Tutaj wybierzemy najlepszego z Us5. Oto lista zawodników:
Mikel Jay Richie Chris Izzy Drew (był u nich chwilę, by się dostał, ale poświęcił się ojcostwu [jeden mądry]) Peter (próbował, ale był cienki) Roger (to samo co Peter)
Losuję walki...
Izzy vs. Drew
Roger vs. Jay
Chris vs. Peter
Richie vs. Mikel
Pierwsza walka:
VS.
<brak zdjęcia>
Mój głos idzie do Izzy'ego. Bo to jednak Us5 xD
Ostatnio zmieniony śr kwie 25, 2007 8:03 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.
1.Czemu mamy dać spokój? xD Forum nie cieszy się wielką popularnością ostatnio, więc i mało nowych tematów się pojawia. Nam pisanie o Us5 sprawia radość XD przynajmniej się śmiesznie.
2.Mam 14 lat. A ponoć dzieciństwo trwa do 18 roku życia. Więc tak, chyba jestem dzieckiem.
Nie rozumiem też po co mamy trzymać tą sztywną atmosferę na forum.
3.Arti, załóż jakiś ciekawy i wciągający temat to z miłą chęcią zostawimy Us5 i będziemy pisać tam. Tylko coś ostatnio nie ma pomysłów.
Dzień Dobry Państwu Prosto ze Stadionu Ssj Power Pojedynek Chrisa z PETEREM!!!!
Faworytem Jest Oczywiście Chris I Taaak 1 do 0 w Pierwszej Minucie Spotkania Chris Wygrywa ...xD
bobercik pisze:Potraktuję to trochę bardziej serio. Głos na Chrisa ponieważ jemu udało się przebić do zespołu, a rywalowi nie.
Bobercik Stajesz Się Jak Kris Czyli Bardziej Nudny xD Dajesz Dowal Jakiś Tekst Jak Zwykle I Będzie Git Ty Mój ZIomalu xD Zjaramy Się Przynajmniej xD A Jak Nie To Ja Za Ciebie To Zrobie xD
...A Więc Tak Po Krótkiej Przerwie Jest Dalej 1 do 0 Dla Chrisa.Chris Przy Mikrofonie Taak Kolejny Punkt Dla Chrisaa Co Za Meecz!!!Jest 2 Do 0 Dla CHRRRIIIISAAA!!!
bobercik pisze:Potraktuję to trochę bardziej serio. Głos na Chrisa ponieważ jemu udało się przebić do zespołu, a rywalowi nie.
Bobercik Stajesz Się Jak Kris Czyli Bardziej Nudny xD Dajesz Dowal Jakiś Tekst Jak Zwykle I Będzie Git Ty Mój ZIomalu xD Zjaramy Się Przynajmniej xD A Jak Nie To Ja Za Ciebie To Zrobie xD
...A Więc Tak Po Krótkiej Przerwie Jest Dalej 1 do 0 Dla Chrisa.Chris Przy Mikrofonie Taak Kolejny Punkt Dla Chrisaa Co Za Meecz!!!Jest 2 Do 0 Dla CHRRRIIIISAAA!!!
^^ xD
Hmmm...co mam wybrać? Szacunek u większości forumowiczów i nudny "tryb życia" na forum, czy może szacunek u mniejszości forumowiczów i ciekawy "tryb życia"? Odpowiedź jest chyba jasna. Bob się nie zmieni XD
Więc głosowałem też na Chris'a ponieważ mdleję gdy słyszę jego słit głos. Poza tym Chris ma bardzo ładne włosy. Dodam też że jest szaleńczo przystojny.
bobercik pisze:3.Arti, załóż jakiś ciekawy i wciągający temat to z miłą chęcią zostawimy Us5 i będziemy pisać tam. Tylko coś ostatnio nie ma pomysłów.
Zabrzmiało to jak ultimatum. Sęk w tym, że nie potraficie rozmawiać na ciekawe i poważne tematy jak już się kilka razy przekonałem.
1.Dla każdego co innego jest ciekawe. To że Ciebie nie ciekawi gadanie o Us5 xD to nie nasz problem
2.Tak. Najlepiej spróbować raz czy dwa a potem mieć to w dupie. Gratuluję determinacji
bobercik pisze:3.Arti, załóż jakiś ciekawy i wciągający temat to z miłą chęcią zostawimy Us5 i będziemy pisać tam. Tylko coś ostatnio nie ma pomysłów.
Zabrzmiało to jak ultimatum. Sęk w tym, że nie potraficie rozmawiać na ciekawe i poważne tematy jak już się kilka razy przekonałem.
Człowieku, to jest forum rozrywkowe, co my mamy o poważnych rzeczach gadać?! My piszemy to żeby się pośmiać, nie pasuje Ci, nie czytaj. Ale Bob dobrze gada, sam nic nie robisz (chodzi mi o te Twoje poważne i ciekawe tematy) to po co innych krytykujesz, skoro oni coś robią? Ale ok, skoro chcesz ciekawych i poważnych tematów ja założe taki. Zobaczymy czy taki Ci się spodoba i ile osób będzie w nim pisać. I proszę mojego tematu nie krytykować
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy