Szkoda ze Barni nie mogl tak szczegolowiej jak tamte opisac
Racja , ale i tak w walkach Barnie'go brakuje tego czegos co w walkach Michala , ja w tych walkach tylko patrze na zwyciezce bez czytania przebiegu walki (ale potem czytalem taktyki Kayla i podobala mi sie jego metoda)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
tak naprawde to wlasnei taki mialem zamiar.
bo to jest zdaje m isie najlepsza taktyka(jesli ktos zna lepsze to chetnie przejrze:P)
pitti nawet jesli zastosuje te technike to raczej jest male prawdopodobienstwo ze postawisz wszystko na jedna karte i akurat wszystkim trafisz:PP
tak naprawde to wlasnei taki mialem zamiar.
bo to jest zdaje m isie najlepsza taktyka(jesli ktos zna lepsze to chetnie przejrze:P)
pitti nawet jesli zastosuje te technike to raczej jest male prawdopodobienstwo ze postawisz wszystko na jedna karte i akurat wszystkim trafisz:PP
Nie patrzylem na ruchy innych po prostun ie chcialo mi sie pisac to se tak napisalem .
Ok, jestem w domu, słać głosy. ^"^
Wszyscy, jeśli ktoś już wysłał, to i tak niech wyśle, bo nie mam ich w archiwum w domu. Pozdro.
Hahaha! Ciekaw jestem dlaczego wam tyle z tym schodzi. Jestes na forum to wyslij PW i juz... Mi zajelo to jakies 5 sekund. (Ale wkoncu ja gram mistrzem swiata i okolic - Kame Senninem)
Namber Łan of zawoden : Mistrz
Zaszczytne drugie miejsce: Drugie Miejsce
Udział wzięli, poza tymi dwoma Herosami na górze: Odpadł w 1/4 Zdyskwalifkiowany w 1/2 Odpadł w 1/4 odpadł w 1/4 zdyskwalifkiowany w 1/2
Oraz uwaga uwaga! Wielki mistrz, który nie wygrał tylko dlatego, że
mu się nie chciało BARNIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpadł w 1/4