobercik pisze:Fajny odcinek, następny pisze Bardock
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019