Dobre ale mam pare zatrzezen co do M Tronka SSJ4 , a mianowicie czy jego wlosy nie powinny byc fioletowe jakie mial w normalnym poziomie? Ponadto gdzie jest jego ogon?
A M Tronk SSJ9 wyglada jak Wego , natomiast M Tronk "ussj5" wyglada jak Broli i fajnie z tym blekitnym futrem i wlosami
Ogolnie to bardzo fajne prace
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
mo to gafe zrobilem ;/ nie dorysowalem ogonów do pozostałych form ;/ trunks ma czarne włosy poniewaz tylko rl sayanie moga sie zmienic w ssj4 czyli nie moze miec fioletowych no ale powinien sam juz nie wiem zrobilem na kompie tez z fioletowymi ale ten lepie wyglada ten ssj9 wyglada jak vego poniewaz robilem go na podstawie vego wpisz vego w google grafika i znajdziesz ma ta sama sylwetke a co do ussj5 to ussj to przeiez poziom w którym miesnie sie zwiekszaja dlatego napakowany prawie jak broli
pozdro dzieki za nice comment
zaden z obrazkow przez ciebie zrobionych niejest dlamnie wart podziwu ocena ? -/10 jezeli bierzesz sie juz za zmiane czegos to rob to dokladnie a nie na szybko
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Kris pisze:zaden z obrazkow przez ciebie zrobionych niejest dlamnie wart podziwu ocena ? -/10 jezeli bierzesz sie juz za zmiane czegos to rob to dokladnie a nie na szybko
to ze niedorysowałem ogona bo mi z głowy wyleciało nazywasz niedokładnością? i w dodatku mówisz ze robione na szybko; rysowalem od podstawy wiec troche zajeło pozniej lekkie cieńie a nastepnie niewielka obróbka w photoshopie przeoczenie ogona przy trunksie nie jest zbyt wazna poniewaz on nigdy go nieposiadał nawet gdy był niemowlakiem widocznie zbytnio sie na db nieznasz pozatym 1 art zajoł mi okolo 20 minut to nie jest zbyt szybko za wolno w sumie tez nie
Czy ja powiedzialem cos o dokladnosci ? ogon pf kazdemu moze wyleciec , ale myslalem ze nie oczekiwales tylko na pochwala ale tez na uwagi ? wiec wyrazilem to co mysle . Co prawda dobrze ze robisz bo ja naprzyklad nie umiem robic postaci , albo poprostu mnie do tego nie ciagnie . Rada : Popracuj troche nad tym i raz sprobuj zwrocic uwage na wszystko ........ .
-------------------------------
Uwaga z mojej kwesti chyba sluszna xD ok koniec topa
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Niektóre z grafik(bo całe dwie) mi się podobają, naprawde są fajne. Reszta jest fo bani.
Jeżeli chcesz robić więcej różnych obrazków, to radzę nie dawać SSJ10000000000...000000
Nie tak trudno chyba wymyślić nową formę lub dać TE SAME, ale z nowymi, wymyślonymi przez ciebie postaciami.
Radziłbym też korzystać z wielu programów przy robieniu postaci. Primo - jakiś program, w którym zrobisz dobry szkic, może to być program do flasha, w którym szkice nie wychodzą najgorzej lub profesjonalny program graficzny(photoshop). Secundo - obróbka graficzna w porządnym programie.
Zawsze możesz też zabawić się w modelowanie 3D, jeżeli ci się uda, to... Świat stoi przed tobą otworem! Jedyne co mi wyszło w modelowaniu, to zrobienie dziwnego czegoś... XD
Mam nadzieję, że wciąż będziesz coś robił, kto wie, kiedyś może chęci zamienią się w efekty?
Dae pisze:Radziłbym też korzystać z wielu programów przy robieniu postaci. Primo - jakiś program, w którym zrobisz dobry szkic, może to być program do flasha, w którym szkice nie wychodzą najgorzej lub profesjonalny program graficzny(photoshop). Secundo - obróbka graficzna w porządnym programie.
ja szkice we flashu robie a reszta lekko w photoshopie, dzieks za rade ale mi sie nieprzyda
Przy okazji Nowy art odświerzający resze VegeTrunks USSJ 5
ja niepracuje nad grafiką głównie skupiam sie na rysunku (szkicu) a tak to chce jak najbardziej upodobnic postac do postaci z db zresztą juz tu niebede wklejac postów bo tu ludzie są jacyś cenzura nie wiem o co chodzi nie jestem jakims grafikiem i niechce byc ja tylko robie arty w sumie moglem same szkice dac moze nawet z rl na kartce rysowane wtedy takich postów by niebyło bo jak cos narysuje to wyglada w 96% jak w db zresztą mam renome na innych stronkach takich jak arenadb wiec cenzura to forum chyba to jakies forum dla grafików NARQ nie jestem obrazony ani troche ale dziko moje arty przyjeliscie tak jakbym był jakims cenzura zasranym geniuszem photoshopa nara ludziska
[ Dodano: Wto Lut 27, 2007 10:22 pm ]
zrobie na pozegnanie double posta w temacie napisane mam arty wiec raczej to oceniajcie a nie grafiki bo kazdy tak napisal zreszta teraz to nieistotne