Za co najbardziej kochasz Richiego?
Za co najbardziej kochasz Richiego?
Co was w Richiem fascynuje? Za co go kochacie? Mówcie co jest w nim najlepsze xD
Ja się wypowiem później, czekam na wasze opinie xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Re: Za co najbardziej kochasz Richiego?
Więc tak:Acer pisze:Co was w Richiem fascynuje? Za co go kochacie? Mówcie co jest w nim najlepsze xD
No i to chyba tyle. Richie the best :*

Słowo kochać jest w moim wypadku dość przejaskrawione, ponieważ nie żywie do tego "Pana" żadnego uczucia, może oprócz podziwu, ze względu na jego głos i zgranie z własnym zespołem.Acer pisze:Co was w Richiem fascynuje? Za co go kochacie? Mówcie co jest w nim najlepsze xD

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Jak możesz?! Nie znam cię, nie pisz do mnie więcej, nie dzwoń, nie przysyłaj kwiatów!Kris pisze:Słowo kochać jest w moim wypadku dość przejaskrawione, ponieważ nie żywie do tego "Pana" żadnego uczucia, może oprócz podziwu, ze względu na jego głos i zgranie z własnym zespołem.Acer pisze:Co was w Richiem fascynuje? Za co go kochacie? Mówcie co jest w nim najlepsze xD
Admini zbanować go za bluźnierstwa! Giń Krisie xD
Rozumiem, iż jesteś zachwycony postacią jak i zarówno osobowością Richiego, ale każda osoba ma prawo do wyrażania własnego zdania bo wiem po to stworzono "Wolność Słowa", które mówi o tym, iż, każda żywa osoba potrafiąca pisać, oraz wypowiadać się może stosować się, a także wypowiadać się na jakiś temat bez względu na "karę", której nie maAcer pisze:Jak możesz?! Nie znam cię, nie pisz do mnie więcej, nie dzwoń, nie przysyłaj kwiatów!
Admini zbanować go za bluźnierstwa! Giń Krisie xD

1. Kris ma ZAWSZE racje
To jest spam, bo ja to wszystko wiem. Ale za kłamstwo się kara, powiedziałeś, że nie kochasz Richiego, to jest śmieszne. Jak to Go nie kochasz? To jest niemożliwe! On jest jak nałóg, jak Go zobaczyłeś musisz go kochać, nie ma innej opcji Kris! Nie odrzucaj uczucia! To jest prawdziwa, szczera, męska miłość!Kris pisze:Rozumiem, iż jesteś zachwycony postacią jak i zarówno osobowością Richiego, ale każda osoba ma prawo do wyrażania własnego zdania bo wiem po to stworzono "Wolność Słowa", które mówi o tym, iż, każda żywa osoba potrafiąca pisać, oraz wypowiadać się może stosować się, a także wypowiadać na czyjś temat bez względu na "karę", której nie ma. Jeszcze jedno post napisany przez ciebie jest spamem xD.
Interesująca odpowiedź, ale jednak dalej pozbawiona pewnego sensu. Jednak odpowiem. Nie nie kocham go xD, bo nie jest on ze mną spokrewniony ani tym bardziej nie jestem innej orientacji xD. Racja dla dziewczyn/kobiet jest on nałogiem, ponieważ natura nie oszczędziła mu urody, a co do ostatniego zdania to wypada zrobić staromodne "ekhm"Acer pisze:To jest spam, bo ja to wszystko wiem. Ale za kłamstwo się kara, powiedziałeś, że nie kochasz Richiego, to jest śmieszne. Jak to Go nie kochasz? To jest niemożliwe! On jest jak nałóg, jak Go zobaczyłeś musisz go kochać, nie ma innej opcji Kris! Nie odrzucaj uczucia! To jest prawdziwa, szczera, męska miłość!

1. Kris ma ZAWSZE racje
Na to wszystko mógłbym odpowiedzieć jednym wyrazem: bullshit. Ale zaraz ktoś będzie jeczął, że to spam.Kris pisze:Interesująca odpowiedź, ale jednak dalej pozbawiona pewnego sensu. Jednak odpowiem. Nie nie kocham go xD, bo nie jest on ze mną spokrewniony ani tym bardziej nie jestem innej orientacji xD. Racja dla dziewczyn/kobiet jest on nałogiem, ponieważ natura nie oszczędziła mu urody, a co do ostatniego zdania to wypada zrobić staro-modne "ekhm"
Kris ja rozumiem, że starasz się zrozumieć, że Richie nie zwróci na Ciebie uwagi... ale Ty Go kochasz, nawet jeśli o tym nie wiesz. Mówienie, że Go nie kochasz to kłamstwo i mydlenie oczu, to to samo jakbyś powiedział, że Twój tata to prawiczek. Czyli to jest niemożliwe Krystian. No nie oszukuj już, idź spać niech Ci się Richie przyśni.
Bobercik - exactly. Sam bym tego lepiej nie ujął.
Richie zaś to najsłodsza istota pod Słońcem! Ja i Bob mamy go w avatarach xD
I tak kcohasz Go, nie masz wyjścia... wszyscy Go kochają, tylko Kris się kłóci, że on Go nie kocha. Ale i tak nikogo nie oszuka xD
Richie zaś to najsłodsza istota pod Słońcem! Ja i Bob mamy go w avatarach xD
I tak kcohasz Go, nie masz wyjścia... wszyscy Go kochają, tylko Kris się kłóci, że on Go nie kocha. Ale i tak nikogo nie oszuka xD
- BH Daimaouji
- SSJ 5
http://www.backstage7.de/band5/us_5/web_us5.jpgArti pisze:Kto to jest Richie?
Ja go lubie na razie dlatego ze wyglada jak Nick Carter z Back Street Boys i ze ma kolege murzynaOd lewej: Izzy, Chris, Jay, Richi, Mikel
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019