Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER
Moderator: Moderatorzy
Dobra ...no więc oznajmie coś:
Założyłem temat, który ma nazwę "ulubiony", a nie "ulubieni" wojownicy...
Nie mam nic złego na myśli, ale np. Adrian <bez urazy
> podałeś wszystkich <10> userów, którzy się ostatnio na forum udzielają...a nie na tym polega temat... 
<Napisz, którego najbardziej lubisz, a potem wymieniaj pozostałych>...
Uszanowanie: Didix
Założyłem temat, który ma nazwę "ulubiony", a nie "ulubieni" wojownicy...
Nie mam nic złego na myśli, ale np. Adrian <bez urazy
<Napisz, którego najbardziej lubisz, a potem wymieniaj pozostałych>...
Uszanowanie: Didix
Fight.
- Dragon Fist
- A True Dragon
Upgrade ostatniej listy:
Kolejność alfabetyczna:
Arti - Hmm... Kiedy pojawiłem się na forum, Arti raczej zaczynał już powoli z niego znikać, ale jego wkład pracy na tym forum zyskał mój podziw i cieszę się, że teraz wrócił
Teraz powrócił i mam nadzieję że na długo
Bart - Przede wszystkim dzielimy tematy muzyczne, ale znajdzie sie też wiele innych...
Kolejny stary kolega, o którym z pewnością mogę powiedzieć dużo dobrego. W Bartku i mnie znajdziecie dużo wspólnych cech 
Bartuś kun - Od niego dostałem pierwsze PW na forum, z nim jako pierwszym rozmawiałem na gg, Bartuś był pierwszym użytkownikiem z któym się zaprzyjaźniłem
Niełatwo jest się z nim kolegować, ponieważ ma tendencje do szybkiego denerwowania się, ale chyba wychodzi mi to zadanie
Do tego to mój kuzynek jeżeli
mówimy o świecie DB. Po ostatniej około 30 minutowej rozmowie przez telefon przypomniały się stare dobre czasy
Dae - Lubię z nim rozmawiać, ponieważ czuję w nim coś innego niż w pozostałych użytkownikach forum, ma w sobie jakieś nieodłączne dobro wypływające z serca... Polubiłem Piotrka zaraz po tym jak go poznałem i bardzo go lubię do tej pory
Dobry przyjaciel, ładnie układa nam się współpraca w redakcji, wyjątkowy człowiek, ponadto mistrz pisarstwa 
Didix - Stary dobry braciszek Maciuś, co by tu rzec, po prostu Didix Ball nam wszystkim na wieki!!! 
Kenyan - Nie rozmawiamy na gg, ale jego posty mają ładny soczysty kształt i wszystkie które do tej pory przeczytałem, wnoszą do tematu treść nie lejąc wody
Bardzo przyjemnie czyta się inteligentne posty nasycone językiem z wyzszych półek... ;]
Kris - Przyjaciel, jak gdyby od lat, wiele wiele tematów do rozmów, zamierzam odwiedzić go w Poznaniu w wolnym czasie, przeżyliśmy już wiele przygód razem i to niekoniecznie na SSJPOWER
Rav - Niewątpliwe najsympatyczniejszy spośród Adminów których miałem okazję poznać, można z nim porozmawiać jak z prawdziwym kolegą, na pytanie nie odpowie: "spadaj bambusie, marnujesz mój czas"
Wolak(Krzysiu) - Taaak, znamy się już kawał czasu, fajny kolega, lubię z nim rozmawiać, zazwyczaj mamy luźne tematy, ale zawsze chyba się rozumiemy
Tak, teraz trzeba Krzysia pocieszyć bo ma doła i nie widać go na necie... Dzwoniłem do niego ale nie zastałem w domu, trzeba spróbować jeszcze raz ;]
Niebieski- najlepsi koledzy
Użytkownicy pozytywnie wyrózniający się na forum, nie będący moimi kolegami lub przyjaciółmi
Świetni Pisarze
Specjalnie wyróżnieni za całokształt
Kolejność alfabetyczna:
mówimy o świecie DB. Po ostatniej około 30 minutowej rozmowie przez telefon przypomniały się stare dobre czasy
Niebieski- najlepsi koledzy
Użytkownicy pozytywnie wyrózniający się na forum, nie będący moimi kolegami lub przyjaciółmi
Świetni Pisarze
Specjalnie wyróżnieni za całokształt
Przepraszam pisz po polsku.BH Daimaouji pisze:2.Wypeirdalac to mzoecie wy
Widać, że w Dzierzgoniu brak domów rozkoszy.BH Daimaouji pisze: (Fuck Bliz & PP3088 mod off)
Co do listy
Dae inteligętny gośc, ciekawie piszący, bardzo dobrze sprawuję się z zadania moderatora, jest tylko trochę poblażliwy. Da się z nim nawiązać inteligętna rozmowe. Jak dla mnie przeciwieństwo BH. Może dlatego go lubi bo przeciwieństwa sie lubią(vide Goku i Vegeta).
Rav-nie znam za bardzo tego jegomościa, ale z postów wychodzi osoba z ciekawym światopoglądem. Długo go nie było ale wrócił i już widać zmiany. Jestem pełen podziwu dla jego wytrwałości w nauce.
Bliz-nie dawno poznany, sprawia raczej wrażenie luzaka. Całkiem w porządku.
Kenyan-człowiek broniący swoi racji, zna się na grafice, umie przeprowadzić ciekawą rozmowę, a jak trzeba to inteligętnie po kimś pojechać
Dragon Fist-nie znam go za bardzo, ale jego posty wyglądaja bardzo przykładnie, napewno nie są pisane dla licznika. Wolak-gośc w porządku. Ciekawe posty.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek panowany, umiejący zagrać pod publikę.
Didix-zmieniłem do niego zdanie, gośc jest w porządku
Adrian-kolejny z wysokim poziomem postów, tego troszkę bliżej poznałem i jest bardzo miły.
Szpaner-bardzo dobry moderator. Człowiek z ogrmną wiedzą na temat świata smoczych kul.
Mr.Atom Zawsze ma dużo ciekawego do powiedzenia, z jego postów czuć ogromne doświadczenie i obycie ze światem, ma świeży pogląd na rzeczywistośc. Napewno zasługuje na to aby mówić na niego Mr.
ByHy-człowiek prosty, lubujący się w kłótniach, idealnie pasuje do niego określenie pieniacz. Zagubiony w świecie pokemonów próbuje zapomnieć o swoich wadach, znaleźć lepszy świat. Ma płytkie pojęcie o historii i zachowuje się jak bezczelny cham, może stąd jego nick?? Ma także bardzo małe pojęcie o kulturze, gramatyce i ortografii. Uwielbia siebie wywyższać, wzbudza litość, a we mnie odrazę.
*-Nowi
* - Od jakiegoś czasu na liście
*-raczej lubię
* obojętny
* nie lubię
Reszte znam mniej lub więcej, i mam zamiar poznać
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Ten dzial nie jest o tych ktorych sie nie lubi , ale jak chcesz zaraz dam moja modyfikacjePrzepraszam pisz po polsku.2.Wypeirdalac to mzoecie wy
ByHy-człowiek prosty, lubujący się w kłótniach, idealnie pasuje do niego określenie pieniacz. Zagubiony w świecie pokemonów próbuje zapomnieć o swoich wadach, znaleźć lepszy świat. Ma płytkie pojęcie o historii i zachowuje się jak bezczelny cham, może stąd jego nick?? Ma także bardzo małe pojęcie o kulturze, gramatyce i ortografii. Uwielbia siebie wywyższać, wzbudza litość, a we mnie odrazę.
2.Hehehe juz to zrobilem
3.Jestem BH nie ByHy , i takim wlasnie zachowaniem NIGDY nie polubie was ludzi
4.BH = Big Hamster = Wielki Chomik nie "Bezczelny (c)ham" anafalbeto "Cham" nie "Ham" juz wolalem jak Krzyś mowil , ze BH = Bardzo Humanitarnym , a to , to jest czysta przesada
5.Heh
Modyfikacja listy
Koledzy
1.Tomek kun
2.Piotrek kun
3.Robert kun
4.Krzyś kun
5.Krystian
6.Maciek
7.Adrian
8.Szymek
9.Michal (Tommy)
10.Pan Rafal (wybacz Rafal , ale jeszcze cie tak dobrze nie poznalem)
Dziwacy forum wg mnie
1.PP3088 (dzieki swoim odmozdzeniem i dostarczeniem mi rozrywki
2.Sowa (Tego tez brakowalo , ze kolejny PP3088 jest na forum BTW nigdy zbytnio nie przepadalem za Sowami)
3.A (Duzo scierw sie kreci na tym forum)
4.-5.Goku ssj2 i Vegeta ssj2 (Egzektwo za ydiotyzm , glupote i.....dostarczanie mi rozrywki
6.Kuba (wraca do swoich korzeni bycia Spamerem)
7.-10. (Miejsca rezerwowe , TY mozesz tu byc
Ostatnio zmieniony czw sie 03, 2006 11:01 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dobra koniec spamu i offtopicu Froum to nie obiekt klotni (ja i tak usunelem juz "padalce" z listy)
Już, czy dopiero? BTW. Nie odpisuj i nie narzekaj, bo tego nie uczą w domu - Dae
Dobra tylko na milosc boska , nie dopisuj siebie w moim poscie na tym forum , wiesz jakie to denerwujace widziec ten @#$% napis? Ech
Już, czy dopiero? BTW. Nie odpisuj i nie narzekaj, bo tego nie uczą w domu - Dae
Dobra tylko na milosc boska , nie dopisuj siebie w moim poscie na tym forum , wiesz jakie to denerwujace widziec ten @#$% napis? Ech
Ostatnio zmieniony śr sie 02, 2006 12:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Legenda:
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Oto lista w tym tygodniu <w każdy Wtorek będzie ona aktualizowana>
1.Kris →
2.Bobercik →
3.DF →
4.Dae →
5.Kenyan →
6.BH →
7.Rav →
8.Wolak →
9.Adrian →
10.Arti →
↑ wzrost w notowaniu
↓ spadek w notowaniu
→ pozycja ta sama co w zeszłym tygodniu
Ławka rezerwowych:
-Sowa
-Szymekk1990
-Bart
-Bliz
-Bunio11
1.Kris →
2.Bobercik →
3.DF →
4.Dae →
5.Kenyan →
6.BH →
7.Rav →
8.Wolak →
9.Adrian →
10.Arti →
↑ wzrost w notowaniu
↓ spadek w notowaniu
→ pozycja ta sama co w zeszłym tygodniu
Ławka rezerwowych:
-Sowa
-Szymekk1990
-Bart
-Bliz
-Bunio11
Fight.
Dae inteligętny gośc, ciekawie piszący, bardzo dobrze sprawuję się z zadania moderatora, jest tylko trochę poblażliwy. Da się z nim nawiązać inteligętna rozmowe. Jak dla mnie przeciwieństwo BH. Może dlatego go lubi bo przeciwieństwa sie lubią(vide Goku i Vegeta). Po rozmowach na gg jeszce bardziej go polubiłem.
Bart-bardzo sympatyczny użytkownik. Można z nim przeprowadzić wartościową rozmowe. Jest naprawdę świetnym gościem.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek szanowany, umiejący zagrać pod publikę. Kolejny typek z GG:>mimo 13 lat piszę na poziomie.
Rav-nie znam za bardzo tego jegomościa, ale z postów wychodzi osoba z ciekawym światopoglądem. Długo go nie było ale wrócił i już widać zmiany. Jestem pełen podziwu dla jego wytrwałości w nauce.
Kenyan-człowiek broniący swoi racji, zna się na grafice, umie przeprowadzić ciekawą rozmowę, a jak trzeba to inteligętnie po kimś pojechać
Dragon Fist-nie znam go za bardzo, ale jego posty wyglądaja bardzo przykładnie, napewno nie są pisane dla licznika. Wolak-gośc w porządku. Ciekawe posty.
Adrian-kolejny z wysokim poziomem postów, tego troszkę bliżej poznałem i jest bardzo miły.
Szpaner-bardzo dobry moderator. Człowiek z ogrmną wiedzą na temat świata smoczych kul.
Mr.Atom Zawsze ma dużo ciekawego do powiedzenia, z jego postów czuć ogromne doświadczenie i obycie ze światem, ma świeży pogląd na rzeczywistośc. Napewno zasługuje na to aby mówić na niego Mr.
*-Nowi
*-raczej lubię
* obojętny
Bart-bardzo sympatyczny użytkownik. Można z nim przeprowadzić wartościową rozmowe. Jest naprawdę świetnym gościem.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek szanowany, umiejący zagrać pod publikę. Kolejny typek z GG:>mimo 13 lat piszę na poziomie.
*-Nowi
*-raczej lubię
* obojętny
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2006 5:51 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Division 1 - najbardziej lubię, uwielbiam XD
Division 2 - lubię, ale nie najbardziej
Division 3 - więcej niż obojętny, trochę więcej
Division 4 - nie lubię
Division 1:
BH - pierwsza osoba, która mnie tu przyjęła. Bardzo Go lubię
Wolak - ciekawe rozmowy na gg, świetny kolega i mój "mentor". Bardzo go szanuję
Dae - też go bardzo lubię i bardzo szanuję. Pisze wspaniałe opowiadania
Didix - mamy wspólną pasję - kolarstwo. Pisze świetne odpowiadania. Wchodzi do Division 1 ponieważ najbardziej za mną tęsknił ze wszystkich userów ^^
Kris - często gadamy na gg, dobry kolega. Awans do Division 1 bo jest super gościem. No i grafikasz wspaniały
Kenyan - bardzo inteligentny. Czasami nerwowy.
Division 2:
Tommy - stary kolega
Division 3:
pp3088 - na luzie, nerwowy
Adrian - nie miałem okazji z nim rozmawiac, ale wydaje się fajny
Arti - co tu napisac?
Rav - inteligentny, admin strony(jak wszysycy wiedzą)
Sasuke - ostatnio trochę mniej gadamy, ale i tak go lubię
Atom - szanuję tego człowieka
Reszta jest mi obojętna lub o kimś zapomniałem
Division 2 - lubię, ale nie najbardziej
Division 3 - więcej niż obojętny, trochę więcej
Division 4 - nie lubię
Division 1:
BH - pierwsza osoba, która mnie tu przyjęła. Bardzo Go lubię
Wolak - ciekawe rozmowy na gg, świetny kolega i mój "mentor". Bardzo go szanuję
Dae - też go bardzo lubię i bardzo szanuję. Pisze wspaniałe opowiadania
Didix - mamy wspólną pasję - kolarstwo. Pisze świetne odpowiadania. Wchodzi do Division 1 ponieważ najbardziej za mną tęsknił ze wszystkich userów ^^
Kris - często gadamy na gg, dobry kolega. Awans do Division 1 bo jest super gościem. No i grafikasz wspaniały
Kenyan - bardzo inteligentny. Czasami nerwowy.
Division 2:
Tommy - stary kolega
Division 3:
pp3088 - na luzie, nerwowy
Adrian - nie miałem okazji z nim rozmawiac, ale wydaje się fajny
Arti - co tu napisac?
Rav - inteligentny, admin strony(jak wszysycy wiedzą)
Sasuke - ostatnio trochę mniej gadamy, ale i tak go lubię
Atom - szanuję tego człowieka
Reszta jest mi obojętna lub o kimś zapomniałem
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 7:46 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

W sumię mogę się wypowiedzieć. Zacznę od najciekawszej osoby.
BH - Co to znaczy: "Wy ludzie" ? Ty też jesteś człowiekiem czy tego chcesz czy nie. Ja od samego początku jak Cię poznałem mam nadzieję, że sobie robisz jaja jeśli tak nie jest to powinieneś się leczyć, bo kasy za bycie jedynym Chominidem na świecie raczej nie dostaniesz. Prędzej czy później umrzesz z głodu. Negatywnie :/
Atom - Dobry ziomek. Nigdy nie sprawił mi kłopotu. No może raz kiedy się pokłóciliśmy, ale teraz jest ok. Pozytywnie.
Didix - Jak wszedł na forum po raz pierwszy od razu wzbudził we mnie swoją sympatię. Jest miły, nie kłóci się i ogólnie spoko koleś. Obojętny.
Bliz - nasz misiaczek pysiaczek ;D :* Pozytywnie.
Dae - Na początku za dużo kręcił z BH, ale widzę, że zmądrzał i przeszedł na Jasną Stronę Mocy
Pozotywnie.
Rav - znamy się od małolata. Kiedyś się nie za bardzo lubiliśmy, ale to się zmieniło i można nas nazwać przyjacielami mimo iż czasem nie da sie z nim normalnie pogadać ^_^ Dobrze się uczy, jest odpowiedzialny i ogólnie spoko koko. Pozytywnie.
Na temat reszty się nie wypowiem, bo Was zwyczajnie nie znam i nie chcę znać. Ja robię swoje.
BH - Co to znaczy: "Wy ludzie" ? Ty też jesteś człowiekiem czy tego chcesz czy nie. Ja od samego początku jak Cię poznałem mam nadzieję, że sobie robisz jaja jeśli tak nie jest to powinieneś się leczyć, bo kasy za bycie jedynym Chominidem na świecie raczej nie dostaniesz. Prędzej czy później umrzesz z głodu. Negatywnie :/
Atom - Dobry ziomek. Nigdy nie sprawił mi kłopotu. No może raz kiedy się pokłóciliśmy, ale teraz jest ok. Pozytywnie.
Didix - Jak wszedł na forum po raz pierwszy od razu wzbudził we mnie swoją sympatię. Jest miły, nie kłóci się i ogólnie spoko koleś. Obojętny.
Bliz - nasz misiaczek pysiaczek ;D :* Pozytywnie.
Dae - Na początku za dużo kręcił z BH, ale widzę, że zmądrzał i przeszedł na Jasną Stronę Mocy
Rav - znamy się od małolata. Kiedyś się nie za bardzo lubiliśmy, ale to się zmieniło i można nas nazwać przyjacielami mimo iż czasem nie da sie z nim normalnie pogadać ^_^ Dobrze się uczy, jest odpowiedzialny i ogólnie spoko koko. Pozytywnie.
Na temat reszty się nie wypowiem, bo Was zwyczajnie nie znam i nie chcę znać. Ja robię swoje.