WASZE STARE KRADNĄ TORY!pp3088 pisze:Mówi, czy trzyma głowe? Opanuj się, wyciągnij rękę z gaci i ochłoń.Bart pisze:nie wszystko bo Twojego sie brzydzipp3088 pisze: Eh jak dziecko. Wszystko bierze do ust. Barcie masz małego i pogódź się z tym i przestań leczyć kompleksy, bo w każdym zdaniu piszesz tylko o swoim penisie.mówi że jakiś zapleśniały i cały taki siny....
Chmurki !

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

i tak masz wodogłowiepp3088 pisze:Mówi, czy trzyma głowe? Opanuj się, wyciągnij rękę z gaci i ochłoń.Bart pisze:nie wszystko bo Twojego sie brzydzipp3088 pisze: Eh jak dziecko. Wszystko bierze do ust. Barcie masz małego i pogódź się z tym i przestań leczyć kompleksy, bo w każdym zdaniu piszesz tylko o swoim penisie.mówi że jakiś zapleśniały i cały taki siny....
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?krova pisze:WASZE STARE KRADNĄ TORY!pp3088 pisze:Mówi, czy trzyma głowe? Opanuj się, wyciągnij rękę z gaci i ochłoń.Bart pisze: nie wszystko bo Twojego sie brzydzimówi że jakiś zapleśniały i cały taki siny....
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
zgnoić stłamsić zaszczuć zabićpp3088 pisze:Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?krova pisze:WASZE STARE KRADNĄ TORY!pp3088 pisze: Mówi, czy trzyma głowe? Opanuj się, wyciągnij rękę z gaci i ochłoń.
Cicho kapucynie. Twoja stara zostałą kupiona na promocji w Tv Markecie.krova pisze:TWOJ STARY NIE MA LOKCIpp3088 pisze:Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?krova pisze: WASZE STARE KRADNĄ TORY!
TWOJA STARA CHOWA NIEMCA W SZAFIEBart pisze:zgnoić stłamsić zaszczuć zabićpp3088 pisze:Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?krova pisze: WASZE STARE KRADNĄ TORY!
[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 12:54 am ]
TWOJA STARA GRYZIE MEBLEpp3088 pisze:Cicho kapucynie. Twoja stara zostałą kupiona na promocji w Tv Markecie.krova pisze:TWOJ STARY NIE MA LOKCIpp3088 pisze: Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

a Twoja rodzina pozycza wode z mojego sedesukrova pisze:TWOJA STARA CHOWA NIEMCA W SZAFIEBart pisze:zgnoić stłamsić zaszczuć zabićpp3088 pisze: Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?
[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 12:54 am ]TWOJA STARA GRYZIE MEBLEpp3088 pisze:Cicho kapucynie. Twoja stara zostałą kupiona na promocji w Tv Markecie.krova pisze: TWOJ STARY NIE MA LOKCI
[ Dodano: Czw Lip 12, 2007 12:54 am ]
Twój stary pierze w rzece, a stara jest królową sedesu.
TWOJA STARA GRYZIE MEBLE[/quote]pp3088 pisze:Cicho kapucynie. Twoja stara zostałą kupiona na promocji w Tv Markecie.krova pisze:TWOJ STARY NIE MA LOKCIpp3088 pisze: Bart zobacz, któż to przyszedł. Co robimy z delikwentem?
Twój stary pierze w rzece, a stara jest królową sedesu.
To jest Bart ignorancie.krova pisze:@ pp & barni:
wczoraj moze i was lubilem, ale dzis nie jestem juz pijany
Jak się upijesz gwałcisz nieletnich chłopców, pedofilu?
Ostatnio zmieniony śr lip 11, 2007 11:58 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
a Ty jesteś żul outsider przy lidlukrova pisze:A JA UMIEM BLUZGAĆ!!! mnie to. i tak wasze stare kupuja w biedronce