Bart - Przede wszystkim dzielimy tematy muzyczne, ale znajdzie sie też wiele innych...Stary kolega, o którym z pewnością mogę powiedzieć dużo dobrego. W Bartku i mnie znajdziecie dużo wspólnych cech

Bartuś kun - Od niego dostałem pierwsze PW na forum, z nim jako pierwszym rozmawiałem na gg, Bartuś był pierwszym użytkownikiem z którym się zaprzyjaźniłem Niełatwo jest się z nim kolegować, ponieważ ma tendencje do szybkiego denerwowania się, ale chyba wychodzi mi to zadanie Do tego to mój kuzynek jeżeli
mówimy o świecie DB. Po ostatniej około 30 minutowej rozmowie przez telefon przypomniały się stare dobre czasy...

Bobercik- cóż, bardzo dużo mi pomaga, jestem bardzo wdzięczny... Bardzo dobry z Niego przyjaciel, dzięki Robert!

Dae - Lubię z nim rozmawiać, ponieważ czuję w nim coś innego niż w pozostałych użytkownikach forum, ma w sobie jakieś nieodłączne dobro wypływające z serca... Jesteśmy tacy sami, dajemy nic w zamian nie dostając, marnujemy w ten sposób niestety własny potencjał... Dzięki Ci Dae, jesteś dobrym przyjacielem.

Didix - Stary dobry brat Maciek, co by tu rzec, po prostu Didix Ball!

Kris - Przyjaciel, jak gdyby od lat, wiele wiele tematów do rozmów, zamierzam odwiedzić go w Poznaniu w wolnym czasie, przeżyliśmy już wiele przygód razem i to niekoniecznie na SSJPOWER. Teraz kuruję się z doła, może uda mi się wyzdrowieć kiedyś z pomocą kolegów, liczę na Krystiana, bo pomaga mi jego przyjaźń.

Rav - Niewątpliwe najsympatyczniejszy spośród Adminów których miałem okazję poznać, można z nim porozmawiać jak z prawdziwym kolegą, na pytanie nie odpowie: "spadaj bambusie, marnujesz mój czas". Po spotkaniu sam na sam z Rafałem potwierdzam opinię, bardzo miły człowiek.

Wolak(Krzysiu) - Taaak, znamy się już kawał czasu, fajny kolega, lubię z nim rozmawiać, zazwyczaj mamy luźne tematy, ale zawsze chyba się rozumiemy. Tak, teraz trzeba mnie pocieszyć, Krzyś pomóż!