Czytać!

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Czytać!

Post autor: Dae »

Mam już dosyć tego ciągłego spamu. Żałuje, że Rav nie dał Mi admina na forum, bo by już ban(nan)y poleciały...
Troche czasu Mi zajmie uprzątnięcie tego bałaganu, ale nie chce, by to była "Syzyfowa praca", bo jeśli ja będe moderować forum(sam jeden, względzie ze Szpanerem), a użytkownicy spamują(ok 5) to nie ma szans na poprawe...
Tak więc, jeżeli ktoś będzie za dużo spamował i nie reagował na ostrzeżenia to będe przesyłać Rav-owi informacje o userach do zbanowania! Bo naprawde ostatnio tutaj się zrobił straszny śmietnik!
I nie mówcie, że to z winy jednej osoby, bo to nie ona siebie wyzywa, tylko przyjmuje ataki ze strony innych! BH nie zaczął, do Bliza nic nie mam, Kenyan jest wporządku... Ale kłutnia jest, więc o co chodzi? Czy naprawde musicie się tak zachowywać? Co Wam daje taka kłutnia, koledzy Was nie lubią i przenosicie to na forum? Jeśli koledzy Was nie lubią, to trudno, pogódźcie się z tym i już!
Ostatnio zmieniony czw wrz 14, 2006 7:52 pm przez Dae, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

jak zwykle masz racje Dae kłótnie do niczego nieprowadzą a zaśmiecają foruum i racja że jak ktoś kogos nielubie trzeba sie z tym pogodzić .

btw. hmm Dae i tak bedziesz miał problem bo Szpanera nawet na gg niema więc sam jeden jestes
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Kris pisze:jak zwykle masz racje Dae kłótnie do niczego nieprowadzą a zaśmiecają foruum i racja że jak ktoś kogos nielubie trzeba sie z tym pogodzić .

btw. hmm Dae i tak bedziesz miał problem bo Szpanera nawet na gg niema więc sam jeden jestes
Wiem i dlatego pisze, że plan będe wprowadzać powoli w życie, bo nie mam nikogo do pomocy. Ale może Szpaner kiedyś wróci i będzie dobrze ^^
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Keynan
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: Keynan »

Wiem i dlatego pisze, że plan będe wprowadzać powoli w życie, bo nie mam nikogo do pomocy. Ale może Szpaner kiedyś wróci i będzie dobrze ^^
Szpaner już nie wróci :( . Powiedział, że ma dosyć siedzieć na tym forum i widzieć tu BH- złożył rezygnację.

I przepraszam za moje kłótnie- to już koniec :)
Obrazek
Życie stworzone jest z fragmentów,
o których tylko wiedzą Ci, którzy nas znają
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

dae pisze:Wiem i dlatego pisze, że plan będe wprowadzać powoli w życie, bo nie mam nikogo do pomocy.
Pomoc nadeszła! Sam admin wkracza do akcji...

Z oddali z wielką prędkością nadlatuje wojownik otoczony złotą aurą.
"Co tu się porobiło pod moją nieobecność..." - wzdycha lądując.
"Ale to już koniec...pora posprzątać ten bajzel!"

Zacząłem od wywalenia spamu z tego tematu.

UPDATE: Uff...Wywaliłem chyba ponad tysiąc postów spamu (chyba nawet w niektórych miejsach trochę przesadziłem) ...
Jestem wykończony i nie mam sił, by robić dalsze porządki.
Dae, dokończ to, co ja zacząłem :)
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Rav pisze:
dae pisze:Wiem i dlatego pisze, że plan będe wprowadzać powoli w życie, bo nie mam nikogo do pomocy.
Pomoc nadeszła! Sam admin wkracza do akcji...

Z oddali z wielką prędkością nadlatuje wojownik otoczony złotą aurą.
"Co tu się porobiło pod moją nieobecność..." - wzdycha lądując.
"Ale to już koniec...pora posprzątać ten bajzel!"

Zacząłem od wywalenia spamu z tego tematu.

UPDATE: Uff...Wywaliłem chyba ponad tysiąc postów spamu (chyba nawet w niektórych miejsach trochę przesadziłem) ...
Jestem wykończony i nie mam sił, by robić dalsze porządki.
Dae, dokończ to, co ja zacząłem :)
Hai, Rav sama! Watashi wa... Ore wa gambatte! Spamers shine!

Postaram się zrobić jak najwięcej dla tego forum i strony, bo naprawde je lubie. SSJ Power rulez

[UPDATE!!!]

Jestem lekko zdenerwowany, co się nie zdarza często. Nie warto pytać czym, bo to chyba pewne. Stan forum jest krytyczny...
Ludzie, co Wam odbiło? Nie macie nic innego do roboty tylko wyzywać się? Sprawia Wam to radość? Może w ten sposób odreagowujecie na stresy? Jeśli tak to polecam Wam specjalne zakłady, a jeśli nie to PRZESTAŃCIE WRESZCIE!
Całkiem tego nie rozumiem jak użytkownicy tacy jak Wy mogą robić taki bajzel. Chcecie robić bajzel? Prosze bardzo, zróbcie sobie w pokoju, tak żebym nie musiał na to patrzeć wchodząc na forum!
Poza tym, nie wiem czemu tak reagujecie, odrazu kontratak! Nie powinno tak być, nie jesteśmy neandertalczykami! Żyjemy w XXI wieku i jesteśmy homosapiens! Pomyślcie może troche i dopiero coś piszcie!

Uff, to tyle, teraz ostrzegam, będe sobie zapisywał kto, co i gdzie napisał, zanim usune. Będzie taki pamiętniczek, który może kiedyś dostarcze Ravowi...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zablokowany