Sorry, ale w twoim poście nic mądrego nie widziałem. Ok, nie można pisać na siłe, spoko. Ale nie udawaj mądrzejszego niż jesteś i próbuj mi wmówić, że w twoim jednozdaniowym poście było coś mądrego. Zwykłe przekazanie upodobań. I tyle. Ni chciałem żebyś pisał długo, ale sensownie, na temat, miałem nadzieję że coś wniesiesz do tematu. Zawiodłem się i tyle. Ty także myśl czasami zanim coś napiszesz, a nie próbujesz ludziom wmówić, że białe jest czarne.Arti pisze:Acer...Napisałem jedno zdanie, bo tylko tyle miałem do powiedzenia na ten temat. Nie można pisać niczego na siłę.Acer pisze:Najbardziej załamał mnie Arti po którym spodziewałem się czegoś sensownego i inteligentnego
Zresztą "mądrość" tekstu nie zależy od jego długości. Gdyby tak było, to bym z każdego wypracowania dostawał 6.
Myśl czasami trochę -_-
Tolerancja w ówczesnym świecie
Moderator: Moderatorzy
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Tak. Bo ja nie napisałem bzdurnego pytania co tolerujesza, a co nie. Jeśli jeszcze nie wiesz, o czym jest ten temat, doradzam przeczytać jeszcze raz pierwszy post w tym temacie.Arti pisze:Czy napisałem coś co nie jest na temat?;>
Po to, żebym ja przeczytał. Napisałeś jednozdanie, które jest nie na temat, mówiłem już o tym. Nie chcesz nie pisz, ale nie wmawiaj mi, że to co napisałeś jest na temat i podkreśla Twoje stanowisko w tej sprawie, bo to jest śmieszne.Arti pisze:Po co miałem któryś raz z kolei definiować zjawisko zwane "tolerancją"Podejrzewam, że i tak połowa z ludzi i tak by nie przeczytała moich wytworów. Wolałem napisać coś, krótkiego co podkreśla moje stanowisko w tej sprawie.
Koniec dyskusji.
Wracając do homo, przytoczę tu słowa mojego brata, który mnie zaskoczył tym textem, ale zgadzam się z nim:
Ja zacznę tolerować homo kiedy Bóg ich będzie tolerował i kiedy się na to zgodzi. Dla nas dał możliwość rozmnażania się czyli zgodził się na takie związki. I dopóki homo od Boga tego nie otrzymają, ja także nie będę ich tolerował.
Nie wiemy czy Bóg (jeśli w ogóle istnieje) toleruje takie związki. Wiem tylko, że dał nam prawo do miłości. Jednak miłość dwóch facetów jest chora.Ja zacznę tolerować homo kiedy Bóg ich będzie tolerował i kiedy się na to zgodzi. Dla nas dał możliwość rozmnażania się czyli zgodził się na takie związki. I dopóki homo od Boga tego nie otrzymają, ja także nie będę ich tolerował.
Zgodzę się z Krovą, druga połowa przeczyta. Zawsze jakaś wartość postu jest.krova pisze:Arti pisze:Podejrzewam, że i tak połowa z ludzi i tak by nie przeczytała moich wytworów.
Ta... A ja mysle, ze ta druga polowa forum by jednak przeczytala.
Tyran! :OArti pisze:Koniec dyskusji.
Tyran, ta... Z tyranizmem trzeba walczyć, ale... każdy tyran źle kończył, to i Arti dostanie za swoje xD