1.Heh pisz Bartuś , chociaz wiem ze pisesz do inncyh ktorzy nei znaja mojego imienia ale to neip owod zeby tak mowic do kolegi
2.Hehe wiedzialem ze zalozysz temat , oto moje pytania do ostaniego twojego fanfika
a)Co laczy ciebie i Bulme? Czy Bulma to twoja narzeczona?
b)Dlaczego nazwales swego tate Krol Vegeta a nie dodales mu "Bio" lub "Zly" jak ja do mojego taty
c)Jakie prezenty jeszcze mi przeszlesz Robert?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
1.Heh pisz Bartuś , chociaz wiem ze pisesz do inncyh ktorzy nei znaja mojego imienia ale to neip owod zeby tak mowic do kolegi
2.Hehe wiedzialem ze zalozysz temat , oto moje pytania do ostaniego twojego fanfika
a)Co laczy ciebie i Bulme? Czy Bulma to twoja narzeczona?
b)Dlaczego nazwales swego tate Krol Vegeta a nie dodales mu "Bio" lub "Zly" jak ja do mojego taty
c)Jakie prezenty jeszcze mi przeszlesz Robert?
1. Oki Bartuś kun
2.
a) Hmmm, trudno powiedziec. Z jednej strony jestem/byłem jej sługą(przez Ziom i tak dalej i przez Dae'go) a teraz najprawdopodobniej będziemy razem
b) A zapomniałem. Masz rację dodam jakiś przydomek. Może tak jak ty Zły
c) Nie wiem. Zależy Ci się podobał Adolf i Blok mieszkanie 27
1.Twoja mama to klon czy nie?
2.Masz w rodzinie jakiegos pokemona jak ja?
3.Czy twoj gwardzista to jakis pokemon?
4.Czy jestes najmlodszy tam? (Ja jestem , w prawdziwym zyciu tez wiec stad ten pomysl)
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
1.Twoja mama to klon czy nie?
2.Masz w rodzinie jakiegos pokemona jak ja?
3.Czy twoj gwardzista to jakis pokemon?
4.Czy jestes najmlodszy tam? (Ja jestem , w prawdziwym zyciu tez wiec stad ten pomysl)
1. Nie. To połączenie dwóch postaci w jedną: mix.
2. Nie mam, ale będę miał Zapodsa, który będzie moim zwierzakiem.
3. Nie.
4. Tak. Na mojej planecie jest tak że. np. Ja mam 13 lat starzeję się do osiemnastki a potem znów mam 13 i tak wkółko. Czyli np. Ikoden ma 16 lat dochodzi do 21 i znów 16.
1.Czy jeden z twoich braci/wujkow/slug wyglada jak niskopoziomowy Sajan? (czyli typ wlosow co ma Bardock , Thales i Kakarotto)
2.Czy twoj podwladny Burta bedzie sie "wital z toba" jego poza?
3.Jestes Krol Robert (Robert Ou) czy Ksiaze Robert (Robert Ouji)?
4.Jak wyglada twoja planeta?
(poprawione heh i znowu ten @#$% napis na dole)
Ostatnio zmieniony pt sie 18, 2006 3:30 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
1.Czy jeden z towich braci/wujkow/slug wyglada jak niskopoziomowy Sajan? (czyli typ wlosow co ma Bardock , Thales i Kakarotto)
2.Czy twoj podwaldny Burta bedzie sie "wital z ta" jego poza?
3.Jestes Krol Robert (Robert Ou) czy Ksiaze Robert (Robert Ouji)?
4.Jak wyglada twoja planeta?
1. Hmmm, nie. Erax ma podobną twarz do Bradocka, ale nie włosy.
2. Pewnie! W następnych odcinkach wytrenuje 4 wojowników i powstanie Oddział Specjalny Massuo.
3. Robert Ouji
4. Okrągła, cała z metalu, na tym metalu rośnie trawa Wielke pomieszczenie z pokojami dla wojowników, sala cwiczeń i komnata ducha i czasu. Druga częsc to mój pałac.