Najgłupsza postać :D
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Jaki znowu grzeczny charakterek? W wersji japońskiej Kakarotto mówi Cholera i Gówno , nawet Gogeta/Vekuu pokazał fuck you , i skąd on ma czyste myśli? Skoro zachowuje się tak brzydkoDidix pisze:Oczywiście!!
Przecież jaki inny Saiyan ma taki grzeczny charakterek.Chyba nawet nie Goten.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kakarotto w DB był na pewno postacią z najbardziej szlachetnym charakterem. Był czysty i niewinny
, a to, że ktoś pokaże fucka czy przeklnie czasem (sami zauważcie zresztą jakie to strasznie wulgarne zwroty...
) to nei musi oznaczać, że nie jest dobry...
But whichever way I go, I come back to the place you are...
Ja tam nic do niego nie mam, nawet odrobinkę mnie nie denerwuje. Poza tym, gdyby go nie było nie było by Dragonballa. I nie piszcie, że wtedy Vegeta czy ktokolwiek inny byłby główną postacią.Możliwe, ale to Kakarotto dał początek sadze i chciaż za to go szanujcie.
But whichever way I go, I come back to the place you are...
- BH Daimaouji
- SSJ 5
My wrath
Przestań pier**lić!!!Trocinka pisze:Możliwe, ale to Kakarotto dał początek sadze i chciaż za to go szanujcie.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Sam nie przepadam za Goku. Jednak to co wy mówicie to leKKa przesada
dajta wy mu spokuj. DB napewno nie byłoby cudowne bez Kakarotta. Jako główny bohater spisał sie dobrze. A co by było gdyby Brolly był głównym bohaterem..... 2 odcinki i po galaktyce. -> i po bajce
dajta wy mu spokuj. DB napewno nie byłoby cudowne bez Kakarotta. Jako główny bohater spisał sie dobrze. A co by było gdyby Brolly był głównym bohaterem..... 2 odcinki i po galaktyce. -> i po bajce
Przyszedłem pomóc Blizowi w ciągnięciu tego koksu dalej !
No nieprzesadzaj że dwa odcinki, napewno ktoś biłby sie z Brollym, i Brolly by sie troszke pobawił
więc ciutek wiecej niż dwa odcinki by trwało 
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com