Wspólny Fan Fick

Jeśli stworzyłeś coś ciekawego i chcesz się tym podzielić, zamieść swoją pracę w tym dziale.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

bobercik pisze:Ok Didix dodaję Cię
spox....to kiedy zaczynasz?....zacznij szybko i nie czekaj na reszte..najwyzej pozniej dojdą....
Fight.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Didix robi fanfick na temat DBZ ale z inną historią, np. Goku przeżyłwalke z Raditzem itp. Teraz pytanie: kto podejmie się zadania zaczęcia tego, jeśli nikt to ja to zrobię
Obrazek
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Ja się zgłaszam do pisania.Lepiej żeby Radim przeżył a nie goku
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Przydaly by sie tez inne rodzaje chmurek

Czerwona - Lataly by na nich dzieci i ci co uwazaja sie za dzieci (nie wazne czy zli czy nie) a dorosli by spadali
Brazowa - Chmurka dla Sajanow :twisted:
Rozowa - Chmurka dla Bu Bu
Blekitny - Chmurka dla fuzji (Ta ta Wego i Gogeta z poczatka DB na chmurce

:)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Chłopkai oto schemat:

1-2 odcinek z Raditzem

ok. 3-4 z Vegetą i Nappą

potem reszta

Ja zajmę się odcinkiem 1 kto bierze drugi a kto 3
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Odcinek z Radimem demo

Radim - Kakarotto narescie znalazlem ci...............e ojcze?! Nie mozliwe ze to ty
Bardock - ??? Ojcze?
Kakarotto - O co mu chodzi , jaki Kakarotto?

Pomysl z fanmangi

A moze tez dac ze Piccolo jr dobija Vegete zanim go puscic? Wtedy Piccolo jr bylby wsciekly na Kakarotta ze daje mu uciec :twisted:

Moze tez jednak dojde pomysle kiedy bedziecie pisac odcinek

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Raditz SSJ4
Golden Oozaru

Post autor: Raditz SSJ4 »

Ja moge napisac drugą część to jak bobercik napiszesz to ja przeczytam i dam co było dalej
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Przydaly by sie pisanie odcinkami (wraz z postaciami wg rol na koncu odcinka) i moglibysmy dac gagowe odcinki , np. zli z filmow kinowych (Czosnek jr , Ginger , Sansho , Nikki , Dr. Willow , Dr. Kochin , Thales , Rezun , Rakasei , Kakao , Daizu , Slug , Angira , Cooler , Sauzaa , Neizu , Doore , #13 , #14 , #15 , Broli , Paragas , Bojack , Zangya , Bido , Bujin , Gokua , Bio-Broli , Janemba i Hildegard) , naradzaja sie w piekle , jak pokonac Z wojownikow , sam mam w glowie taki odcinek , moge go dac?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Robert pisze:Czyli co BH. Zgłaszasz się?
Moze , nie wiem jeszcze

Update

Mowilem ze jestesmy do siebie po imieniu Robert kun!

Wlasnie cos sobie pomyslalem , moze jak bedziemy pisac , damy siebie jako "goscinie" postacie (My siebie , nikt inny poza nami nie moze dac nas)

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

1.Proszę nie narzekać na długość. Odcinków ma być wiele i inni mają się wykazać.
2.Akcja będzie się z biegiem czasu zmieniać, ale coś już się pojawiło(Piccolo umarł, chyba)

Dragon Ball Z - Inna Historia

Odcinek 1: " Nadlatuje nowy wróg"
<Przypomnienie> Minęło kilka lat od 23 Turnieju o Tytuł Najlepszego Pod Słońcem. Nasz
bohater Son Goku zdążył wydorośleć i założyć rodzinę. Razem z żoną Chi-Chi ma teraz
synka Son Gohana, któremu nadał imię po swoim dziadku. Goku zmieża właśnie do
Żółwiej Chaty żeby przedstawić przyjaciołom swojego syna. <Żółwia Chata> - Hej,
czujecie tą Ki - zapytał się chłopak, a raczej męszczyzna, skromnej budowy: Krilan - to
chyba Goku. - Tak - przytaknął swojemu byłemu uczniowi Genialny Żółw - to nasz Goku.
Goku ląduje. - Czołem, dawno się nie widzieliśmy. - Gokuuu - krzyknął radośnie Krilan.
- Cześć Goku - przywitała przyjaciela Bulma, która była właśnie w Żółwiej Chacie - a to
co za chłopczyk? I wzkazała na Gohana. - A, to mój synek Gohan - odpowiedział Goku.
- Hehehe - zaśmiał się Genialny Żółw - fajny malec, ale jego poziom mocy jest malutki.
<Nieopodal pustyni. Szatan Piccolo trenuje, nagle czuje silną Ki> - A to co??? - Ląduje
przed nim jakiś męszczyzna. - Witaj Zielony, nazywam się Raditz i szukam Kakarotta.
Znasz go może? - Nnnnie. - A ty co taki przestraszony? Nie martw się, nie chcę z tobą
walczyć. Raditz mówiąc te słowa przeszył Piccola pociskiem Ki.<Żółwia Chata>
- Goku - zapytał się Krilan - czy ty też to zauważyłeś? - Tak. W naszym kierunku leci bardzo
silna Ki a chwilę wcześniej jakaś inna znikneła. Kto to może być???
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Nie lubie zbytnio imion z polskiej mangi DB (np. Szatan Piccolo LOL co to za imie)
2.Radim lubi grac w zielone jak widze :lol:
3.Czekam na wiecej odcinkow
4.Moge teraz dac odcinek , spotkania braci Robert kun , takze zmieniony? No choc , marze zeby go dac

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Ok, Bartuś kun(zmieniaj jak najwięcej :twisted: )możesz dać kiedy tylko chcesz
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

OK , skoro zmiksowales 2 odcinki w 1 , to ten odcinek to ten odcinek też bedzie zmiksowany

Odcinek 2 : "Niesamowite! Przeszłość Songa"
Narrator - Minęło 5 lat od walki Songa z Piccolo jr i jego marzeniach o zapanowaniu nad światem , Songo ma rodzine , i ładnego syna Gohana , na Ziemii nastał pokój , jednak zjawił sie tajemniczy wróg , który pokonał Piccolo jr z łatwością , i zmierza do "Kakarotta" , kim on jest? I kto to Kakarotto?
<Nadlatuje Radim> :twisted: - usmiechnął sie tajemniczy wojownik włączajac Skauter i dodajac - Ho ho ho braciszku wyrosłeś , wykapany z ciebie tata , <Kakarotto nie wie co sie dzieje> , Ale i tak cie poznam Kakarotto - rzekł tajemniczy wojownik , Kakarotto? - Kakarotto sie dziwi , tak braciszku , tak masz na imie , takie ci dała mama imie jak mi mówił ojciec - rzekł tajemniczy wojownik po chwili , dobra koniec przywitania , Kakarotto! Co ma znaczyć stan tej planety , dlaczego te ścierwa nadal żyją? Obijałeś sie czy co? - Rzekł Radim krzycząć - Hej! Nie wiem kim jesteś , ale wynoś sie stąd - Rzekł Krilan , Krilan uważaj! - Krzyknął Kakarotto widząc jak jego "przyjaciel" dostaje z ogona tajemniczego wojownika , :twisted: - Smieje sie tajemniczy wojownik - <Kakarotto zauważa ogon> Masz ogon? - Pyta sie Kakarotto , ta braciszku przecież to u sajanów normalne - Mowi tajemniczy wojownik , Sajanów? - dziwi sie Kakarotto , po czym wstaje Krilan mówiąc , Bądz ostrożny Songo , ten gość nie jest normalny (Od Autora : w sensie nadnormalny nie chodzi mi że jest głupi) , Tak zauważyłem - mówi Kakarotto , dodając jeszcze - Kim jesteś? Czemu masz ogon i co to "Sajan"? He he nie wiesz , wiesz ci przypomne - zaśmiał się tajemniczy wojownik , mówiąc dalej - więc jak mówiłem , jesteś moim bratem , w sensie młodszego brata , więc pozwole sie przedstawić , moje imie to Radim , jestem twoim starszym bratem - Wszyscy szokowani , a Radim na to - Mwa ha ha , no co wy macie takie przerażone miny? A jeszcze powiem ci coś o Sajanach , my Sajanowie jesteśmy barbarzyńcami , którzy podbijają planety po planecie , aby sprawdzić moc sajana , wysyła sie sajanów na planety , silnych mieszkańców daje sie dla silnych sajanów , a na tą planete z miernotami , daje sie niemowlęta jak ciebie , chociaż skoro nic nie pamietasz , musiało coś sie stać , pewnie uderzyłeś sie w głowe , ale nie ważne , daje ci oferte braciszku , dołącz do nas i niszcz planety w imieniu księcia Vegety! - a Kakarotto mu na to - Naprawde myślisz że bym doszedł do takiego łajdaka jak ty? Wracaj na swoją planete! - Radim rzekł - Nie moge "wrócić" , Planeta Vegeta została wybita przez meteoryt 23 lata temu , tylko 6 sajanów przeżyło , ja , ty , Książe Vegeta , Nappa , Sajan podobny do ciebie , i nasza matka , teraz poszukujemy nowej planety , wybraliśmy Ziemie , wiec co powiesz? Chyba nie chcesz żeby nasza matka była zła nie? - a Kakarotto na to - NIGDY! - Radim sie uśmiechnął i - He he he no dobra , a co to za dziecko z ogonem za tobą , czy to twój syn? Nie wierze ze mam bratanka , z kim masz te dziecko? Nie mów że z Ziemianką - Kakarotto sie wścieka i mówi - To nie mój syn! - Radim nie potwierdza tego - Nie? Przecież ma ogon jak ty masz , biore go sobie - Kakarotto krzyczy - Nie! <Reszte już znacie> Kakarotto! Wysłuchaj mnie uważnie bo nie będe powtarzać , zabij 100 ludzi do jutra , jak nie , twój smarkacz pożegna sie z życiem <Radim odleciał smiejąc sie> K***A MAĆ! <Kakarotto wali piesciami w wyspe> , musze odzyskać Gohana , zapłacisz mi za to Radim! - Gen. Żołw na to - słuchaj , nie możesz lecieć sam , musisz mieć sparcie , ja i Krilan polecimi z tobą - Kakarotto - Dobra! Bulma pożycz smoczy radar , Gohan ma kule na głowie , więc łatwo będzie można go znaleść - Bulma na to - Tak prosze <Kakarotto włącza radar> OK lecimy chłopcy - Rzekł Kakarotto - OK! - Krzykneli , aż nagle - Sami nie dacie sobie rady! Ale w 4 może pokonamy go! - Rzekł tajemniczy głos , paralizując wszystkich , tajemnicza postać dodała - Kakarotto i Vegeta sie scalili , więc mówcie mi Wego! - Rzekła postać , tymczasem w pustkowiach , Piccolo jr wstaje - He.......he nie wierze , nigdy nie czułem takiej mocy!

Narrator - Nasi bohaterowie mają sojusznika , czy będą wystarczająco silni aby pokonać Radima i odzyskać Gohana?

(Od autora : Jakby co , moc Wega została zniżona do 1.200 , żeby walka była wyrównana)

Postacie

Masako Nozawa - Kakarotto , Gohan , Wego
Mayumi Tanaka - Krilan
Hiromi Tsuru - Bulma
Kohei Miyauchi - Gen. Zółw
Chiba Shigeru - Radim
Toshio Furukawa - Piccolo jr
Ryou Horikawa - Wego
Yanami Jouji - Narrator
Ostatnio zmieniony wt cze 13, 2006 3:58 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 4 razy.

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Fajny odcinek, następny pisze Bardock
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

bobercik pisze:Fajny odcinek, następny pisze Bardock
Zapomnialem dodac ze Kakarotto ma nadal ogon tutaj , a co do Pana Bardocka to raczej nie przyjdzie , na moje oko , pierwszy przyjdzie Radim

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ