HyperForum

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kristian pisze:te Bliz nieobrażaj brazylijskich telenowel bo są jak na telenowele bardzo fajne
Ta , nie tylko fajne , ale o wiele lepsze od tych "wyborow" z polski

Tak samo jak gry DB z japonii i USA , tym grom z USA brakuje magii grom z japonii

Co ciekawi mnie czemu nie widze polskich bajek na zagranicznych kanalow , pewnie oni nie lubia tego gowna?! Kto wie
Plis pisze:Wole nasze polskie seriale :D
Hmmm , mozesz ogladac nowe rzeczy , ale to cos co daja ci polacy w TV , zawsze zostana w twoim sercu (przyslowie z filmu z kotem Tip Topem) , ja wole Komisarza Rexa , wyroby do telewizji w wersji niemieckiej rocks!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

A tam mi nie przeszkadza s kad jest dany wyrob... byle byl dobry i koniec!!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Plys pisze:A tam mi nie przeszkadza skad jest dany wyrob... byle byl dobry i koniec!!
No , widze ze czasami , mozesz uzywac szarych komorek i obejsc sie bez klotni :P graturuje homo "sapiens"

A co do forum , to ostanio tam bylem i dziwne duzo tematow zamknieto , nie wiem co sie tam dzieje

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Jesli chcial bys poznac zasady dzialania mozgu posylamy do ksiazki od biologii a na serio to clzowiek caly czas uzywa szarych komorek chyba ze jest ich brak. Jak juz mowilem nie chcialem sie klocic, ale Ty zawsze chciales sie klocic. Chcialem sie pogodzic z pyskiem poleciales no to teraz masz za swoje i cale forum sie od ciebie odwraca

BTW co maja seriale do forum Tomka i Bobercika?:P
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Proszę Was, nie kłóćcie się! :twisted:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Jak juz mowilem nie chcialem sie klocic, ale Ty zawsze chciales sie klocic. Chcialem sie pogodzic z pyskiem poleciales no to teraz masz za swoje i cale forum sie od ciebie odwraca

BTW co maja seriale do forum Tomka i Bobercika?:P
1.Nie? To kto sie "przywital" nazywajac nas "starymi smieciami" co?
2.Ja klocic? Nie ty zaczales i masz , jak Krystian mowil mi na PW , bysmy sie zaprzyjaznyli , ale ty nie chciales , szkoda , gdybys byl taki jak Tomek , bym cie pozegnal milo a tu (cenzura)
3.Tak? Nie czytalem nic o tym , ze chciales sie pogodzic ze mna , gdybym to doczytal to chetnie bym wysluchal prosby twojej , ale skoro jej nie ma , to (cenzura)
4.Sam zaczales temat o serialach pamietasz?
Michal pisze:Proszę Was, nie kłóćcie się!
To mogles chociaz odpowiedz na moj post i odpowiedziec Michal kun

Do czytajcych : (cenzura) co dalem , to nie sa przeklenstwa

Ayla Mioduńska 2003-2019
Tommy
SSJ 4+

Dobrze, nie wygonicie BH z forum, nie wiem o co Wam chodzi.
Skąd taka agresja w stosunku do niego?
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Tommy pisze:Dobrze, nie wygonicie BH z forum, nie wiem o co Wam chodzi.
Skąd taka agresja w stosunku do niego?
1a.Nie lubia spamerow i mysla , ze ja jestem zrodlem spamu a nie Bliz , zreszta ja tez nie lubie jak ktos zasmieca tak fajne fora , zreszta Forum nie jest do klotni
1b.Nie wiem , pewnie myszla ze to ja zaczalem wojne a nie Bliz , poandto mam za duzo postow wiec mysla , ze je nabijam
1c.Sam chcem odejsc z forum , ale skoro i tak tu jest nudno , to i tak rzadko tu wchodze
2.Chodzilo mi o to jak tego pierwszego nie zrozumiales
A co do forum , to ostanio tam bylem i dziwne duzo tematow zamknieto , nie wiem co sie tam dzieje
No bez Bliza , PP3088 i Kenyana (?) czuje sie spokojnie tutaj teraz

Ayla Mioduńska 2003-2019
Bliz
SSJ 5

Wiesz jest takie powiedzenie " Milo wrocic na stare smieci"
Ja zaczalem o czym Ty gadasz??!!? Byl temat o tym ze chce pokoju dziwne ze nie pamietasz i kto z pyskiem i bluzgami do mnie wylecial?
Ja bym bym za pokojem [przyjazn i kolezenstwo za duze slowa] ale moje oczekiwania znasz [ przynajmniej powinienes]
Ale zaczalem temat o serialach:PP Pytanie tylko zadalem a juz ze ja zaczalem
Wojne zaczales ty moj drogi i zrodlem spamu jestes ty i ja w sumie tez:PP ale co tam
Tommy
SSJ 4+

Bliz. Możesz się zarjestrować na tym forum? ( co link jest u góry) Zrobię tam specjalny temat dla Was i posty sobie nabijecie i mi przy okazji :D
Bliz
SSJ 5

Ekhm a czemu mam sie tam zarejestrowac? Bo jesli chodzi o nabijanie postow to nie wchodzi w rachube nie rajci mnie to
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Michal , przeciez ja tam czesto juz nie wchodze , nie ma potrzeby robic tego tematu :?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

A mi tam przeszło. Z nikim się nie kłóce, wszystkich lubię i mam nadzieję że Tommy z powodzeniem będzie prowadził hyperforum.
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Dziękuję. ic3y`owi nie przeszło.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ciebie Tommy znów polubiłem :wink:
Obrazek