Co sądzicie o... Sinju! Osobiście uważam go za wzorca do naśladowania jest inteligentny , błyskotliwy oraz tryska humorem! A także jest życzliwy , prawdomówny a także posiada ogromna wyobraźnie. Uważam że Sinju nie ma wad i jest chodzącym ideałem! A wy co o nim sądzicie?
Ciekawy człek, inteligentyn, ale przesadził z tym tematem i nie bede tykał tego tematu XD. Sinju jest zabawny, umie powiedziec cos mądrego, ogólnie Cool
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Sinju...Sinju...Sinju...mądry, tak Sinju jest mądry. Powalony, tak Sinju jest powalony. Ma rozwinięte poczucie humoru. Coś jeszcze? Myśli że jest fajny XD
Sinju pisze:Co sądzicie o... Sinju! Osobiście uważam go za wzorca do naśladowania jest inteligentny , błyskotliwy oraz tryska humorem! A także jest życzliwy , prawdomówny a także posiada ogromna wyobraźnie. Uważam że Sinju nie ma wad i jest chodzącym ideałem! A wy co o nim sądzicie?
Sinju pisze:Co sądzicie o... Sinju! Osobiście uważam go za wzorca do naśladowania jest inteligentny , błyskotliwy oraz tryska humorem! A także jest życzliwy , prawdomówny a także posiada ogromna wyobraźnie. Uważam że Sinju nie ma wad i jest chodzącym ideałem! A wy co o nim sądzicie?
nie znam więc powinienem sie nie wypowiadać.... ale po przeczytaniu tego posta zgodze sie z Ravem. Sinju należy do skromnych osób
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
Sinju pisze:Osobiście uważam go za wzorca do naśladowania jest inteligentny , błyskotliwy oraz tryska humorem! A także jest życzliwy , prawdomówny a także posiada ogromna wyobraźnie. Uważam że Sinju nie ma wad i jest chodzącym ideałem!