Radio Ma Dziup

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Tommy
SSJ 4+

Radio Ma Dziup

Post autor: Tommy »

Chciałbym przedstawić radio internetowe o nazwie: Radio Ma Dziup. Aby posłuchać, należy ściągnąć playlistę Winampa ze strony: http://i-rpg.org:9666/
Uwaga: nie działa pod Operą.
Zapraszam do słuchania, gdyż piosenki naprawdę są fajne.
A każdy kto nie ma muzyki na komputerze, a chce posłuchać metal, rock i inne gatunki muzyki (też japońskiej xD) niech ściągnie. Naprawdę warto. :smile:
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

a czyje to radio :> Twoje :>
Tommy
SSJ 4+

Nie moje, lecz czaksa, który działa na wielu forach o Pokemonach. :wink:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Zna ktoś może radio internetowe gdzie dają głównie polski hip-hop?
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

www.rapgra.com
www.cyberstacja.com - jest tu 6 kanałów (klub, trance, hip-hop, gold, fm, house), ale największy nacisk został położony na kanał Hip-Hop.
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

Arti pisze:Zna ktoś może radio internetowe gdzie dają głównie polski hip-hop?
Arti zakładamy własne radio w którym tylko HH będzie leciał :mrgreen:
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

DF mi powiedział, że na Gadu Radio też jest. Nawet fajne kawałki mają.
Strona o serii GTA!

Tommy
SSJ 4+

Arti, w soundtrackach z GTA jest wiele kawałków HH. Przede wszystkim Radio Los Santos i Playback z SA (a dla fanów electro Wildstyle z VC)
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Słucham polskiego.
Strona o serii GTA!

Tommy
SSJ 4+

Słucham polskiego.
Ech, polski hip-hop w ogóle mi się nie widzi. Oczywiście sa tacy, którzy nie przeklinają i śpiewają tak, że piosenki łatwo wpadają w ucho, np. Jeden Osiem L albo Mezo, ale są też tacy, którzy zupełnie nie umieją śpiewać, a się pchają do mikrofonów i nagrywają coś (sami nie wiedzą co), tak samo jest z DJami, nagrywającymi techno. Prawie każdy kawałek niczym się nie różni, a takie łupanie we łbie nikomu nie poprawia humoru...Przecież muzyka ma "łagodzić obyczaje", a nie prowokować do agresji.

P.S Radio już chyba nie nadaje, jak ktoś może, niech zamknie topic.
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Tommy pisze:
Słucham polskiego.
Ech, polski hip-hop w ogóle mi się nie widzi. Oczywiście sa tacy, którzy nie przeklinają i śpiewają tak, że piosenki łatwo wpadają w ucho, np. Jeden Osiem L albo Mezo, ale są też tacy, którzy zupełnie nie umieją śpiewać, a się pchają do mikrofonów i nagrywają coś (sami nie wiedzą co), tak samo jest z DJami, nagrywającymi techno. Prawie każdy kawałek niczym się nie różni, a takie łupanie we łbie nikomu nie poprawia humoru...Przecież muzyka ma "łagodzić obyczaje", a nie prowokować do agresji.

P.S Radio już chyba nie nadaje, jak ktoś może, niech zamknie topic.
Co to ma znaczyć?! Rap to nie Mezo, Verba czy inny shit! Rapu się nie śpiewa, tylko rapuje. Hip hop to nie muzyka tylko kultura. Rap to muzyka. Rap to stare korzenie, choćby PFK czy WYP3. To jest rap. Sorry Tommy, ale Mezo to nie rap. To jest tak zwane hiphopolo i takich "artystów" w rapie się nie szanuje.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Kayl
SSJ 2

Post autor: Kayl »

co do techno to widac tommy ze sie wogole nie znasz, bo ja sie co nieco znam i powiem ci ze jak sie slucha to kazdy utwor sie wiele rozni . Nie pisz ze nikomu to nie poprawia humoru bo mi poprawia a takze wcale nie prowokuje do agresji, jak slucham techno to odrazu mam ochote cos zrobic:)
Ostatnio zmieniony pt cze 01, 2007 8:27 pm przez Kayl, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Tommy
SSJ 4+

Kayl pisze:co do techno to widac tommy ze sie wogole nei znasz, bo ja sie co neico znam i powiem ci ze jak sie slucha to kazdy utwor sie wiele rozni .nie pisz ze nikomu to nie poprawia humoru bo mi poprawia a takze wcale nie prowokuje do agresji, jak slucham techno to odrazu mam ochote cos zrobic:)
Na poczatek radzę poprawić pisownię. Nie przepadam za ludźmi, którzy olewają sobie ten element.
Może się i nie znam, gdyż nie słucham ani techna, ani hip-hopu. Gustuję w starych przbojach i muzyce pop. Czasami, gdy chcę trochę pobłędzić w obłokach słuchać house & electro, ale przecież nie o tym jest temat, kurczę no. :mad:
Acer pisze:Co to ma znaczyć?! Rap to nie Mezo, Verba czy inny shit! Rapu się nie śpiewa, tylko rapuje. Hip hop to nie muzyka tylko kultura. Rap to muzyka. Rap to stare korzenie, choćby PFK czy WYP3. To jest rap. Sorry Tommy, ale Mezo to nie rap. To jest tak zwane hiphopolo i takich "artystów" w rapie się nie szanuje.
Czy ja gdziekolwiek napisałem słowo "rap"? :shock: Ty użyłeś ponadprzeciętną ilość
tego słowa w jednej wypowiedzi. Zresztą co mnie to obchodzi... :???:
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Tommy pisze:
Acer pisze:Co to ma znaczyć?! Rap to nie Mezo, Verba czy inny shit! Rapu się nie śpiewa, tylko rapuje. Hip hop to nie muzyka tylko kultura. Rap to muzyka. Rap to stare korzenie, choćby PFK czy WYP3. To jest rap. Sorry Tommy, ale Mezo to nie rap. To jest tak zwane hiphopolo i takich "artystów" w rapie się nie szanuje.
Czy ja gdziekolwiek napisałem słowo "rap"? :shock: Ty użyłeś ponadprzeciętną ilość
tego słowa w jednej wypowiedzi. Zresztą co mnie to obchodzi... :???:
Tommy pisze:
Słucham polskiego.
Ech, polski hip-hop w ogóle mi się nie widzi. Oczywiście sa tacy, którzy nie przeklinają i śpiewają tak, że piosenki łatwo wpadają w ucho, np. Jeden Osiem L albo Mezo, ale są też tacy, którzy zupełnie nie umieją śpiewać, a się pchają do mikrofonów
Wydaje mi się, że powiedizałeś hip hop, a hip hop to nie mezo i Jeden Osiem L
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Hm... A 52 dębiec nazwałbyś Acerze zespołem raperskim? Jeśli tak, to też słucham polskiego rapu, jeśli nie, to słucham polskiego hiphopolo. Ale i tak wolę Rock xd
Obrazek

.
ODPOWIEDZ