Sygnatury

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kakarotto
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Kakarotto »

Panowie, spokój, ja na 1 zdjęciu również widze na obrazku piksele, ale to nie powód żeby się kłócić!
Kakarotto

tyle wystarczy.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

nie mialem najmniejszego zamiaru sie klocic... wystawilem opinie na temat pracy, a kostek wjezdza na moja osobe. to wedlog mnie nie jest w porzadku
Awatar użytkownika
Kostek
USSJ

Post autor: Kostek »

Ja nie wyjechałem na twoją osobe... powiedziałem, tylko, ze tam nie ma pixeli :P no moze małe na 1 obrazku bo taki render... Jeżeli cię uraziłem to sora nie miałem zamiaru...
Co do ramki przeczytaj temat :P na Mugen Stuff Center :P o tym jaka ramka najlepiej pasuje do Sygny :P

Pozdro
[center]Obrazek [/center]
Obrazek
Awatar użytkownika
Wolak
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Wolak »

Kostek pisze:Ehh :P powiem tak :P poziom grafików na forum jest katastrofalny xD

Dobra macie podziwiajcie :P

Obrazek
Obrazek
Kostek pisze:
krova pisze:
Kostek pisze:Ehh :P powiem tak :P poziom grafików na forum jest katastrofalny xD

Dobra macie podziwiajcie :P

Obrazek
Obrazek
1. piksele na postaci zabijaja (chyba ze robisz sig dla slepych), fioletowy napis ledwie czytelny, brzydka ramka (np na bialych elementach tla nie ma jej wcale...

2. postac tez ma straszne piksele... oprocz tego lepiej niz praca nr1
Człowieku albo ty jesteś ślepy albo masz zasłabe okulary.. gdzie tam masz pixele...

Napis Gniewny jest specjalnie wykonany taką techniką.. Na życzenie Gniewusa XD
A taka ramka jest najlepsza jaka może być a nie jakieś sztuczne wogule nie wyglądające..
Nie tylko ja mam taką opinie.. znasz Zawiasa? Scorp'a? JaneQ'a? no to pogadaj o ramkach..
I nie wiem, gdzie ty widzisz pixele .. ponieważ Free Transform nigdy nie robi pixeli..
Tak sobie spojrzałem na te sygny i naprawdę jeśli ktoś nie jest niewidomy to zobaczy potworne piksele na postaciach ,które odstraszają ,chyba ,że ktoś nie wie co to piksel : / i jeszcze ten bijący w oczy aliasing ,tandeta .Nie rozumiem jak można tak cwaniakować o poziomie grafiki ludzi na forum ,skoro dajesz prace ,które są tandetne do bólu ,nieczytelne .Może się czepiam ,ale to jest tylko moje zdanie i wali mnie co sobie ktoś o mnie pomyśli.
Daj sygnę na takim poziomie ,żebym się zamknął .

PS.Krova prezentuje taki poziom ,że powinieneś się uczyć jak robić grafikę .
Uwertura...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

hm nudziło mi się i pomyslałemm ze mu by niezrobic sygny takiej "specjalnej"

wiec według poradników.

Kostka.
Obrazek

Moiego

Obrazek