Humor ze zgłoszeń

Wszystko związane z DB Future PBCH.

Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Dagon pisze:o co ci biega mam 13 lat ale nie podniecam sie tym ze mam neta
Ja tez mam 13 lat i wątpie w twoje słowa :neutral:
Awatar użytkownika
Dagon
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Dagon »

ty niedowiarku :lol:

[ Dodano: Czw Lip 19, 2007 11:15 am ]
Ktos napisal .Gdy skończyłam 14 lat poszłam z koleżankami do centrum handlowego, po paru godzinach robienia zakupów chciałyśmy wyjść, ale przed nami wylecieli jacyś bandyci,a za nimi policjanci, jeden z bandytów złapał mnie i krzyczał do policji: "Rzucić broń bo ją zabije", ale oni niestety sie nie posłuchali. Jakiś policjant z karabinem strzelił do niego. Niestety dostałam 15 razy w brzuch. Chcieli mnie uratować w szpitalu, ale byłam nie do uratowania. Obudziłam się w jakimś laboratorium, pamiętam tylko niektóre wydarzenia z mojego życia jako człowiek. W laboratorium podszedł do mnie jakiś android i powiedział, że zostałam stworzona by zabijać, lecz to było niezgodne z moim byłym życiem. Postanowiłam uciec z tam tąd . Uderzyłam go w twarz, a on wleciał w ścianę, pare sekund po tym ciosie zaczoł sie ze mnie śmiać, wtedy przypomniał mi sie śmiech bandyty przez którego zginełam. Wpadłam w szał, podniosłem ręke i wystrzeliłam jakąś enegią. Wtedy uciekłam, schowałam sie w lesie. Teraz moim zadaniem jest pomagać innym żeby ich nigdy nie spotkało takie nieszczęście jak mnie.
pbch
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Dagon pisze:Ktos napisal .Gdy skończyłam 14 lat poszłam z koleżankami do centrum handlowego, po paru godzinach robienia zakupów chciałyśmy wyjść, ale przed nami wylecieli jacyś bandyci,a za nimi policjanci, jeden z bandytów złapał mnie i krzyczał do policji: "Rzucić broń bo ją zabije", ale oni niestety sie nie posłuchali. Jakiś policjant z karabinem strzelił do niego. Niestety dostałam 15 razy w brzuch. Chcieli mnie uratować w szpitalu, ale byłam nie do uratowania. Obudziłam się w jakimś laboratorium, pamiętam tylko niektóre wydarzenia z mojego życia jako człowiek. W laboratorium podszedł do mnie jakiś android i powiedział, że zostałam stworzona by zabijać, lecz to było niezgodne z moim byłym życiem. Postanowiłam uciec z tam tąd . Uderzyłam go w twarz, a on wleciał w ścianę, pare sekund po tym ciosie zaczoł sie ze mnie śmiać, wtedy przypomniał mi sie śmiech bandyty przez którego zginełam. Wpadłam w szał, podniosłem ręke i wystrzeliłam jakąś enegią. Wtedy uciekłam, schowałam sie w lesie. Teraz moim zadaniem jest pomagać innym żeby ich nigdy nie spotkało takie nieszczęście jak mnie.
No ktos tak napisał. I jest to bardzo dobra historia, więc OCB? :d
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Chyba znalazlem kolejna smieszna historie postaci

http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=918

Update

Nie no to inna wersja profilu Gokusana , dziwny koles z niego

Barni - ten "ktos" , to nasza kolezanka Paul(a) http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=803
I jest to bardzo dobra historia
Mimo iz posiada wiele bledow :roll:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

BH Daimaouji pisze: Barni - ten "ktos" , to nasza kolezanka Paul(a) http://ssjpower.net/index.php?id=gracz&uid=803
"
Wiem, poznałem :P

Ale jak już było napisane "ktoś" to zostałem przy "ktosiu"
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Sinju
Guru

Post autor: Sinju »

Pewnego słonecznego dnia usłyszałem chodząc po mieście że za 3 lata odbędzie się wielki turniej sztuk walk. więc szybko pobiegłem z ta nowinką do kolegi gdy dowiedział się o tym zaczął trening chciał wystartować w zawodach sztuk walk.
Ja przez 4 miesiące nie ćwiczyłem bo mi się nie chciało jednak gdy zobaczyłem mojego kolegę w akcji zacząłem trening. Trenowałem długo codziennie po 6 7 godzin upadałem z sił w treningu jednak nie podawałem się. Bo 2 latach moje bp wynosiło 900.Jednak dalej trenowałem przez cały rok dalej trenowałem i niemogłem doczekać się dnia turnieju sztuk walk.
Gdy minęły 3 lata wyruszyłem do miasta na turniej sztuk walk spotkałem tam swojego przyjaciela miał bp równe mojemu. Raz dwa przeszliśmy przez eliminacje. W walkach finałowych ja walczyłem z pewnym blondynem niezbyt silnym jego bp wynosiło 400.Szybko się z nim rozprawiłem. Nadeszła walka finałowa spotkałem się tam z moim kolegą. Zaczęła się walka. Uderzyłem szybkimi kopniakami ale on uniknął moich kopniaków
teraz jego kolej uderzył małym atakiem energetycznym ja go skontrowałem. Teraz ja użyłem pocisku ki jednak ten zablokował go dziwnym ciosem i odbił pocisk na mnie wtedy wypuścił duży atak energetyczny ja próbowałem uniknąć jednak na marne uderzył mnie atak z wielką siłą ledwo uszyłem z życiem padłem na ziemie.
jednak gdy już było 9 wstałem resztka siły i uderzyłem małym atakiem energetycznym w przeciwnika jednak ten odbił mój atak i uderzył mnie kolanem w brzuch padłem na ziemie... jednak się znów podniosłem jednak cos dziwnego się działo niebo poczerniało cały stadion zaczął się trzęś błyskawice uderzały w stadion miałem opuszczoną głowę
gdy ją podniosłem..... . Byłem cały wściekły płakałem całą buzie miałem we krwi jedną rękę bez władna krew się ze mnie lała wtedy zakrzyczałem tekst "Of power Ha!" i wielka siła we mnie wstąpiła poczym zrobiłem ogromną eksplozje cały stadion był zniszczony był tylko kawałek podłogi na której ja stałem.
Mój przeciwnik leżał cały we krwi nie miał siły się podnieść. Wszystkie kości miał połamane. Gdy sędzia odliczył do 10 wygrałem walkę wtedy się zaśmiałem i padłem na ziemie mnie i mojego przyjaciela zabrali do szpitala ja przeżyłem.... jednak mój przyjaciel nie przeżył. Zacząłem płakać i krzyczeć rozwaliłem ścianę w szpitalu i wybiegłem ale coś dziwnego zobaczyłem jakiegoś człowieka był on niski dobrze zbudowany a jego bp nie miało granic spytał mnie czy chciałbym
przeżyć jakąś przygodę no przygody odpowiedziałem tak chwycił mnie za rękę i zniknąłem razem z nim pojawiłem się w całkowicie nowym miejscu powiedział mi że to są "Wyspy Mroku" i zniknął wtedy wyruszyłem po przygody.
To dopiero pomidorna historia...
Ostatnio zmieniony pt cze 13, 2008 1:55 am przez Sinju, łącznie zmieniany 1 raz.
Ooohhh Gunther you're so sexy!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

W tej Historii podanej przez BH najciekawsze jest to, że 13-sto letni wojownik miał swoich wojowników .. Ciekawe kiedy się ich dorobił :p
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Debilizm na świecie sie szerzy, to jest bolesna prawda..
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Barni pisze:W tej Historii podanej przez BH najciekawsze jest to, że 13-sto letni wojownik miał swoich wojowników .. Ciekawe kiedy się ich dorobił :p
Zapewne w przedszkolu ;>
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

BIG LOL!!! To jest najgorsze!! Jak mozna takie cos napisaac? "Of power Ha!" No comment
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

krova pisze:
Barni pisze:W tej Historii podanej przez BH najciekawsze jest to, że 13-sto letni wojownik miał swoich wojowników .. Ciekawe kiedy się ich dorobił :p
Zapewne w przedszkolu ;>
Gdyz dal sobie rase Sajanow , wszystko jest mozliwe (Nawet Vegeta jako 4/5 latek mial juz podwladnego)

Sinju - Popieram
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:(Nawet Vegeta jako 4/5 latek mial juz podwladnego)
Ale on był księciem, a to co innego :]
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

ledwo uszyłem z życiem
Dobry krawiec z niego :D

Gdyby nie to of power ha to byloby nie tak zle jak jest a jest niewyobrazalnie kijowo :P
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Sinju
Guru

Post autor: Sinju »

A teraz niespodzianka! Tą histe która dałem jest... Moja!
Ooohhh Gunther you're so sexy!
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Sinju pisze:A teraz niespodzianka! Tą histe która dałem jest... Moja!
Sinju... Ciekawie to zrobiłeś, mocno mnie rozśmieszyłeś. Pomysł bym sam w sobie genialny xD
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
ODPOWIEDZ