Szacunek dla drugiego człowieka

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Szacunek dla drugiego człowieka

Post autor: Bobercik »

Temat zakładam z myślą o pewnym userze forum. Umieszcza on opisy na gg w stylu "Acer (lol), DF, bobercik - pedały". Gdyby to było dla żartów - spoko. Ale ten opis miał za zadanie tylko nas obrazić. Po co nas obrażać? Czy według was mądre jest jechanie po drugiej osobie przez gg. A gdyby któryś z nas naprawdę był pedałem? Bardzo miłe. Ja staram się nieobrażać innych osób. Myślę że dobrze mi to wychodzi. Dyakou (bo o nim mowa) robi to, a na dodatek przez gg. Czy to jest służne według was? Wypowiadajcie się.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Raczej nie (Tomek i ty pedalami? No wszak macie avatary z jakims chlopakiem i go uwielbiacie , ale to nie oznacza , ze jestescie pedalami)

A mowiac o Michasiu (Acerze) ze to LOL zapewne chodzilo mu ze smieje sie razem z nim? (Dla mnie jest taki smieszny (w sensiep ozytywnym) , ale Kamil jest bardziej smieszniejszy)

Oto moja wypowiedz
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Heh. Co mnie może obchodzić co on mnie myśli. Bob olej to i zapomnij, bo czymś takim nie warto sobie głowy zawracać. Ktoś kto ocenia mnie nie znając mnie jest dla mnie nikim i jego zdanie jest dla mnie nic nie warte. Więc co mnie to. Ale z jednej strony to jest śmieszne i żałosne. Nie mógł mi tego na gg sam napisać? Musiałem się tego od Bobercika dowiadywać, że ktoś mnie nazywa pedałem? Nawet jeśli jestem, to za przeproszeniem ch*j ci do tego Dyakou. Jesteśmy w unii i mogę być gejem i ciebie to nie powinno interesować. Na siłę próbujesz obrazić mnie, Boba i DF ale sorry bardzo, te próby obrażenia nas, są marne. Wymyśl coś lepszego, bo napisanie po nickach i dopisanie pedały jest oklepane. Więc moje zdanie już znacie. A teraz Bob olej, bo szkoda słów.

Dyakou - jak będziesz chciał mnie zwyzywać od pedałów, to napisz mi na gg lub pw, a nie piszesz na opisach jak ja nie mam twojego gg.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

BH Daimaouji pisze:Raczej nie (Tomek i ty pedalami? No wszak macie avatary z jakims chlopakiem i go uwielbiacie , ale to nie oznacza , ze jestescie pedalami)

A mowiac o Michasiu (Acerze) ze to LOL zapewne chodzilo mu ze smieje sie razem z nim? (Dla mnie jest taki smieszny (w sensiep ozytywnym) , ale Kamil jest bardziej smieszniejszy)

Oto moja wypowiedz
Oczywiście chyba każdy wie że nikt tutaj Richie'go nie uwielbia. Dla niektórych sposób na nudę to głupie ale śmieszne tematy xD Dla innych jechanie drugiej osoby za plecami. Osobiście Dyakou dużo stracił w moich oczach. Nie myślałem że jest taki bucowaty. I tak jak Acer powiedział. Nawet jeśli jesteśmy pedałami to co Tobie do tego? Nie podobają się avatary? Masz kilka możliwości. Nie wchodź na forum, dodaj nas do ignorowanych, albo zamykaj swoje piękne oczęta. Rav jeszcze nas nie skarcił za to zachowanie (czyt. tematy o US5 itp.) więc uważam to za służne. Rav powie że robimy źle - przestaniemy, proste. Twoje zdanie wogóle się nie liczy. A jak czymś Cię obrażamy czy coś - zgłoś to do Rava. Może nas zbanuje i będziesz miał radoche (choć wątpie bo Rav to człowiek uczciwy). Dziękuję za uwagę :*
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Skoro to bylo do Dyakou to czemu cytowales moj post Robert kun?

No cos mi to przypomina jednak
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

I tutaj wyłania się zachowanie na poziomie i nie na poziomie. Rozumiem, że jeżeli komuś pomysł Bobercika nieodpowiadał to mógł postąpić jak Arti i po prostu to olać. No ale niektórzy nie umieją tego robić z klasą...
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

O rany...........................................................

Dyakou napisał sobie taki opis na gg. Co z tego, pytam? Podejrzewam, że nikt z jego marnej listy kontaktów nie wie kim jesteście. Ten opis miał być marną prowokacją z jego strony...

...i jak widzę udało mu się to.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Łatwo ocenia się bez znania wszystkich aspektów prawdy, co nie? Nie wiesz kim był dla nas Dyakou, a może Keynan, jak mieliśmy do niego stosunek, za kogo go uważaliśmy i jak bardzo się na nim zawiedliśmy. Ale racje masz, forum to nie miejsce na temat o tym...
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Dyakou jak jestes taki cwany to powiedz im to w twarz (lub napisz). Jeśli nic donich nie masz to po ch*j piszesz takie idiotyzmy...
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Arti pisze:O rany...........................................................

Dyakou napisał sobie taki opis na gg. Co z tego, pytam? Podejrzewam, że nikt z jego marnej listy kontaktów nie wie kim jesteście. Ten opis miał być marną prowokacją z jego strony...

...i jak widzę udało mu się to.
Ja Wiem BO GO Miałem...Kiedyś Pomagałem Mu w Grze DBZ HU.
To Tylko Anim Pomuż Co mam Zrobić Help Please itp.
A Jak JA GO Poprosiłem o Pomoc BY mi Zrobił Avka To on DO Mnie "Spierd**** P.e.d.a.l.e.(oczywiście Bez cenzury to napisał)
Takiego To Tylko Zajechać!
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Nie przejmujcie się pierdołami. Przez internet może gadać co mu się podoba.
Nie powiedziałeś tego w ryj, to nie powiedziałeś nic...
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
ODPOWIEDZ