Egzamin gimnazjalny 2007
Egzamin gimnazjalny 2007
Dzisiaj zaczynają się egzaminy. Więc daję ten temat by był. Zobaczymy jakie będą Wasze wrażenia. Ja o 13 piszę część humanistyczną (próbny). Jest to próba, więc zbytnio się nie uczyłem (czyt. wogóle). Mam nadzieję że i tak pójdzie mi dobrze. A do normlanego się poucze i będę miał 100 pkt XD

II klasa to próbny.razz pisze:Dopiero próbny??bobercik pisze:Ja o 13 piszę część humanistyczną (próbny)O ile wiem za humanistyczny można dostać max 50 pkt.bobercik pisze:A do normlanego się poucze i będę miał 100 pkt XD
Paru moich dobrych kumpli pisze dzisiaj, zaczęli o 9, więc już wszyscy skończyli. Tak w ogóle to ja myślałem, że wszystkie szkoły zaczynają o 9!?
Tak, wszyscy piszą o 9, ale nie dotyczy to próbnych!!!

1.Nie wiem xD Ja piszę próbny o 13. Jutro teżrazz pisze:Jakim prawem piszesz dzisiaj próbny? Ja mam dziś wolne.bobercik pisze:II klasa to próbny.Już poprawiłem mój wcześniejszy post.bobercik pisze:Tak, wszyscy piszą o 9, ale nie dotyczy to próbnych!!!
2.Ok
3.Gdy mówiłem o 100 pkt chodziło mi o całość za oba testy.

Interesujące, też chodzę do 2 klasy, a o próbnym teście zaraz po trzeciakach nie słyszałem. Z resztą nawet gdybym miał dzisiaj i jutro to i tak bym nie poszedł, bo asiedzie chory w domu.bobercik pisze:1.Nie wiem xD Ja piszę próbny o 13. Jutro też![]()
Chodziło Ci o to, ale tego nie napisałeś.bobercik pisze:3.Gdy mówiłem o 100 pkt chodziło mi o całość za oba testy.
Ja miałem próbny też o 9. Dzisiaj miałem human, oczywiście już właściwy. Jutro mat - przy mam nadzieję, że dobrze pójdzie xD trzymajcie za mnie kciuki xD
Próbny to się pisze spokojnie. Też się do próby nie uczyłem (bo po co?), a punkty z próbnego mnie zadowoliły
Próbny to się pisze spokojnie. Też się do próby nie uczyłem (bo po co?), a punkty z próbnego mnie zadowoliły
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
1.Hehe. Ja mam próbny terazrazz pisze:Interesujące, też chodzę do 2 klasy, a o próbnym teście zaraz po trzeciakach nie słyszałem. Z resztą nawet gdybym miał dzisiaj i jutro to i tak bym nie poszedł, bo asiedzie chory w domu.bobercik pisze:1.Nie wiem xD Ja piszę próbny o 13. Jutro też![]()
Chodziło Ci o to, ale tego nie napisałeś.bobercik pisze:3.Gdy mówiłem o 100 pkt chodziło mi o całość za oba testy.
2.Tak wiem, pomyłka
3.Kto jeszcze z forum pisze dzisiaj? Tylko Acer?
4.A może Ci co mają już ten test za sobą podzielą się spostrzeżeniami i poradzą młodym xD

Powiem Wam tak: Każdy tydzień w liceum gorszy jest od tego testu.
Także jeszcze nic strasznego nie przeżyliście
Anyway 2 lata temu miałem 44 z humana i 34 z matematycznego ;D
Anyway 2 lata temu miałem 44 z humana i 34 z matematycznego ;D
Ostatnio zmieniony wt kwie 24, 2007 8:14 pm przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecyduj sięArti pisze:Powiem Wam tak: Każdy tydzień w liceum gorszy jest od tego testu.
Anyway 2 lata temu miałem 44 z humana i 34 z humanistycznego ;D
Ja miałem 45 z polskiego i 37 z matmy.
Poprawiłem. Dzięki za zwrócenie uwagi //Arti
Co do dnia w liceum, to bynajmniej u mnie, niektóre dni to mega luz, czasem zdażą się trudniejsze, ale nie tragizujmy, liceum da się przeżyć.
Macie odpowiedzi -> http://bi.gazeta.pl/im/0/4084/m4084910.pdf
Ostatnio zmieniony wt kwie 24, 2007 8:15 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*