Zrobiłem dwie sygnatury i pozwalam wszystkim na dowolne używanie ich. Jeśli ktoś chce, to może napisać, że zrobione przeze Mnie, a jak nie, to nie. Oto one:
Powiem szczerze. Żadna sygna mi się tu nie podobała. Nie umiem robic. Jestem cienias xD ale chcecie szczerą ocenę to macie:
krova 4/10
Dae #1 3/10
Dae #2 3/10
Kris 2,5/10
dzieki za wszystkie oceny, te pochlebiajace i te bardziej szczerze ale jak pisalem kreatywna krytyka to mialem na mysli co jest dobre a co zle... zeby w nastepnych bylo lepiej
No temu chcem ja miec , nei wiemk iedy atakuje , nigdy mnie nie zaatakowal , no to moze parodia jego twarzy jaka mial na planecie Meet z BT2? (link do zdjecia jest na forum Atari)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Niezbyt dobra czcionka i jej kolorystyka, zpixelowany Naruto i przy okazji przysłaniający ramkę. Tło jakieś nijakie i złe kolorystycznie.
1/10
Sygna nr 2 Dae
Skądś kojarze ten efekt na postaci... Jakiś filtr... Ale tak czy inaczej słabe, tło podobnie, napisy tak jak wyżej. Kolorystycznie sraczkowe...
1/10
Mućki praca
Hah, dobry numer z daniem tła zgodnego z tłem Twego postu, sam to stosowałem. :] Tło ładne, postać dobrze wycięta, jedynie napis "Krova" wygląda jak Koova i jest wyjątkowo mało wyraźny. Także grzebanie w Layer Style nie wyszło sygnie na dobrze.
Ogółem daje 7/10
Logo Krisa z Kucharkiem
Tło słabe, napis też, postacie podobnie. To tło jest paskudne, lepiej używać brushy. Napis ma niepotrzebne efekty i zły kolor. Postać Vegety słabo wygląda.
-1/10
Sygna Krisa z Gotenksem
Ten sam numer co u Mućki, lecz nie trafił już kolorem. Tło już lepsze, postać nieźle wycięta, napis też ujdzie, lecz zły stroke.