Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

I. razz- jak ja go pulubiłem :D
II. kris- miły użytkownik, nikogo nie zaczepia(?) i raczej nie szuka kłopotów można z nim normalnie pogadać :mrgreen:
Dalej to nie wiem ;/
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Edycja listy

Bylo tak

1.Tomek (Dragon Fist) >
2.Piotrek (Dae) >
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Krzyś >
6.Maciek (Didix) >
7.Adrian >
8.Beniu >
9.Kamil (AnimKing) ^
10.Rafal /

Jest tak

1.Tomek (Dragon Fist) >
2.Piotrek (Dae) >
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Krzyś >
6.Maciek (Didix) >
7.Adrian >
8.Beniu >
9.Bartek (Bombka_fym) @
10.Rafal >
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

1. Dyakou
2. Kris
3. Rav (Sądze tak po przeprowadzonej rozmowie na gg)
4. Dragon Fist
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2007 11:54 pm przez razz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Było:
1.Dae → bo jesteś Ty...
2.Kris → a mój chłopiec piłke kopie...
3.Wolak → gdy widzę słodycze to kwicze...
4.Bart → hej suczki, na na na na...
5.Bartuś aka BH → włosy na klacie potargał wiatr...
6.Arti → miłość Ci wszystko wybaczy...
7.Dragon Fist → czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...
8.AnimKing ® tak to ja jestem piękny i przystojny...
9.pp3088 ↓ sia la la la la zabawa trwa...
10.Didix ↓ taki mały, taki duży może świętym być...

Jest:
1.Dae → bo jesteś Ty...
2.Kris → a mój chłopiec piłke kopie...
3.Arti ↑ miłość Ci wszystko wybaczy...
4.Wolak ↓ gdy widzę słodycze to kwicze...
5.Bart ↓ hej suczki, na na na na...
6.BH (Bartuś) ↓ włosy na klacie potargał wiatr...
7.Dragon Fist → czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...
8.AnimKing → tak to ja jestem piękny i przystojny...
9.pp3088 → sia la la la la zabawa trwa...
10.razz ® nie mam pomysłu, ale napewno obiecujący user :D
Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Było tak
1BH
1 Bobercik
1 Kris

jest tak

1 Bobercik
2 Kris
3 Dyakou
4 Bh

Więcej osób nie znam :D
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

to teraz tak
1.Dyakou
2.Bobercik
3.Kris
4.Dragon Fist
5.Dae
6.BH
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

:!: Bartuś kun - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Ma dużą wiedze na temat DB, naprawde wielką. Może i jest odrobinke chamski, ale da się znieść. Do tego ostatnio bardzo się zmienia, na lepsze, tylko inni się na nim odgryzają za to, że był kiedyś niedobry...

:arrow: Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum. Dziękować<kłania się>!

:arrow: Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opinii innych. Ostatnio też dziękuje mu za kilka postów na PW, były naprawde motywujące. Dragon Fist kun, jesteś świetny ^^ Dziękuje bardzo ^^
:arrow: Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^ Lubie z nim rozmawiać, ach te nocne rozmowy na GG ^^ Ostro!
:arrow: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^ Teraz - gdzieś zniknął?
:arrow: Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki. Piękne recenzje ^^
:!: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^ Jest świetny, uwielbiam z nim gadać na GG! Do tego Liga Sprawiedliwości! Ale tak na serio - taki młody(dwa lata młodszy ode Mnie/rocznikowo trzy), a taki inteligentny! Do tego da się z nim pogadać na wszystkie tematy^^ Tak jak Bobercik, jest moim ulubionym użytkownikiem SSJ Power ^^
:arrow: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciekawe posty i udziela trafnych uwag. Do tego lubie z nim rozmawiać. Często pisze zabawne rzeczy i wysyła interesujące wiadomości.
:arrow: pp3088 - Znany także jako Piotrek. Okazał się fajnym, pełnym humoru użytkownikiem! Po rozmowach na GG polubiłem go. A jakie to rozmowy? Wtajemniczeni, i nie, wiedzą ^^
:!: Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym. Chyba jest bezkonflikotowy. Nie zaczyna z innymi i jest bardzo miły. Wraz z Krisem, jest to mój ulubiony użytkownik SSJ Power ^^
:arrow: Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często wchodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik! Ciekawe, gdzie On jest... Tommy, where are U?
:arrow: Adrian - Czyżby się pojawił na forum? Tak! I jak pisze, już na stałe! Bardzo się ciesze, bo to jest bardzo fajny użytkownik! Ma swój styl, lubie go poprostu. Szkoda, że nie było go tyle czasu...
:arrow: Cloud - znany też pod innymi nickami. O ile się nie myle, jest to Raditz, jakbym się mylił to niech ktoś szybko napisze na PW, prosze. A Raditza lubie dosyć ^^ BTW. Jeśli to nie Raditz, to będe miał zabawe z przypominaniem sobie XD
:arrow: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^ Dużo pisze i nie spamuje(no, chyba nie dziwne XD)
:arrow: Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. WIęcej mówić o nim nie musze ^^ Ale zawsze wiadomo, że liczy się "Tu i teraz", a teraz z nim rozmawiam często. Bardzo fajny, pełen humoru użytkownik!
:!: Arti - powrót Artiego jest dla Mnie zaskakujący! Może wróci świetność SSJ Power ze starych czasów, które są zapisane w pierwszych stronach Kanji(Kanja= najstarsza pisana historia Japonii XD). Ci, którzy go pamiętają znają jego poczucie humoru i dużą wiedze. Mam nadzieje, że zostanie z nami ^^ Master Arti wziął się za pisanie niesamowicie ciekawego FanFicka! Super ^^
:!: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^ Chyba słysze jego bicie serca na forum! Tak, jest, wrócił! I odszedł... XD
:idea: Animking - Nowy użytkownik, nie znam go prawie wcale, ale widać jego rosnący udział w życiu forum.

:evil: Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu[nie wchodzi na forum...]
:evil: Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne[Nie wchodzi na forum]
:evil: Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność. Wrócił na forum i bardzo fajnie! Forum odrazu ożyło, widać, że ma "to coś". A jego opowiadania stają się coraz ciekawsze! Zapraszam do czytania Didix Ball'a![Nie wchodzi na forum...]

Legenda:
:arrow: - Wpisy ze starej listy
:!: - Ulepszone wpisy
:idea: - Nowi na liście
:evil: - Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Dae pisze:Animking - Nowy użytkownik, nie znam go prawie wcale, ale widać jego rosnący udział w życiu forum.
Dzięki a jak mnie nie znasz to możemy się poznać wyśle ci na PW moje gg
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

Oto moaj nowa lista :mrgreen:

1.Kris
2.AnimKing
3.Razz - ostatnio wogóle nie rozmawiamy
4.pp3088 - podobają mi się jego posty
5.Dae - solidny moderator(niezły podliz xP) :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

O to Moja Nowa Lista
1Bobercik
2Dyakou
3BH
4Dae i Kris
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Było:
1.Dae &#8594; bo jesteś Ty...
2.Kris &#8594; a mój chłopiec piłke kopie...
3.Arti &#8593; miłość Ci wszystko wybaczy...
4.Wolak &#8595; gdy widzę słodycze to kwicze...
5.Bart &#8595; hej suczki, na na na na...
6.BH (Bartuś) &#8595; włosy na klacie potargał wiatr...
7.Dragon Fist &#8594; czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...
8.AnimKing &#8594; tak to ja jestem piękny i przystojny...
9.pp3088 &#8594; sia la la la la zabawa trwa...
10.razz &#174; nie mam pomysłu, ale napewno obiecujący user :D

Jest:
3.Arti &#8594; miłość Ci wszystko wybaczy...
4.Wolak &#8594; gdy widzę słodycze to kwicze...
5.Bart &#8594; hej suczki, na na na na...
6.BH (Bartuś) &#8594; włosy na klacie potargał wiart...
7.AnimKing &#8593; tak to ja jestem piękny i przystojny...
8.razz &#8593; wypijmy za lepszy czas...
9.Dragon Fist &#8595; czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...
10.pp3088 &#8595; sia la la la la zabawa trwa...
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Bylo tak

1.Tomek (Dragon Fist) >
2.Piotrek (Dae) >
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Krzyś >
6.Maciek (Didix) >
7.Adrian >
8.Beniu >
9.Bartek (Bombka_fym) @
10.Rafal >

Jest tak

1.Tomek (Dragon Fist) >
2.Piotrek (Dae) >
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Piotrek/Jacek (Thales) $
6.Krzyś /
7.Maciek (Didix) /
8.Kamil (AnimKing) $
9.Beniu /
10.Adrian /
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Było:
3.Arti &#8594; miłość Ci wszystko wybaczy...
4.Wolak &#8594; gdy widzę słodycze to kwicze...
5.Bart &#8594; hej suczki, na na na na...
6.BH (Bartuś) &#8594; włosy na klacie potargał wiart...
7.AnimKing &#8593; tak to ja jestem piękny i przystojny...
8.razz &#8593; wypijmy za lepszy czas...
9.Dragon Fist &#8595; czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...
10.pp3088 &#8595; sia la la la la zabawa trwa...

Trzeba jak Dae wprowadzić opisy, tzn. dlaczego na tym miejscu cuś takiego xDJego styl jest lepszy. Więc zamieszczę Legende:

Forumowy przyjaciel
Bardzo dobry kolega
Dobrze się zapowiada
Denerwujący człowiek
Nie mam zdania co do niego
Wzór

Bart - osoba bardzo inteligentna. Można porozmawiać z nim na wiele tematów i się pośmiać :twisted: Trochę za bardzo żywiołowo okazuje swoje uczucie do BH ;]

Wolak - ciekawy człowiek. Rozmowy z nim zawsze kończą się płaczem, ponieważ przy Krzysiu nie można się nierozpłakać ze śmiechu. Pierwsza osoba z forum z którą zaczerpnęłem bliższy kontakt

AnimKing - pisze dużo postów, można z nim pogadać. Ma kilka minusów, np. spam, chęć bycia złym jak BH xD

pp3088 - bardzo mądra osoba słynąca z trafnych uwag i ciekawych spostrzeżeń.

Rav - nie znam go, ale na pewno jest wzorem. Świetny uczeń i znakomity admin

Dae - poważny i zabawny. Imponuje inteligencją i spokojem. Pisze najlepszego fan ficka na forum. Żywy geniusz! Brać przykład! xD

razz - także jak AnimKing pisze dużo postów. Jest nowym userem więc może być nadzieją na to że forum nie "padnie". W przeciwieństwie do Anim'a nie spamuje ;P

Arti - wspaniały user! Tworzy świetnego fan ficka, zrobił Da Big SSJPower Event. Poza tym bardzo dobry Junior Admin. Kolejny wzór!

Son Gohan - jak narazie nie mam zdania...zobaczymy...

Adrian - też nie mam zdania. Czasami pisze fajne posty, a czasami ostry spam ;p Nie poznałem go bliżej ale mam nadzieję to zmienić

Dragon Fist - kiedyś wspaniały przyjaciel, jednak w skutek nieporozumień nie rozmawiamy ze sobą tak często. Mam nadzieję że to się jednak zmieni bo DF jest userem-ideałem! xD

BH (Bartuś) - cóż...bardzo ciekawa osoba. Wydaje się dziwakiem, jednak po kiku rozmowach można zmienić zdanie. Nie jest przyjacielem z jednego powodu. Nie miałem z nim jeszcze żadnej poważnej rozmowy więc nie wiem czy możemy sobie nawzajem zaufać

Kris - na deser zostawiłem sobie tego pana xD Z Krisem łączy mnie szczególne uczucie (zboczeńcy - to nie to o czym myślicie). Nasze mózgi są jakby połączone. Często wpadamy na te same pomysły. Nasze rozmowy nigdy nie są nudne. Razem z Dae zdecydowanie mój ulubiony user! Kris rządzi!
Obrazek
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

bobercik pisze:Son Gohan - jak narazie nie mam zdania...zobaczymy...
Pożyjemy, zobaczymy
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

bobercik pisze:AnimKing - pisze dużo postów, można z nim pogadać. Ma kilka minusów, np. spam, chęć bycia złym jak BH xD
nono Może spamuje (niekiedy xD)Ale nie chcie być zły Chyba że w Fanfickach ogólnie jestem spokojnym człowiekiem jeszcze nikogo nie obraziłem ;)
ODPOWIEDZ