Kara Śmierci
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Pies >>>>> kot (...)Barni pisze:Pies , kot. Co za różnica? Dobrze, że gościa zamknęli ^^
2.Nom
3.Makabryczny blad poprawiony
nom , ale nie "dobrzy nie moga zabijac" , hehjezeli on odebral komus zycie to jemu tez niech je odbiorom
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Dla własnego dobra, lepiej nie łączyć kary śmierci z religią. Jak widać bogobojne, chrześcijańskie i dumne ze swej mądrości USA zabija sobie kogo chce i kiedy chce. I się z nimi zgadzam. Na przykład Hussajna. Założę się, że gdyby nie został powieszony do dostałby celę większą od Belwederu. Do USA nadciągałyby pielgrzymki fanatyków chcących uwolnić swojego dyktatora. Rozpętałoby się jeszcze większe piekło. Po co trzymać takich ludzi? 
Słucham ?! USA bogobojne?! Chrześcijańskie?! Przecież to całkowicie świeckie państwo, wielowyznaniowe. A USA dba tylko o włąsny biznes. Wielki mi światowy pogromca terroryzmu.Arti pisze:widać bogobojne, chrześcijańskie i dumne ze swej mądrości USA
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Zgadzam sie z ArkiemArti pisze:Jak widać (..) USA zabija sobie kogo chce i kiedy chce. I się z nimi zgadzam. Na przykład Hussajna. Założę się, że gdyby nie został powieszony do dostałby celę większą od Belwederu. Do USA nadciągałyby pielgrzymki fanatyków chcących uwolnić swojego dyktatora. Rozpętałoby się jeszcze większe piekło. Po co trzymać takich ludzi?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019