Homoseksualizm
Moderator: Moderatorzy
Homoseksualizm
Mam nadzieje że dyskusja w tym temacie będzie prowadzona tak jak w temat typu "Śmierć".
Homoseksualizm znany był już w starożytności, w samej Grecji homoseksualiści nie byli niczym specjalnym można powiedzieć było to normalne zjawisko. Po czasach starożytnych nastąpiło średniowiecze w którym homoseksualizm nie był już tak "spotykany". Przejdźmy do dzisiejszych czasów. Homoseksualiści występują w telewizjach , można ich spotkać na ulicy czy usłyszeć w radiu lub przeczytać o nich w gazecie. Jednym słowem nic specjalnego, lecz...
Jaki jest mój stosunek do ludzi o innej orientacji seksualnej? Jest to dla mnie normalne, nie mam nic przeciwko jeżeli facet żyje z facetem czy kobieta z kobietą. Dla mnie mogą brać śluby , żyć pod jednym dachem lecz na boga, dzieci... Dokładniej mówiąc adopcja czy inny sposób "pozyskiwania" dzieci , zastanawia mnie dlaczego takie rodziny decydują się na dzieci dla mnie to już nie jest normalne. Jak może wyglądać wychowanie takiego dziecka? 2 mamusie nie zastąpią ojca czy odwrotnie, takie dziecko może mieć wypaczoną psychikę dlaczego? Przyjmijmy że masz 2 ojców twoi rówieśnicy z klasy dowiedzieli się o czymś takim, nie było by ci przykro gdyby naśmiewali się z ciebie i wyzywali? Kolejną rzeczą denerwującą mnie w homoseksualizmie są parady równości po co to? Po to żeby zostać pobitym i zwyzywanym przez bande "moherów? czy innych ludzi nienawidzących gejów/lesbijek czyjachących tylko by uderzyć takiego butelka...
Co wy sądzicie o homoseksualistach?
Homoseksualizm znany był już w starożytności, w samej Grecji homoseksualiści nie byli niczym specjalnym można powiedzieć było to normalne zjawisko. Po czasach starożytnych nastąpiło średniowiecze w którym homoseksualizm nie był już tak "spotykany". Przejdźmy do dzisiejszych czasów. Homoseksualiści występują w telewizjach , można ich spotkać na ulicy czy usłyszeć w radiu lub przeczytać o nich w gazecie. Jednym słowem nic specjalnego, lecz...
Jaki jest mój stosunek do ludzi o innej orientacji seksualnej? Jest to dla mnie normalne, nie mam nic przeciwko jeżeli facet żyje z facetem czy kobieta z kobietą. Dla mnie mogą brać śluby , żyć pod jednym dachem lecz na boga, dzieci... Dokładniej mówiąc adopcja czy inny sposób "pozyskiwania" dzieci , zastanawia mnie dlaczego takie rodziny decydują się na dzieci dla mnie to już nie jest normalne. Jak może wyglądać wychowanie takiego dziecka? 2 mamusie nie zastąpią ojca czy odwrotnie, takie dziecko może mieć wypaczoną psychikę dlaczego? Przyjmijmy że masz 2 ojców twoi rówieśnicy z klasy dowiedzieli się o czymś takim, nie było by ci przykro gdyby naśmiewali się z ciebie i wyzywali? Kolejną rzeczą denerwującą mnie w homoseksualizmie są parady równości po co to? Po to żeby zostać pobitym i zwyzywanym przez bande "moherów? czy innych ludzi nienawidzących gejów/lesbijek czyjachących tylko by uderzyć takiego butelka...
Co wy sądzicie o homoseksualistach?
Ooohhh Gunther you're so sexy!
Tak starożytność to epoka największej zgnilizny moralnej. Ich te uczty i kopulacje po nich. Brali po koleji bez względu na płeć. Czasem zwierzęta. Na arenie też urządzali róznego rodzaju orgie. Choćby wyspa Lesbos, gdzie pewna kapłanka ściagała dziewczyny w wiadomych celach
Niby taka piękna epoka. Średniowiecze to już ascetyzm totalny więc nie ma gadki o homoseksualizmie.
Toleruję, lecz nie akceptuje. Adopcja dzieci, jak to trafnie ująłeś, to największa pomyłka liberalizmu. To tylko krzywda dla dzieci. Wiadomo jakie mamy społeczeństwo. Zreszta takie dziecko wyrośnie na kolejnego homoseksualiste, bądź czasem i psychola(często homoseksualiści to taksze róznego rodzaju fetysze). Parady są bezsensowne. To taka sztuczność na pokaz. W Holandii są różowe poniedziałki i wpuszczają tam dzieci. No cóż dwóch facetów w lateksie sie całujących to niezbyt przyjemny widok.
Toleruję, lecz nie akceptuje. Adopcja dzieci, jak to trafnie ująłeś, to największa pomyłka liberalizmu. To tylko krzywda dla dzieci. Wiadomo jakie mamy społeczeństwo. Zreszta takie dziecko wyrośnie na kolejnego homoseksualiste, bądź czasem i psychola(często homoseksualiści to taksze róznego rodzaju fetysze). Parady są bezsensowne. To taka sztuczność na pokaz. W Holandii są różowe poniedziałki i wpuszczają tam dzieci. No cóż dwóch facetów w lateksie sie całujących to niezbyt przyjemny widok.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja sie tam wcale nie dziwie i jest to dla mnie naturalne, ze kochajaca sie para chce miec dziecko. Podejdz do tego z innej strony, to tak jak bezplodna heteroseksualna para... Kazdy ma prawo do dziecka. Sa inni, wiec inaczej chca to dziecko 'pozyskac'. Fakt, ze dziecko bedzie inne, prawdopodobnie z wypaczona psychika. Ciezko mi sie jednoznacznie wypowiedziec na ten temat. Jest wiele za i przeciw.Sinju pisze:lecz na boga, dzieci... Dokładniej mówiąc adopcja czy inny sposób "pozyskiwania" dzieci , zastanawia mnie dlaczego takie rodziny decydują się na dzieci dla mnie to już nie jest normalne
Z reszta twoich slow sie zgadzam, wiec nie bede po tobie powtarzac.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Ale pomyśl sobie że jesteś na miejscu takiego dzieckakrova pisze:Ja sie tam wcale nie dziwie i jest to dla mnie naturalne, ze kochajaca sie para chce miec dziecko. Podejdz do tego z innej strony, to tak jak bezplodna heteroseksualna para... Kazdy ma prawo do dziecka. Sa inni, wiec inaczej chca to dziecko 'pozyskac'. Fakt, ze dziecko bedzie inne, prawdopodobnie z wypaczona psychika. Ciezko mi sie jednoznacznie wypowiedziec na ten temat. Jest wiele za i przeciw.Sinju pisze:lecz na boga, dzieci... Dokładniej mówiąc adopcja czy inny sposób "pozyskiwania" dzieci , zastanawia mnie dlaczego takie rodziny decydują się na dzieci dla mnie to już nie jest normalne
Z reszta twoich slow sie zgadzam, wiec nie bede po tobie powtarzac.
Ok ja tam do homo nic nie mam ale tak jak napisał pp nie akceptuję ja jeste hetero i tak zostanie . A to czy jesteś homo czy hetero to już z tym sie trzeba chyba urodzić prawda Sinju
Homoseksualizm jest już znany od zarania dziejów, gdyż możliwe że w każdej epoce ta orientacja była "aktywna", dajmy prosty przykład Księża, ja jestem przekonany, iż większość księży są właśnie Homo, gdyż samo ich zachowanie może na to wskazywać, no ale wracajmy do tematu.
Homoseksualizm jest przeze mnie rozumiany, gdyż każdy człowiek jest "Panem" swojego życia i niech robi z nim cokolwiek mu sie podoba, ale nie akceptuje homosekzualizmu, ponieważ już sam widok takich osób, lub widok jak sie pocałują sprawia o mdłości, sama orientacje jest dla mnie, trochę nie pojęta, choć nawet nie mam zamiaru jej pojmować... Tak samo temat dzieci dla par homo, czy też les, jest czymś co mnie naprawdę dziwi, rozumiem chcą mieć dziecko, ale prosze niech pomyślą o tym biednym dziecku, dla czego oni chcą je wychować na takie samo jak oni są?. Czy nie zniszczą całkowicie jego psychiki? Oraz czy on sam zniesie takie coś, a także czy "rodzice" będą w stanie normalnie wychować dziecko..
Homoseksualizm jest przeze mnie rozumiany, gdyż każdy człowiek jest "Panem" swojego życia i niech robi z nim cokolwiek mu sie podoba, ale nie akceptuje homosekzualizmu, ponieważ już sam widok takich osób, lub widok jak sie pocałują sprawia o mdłości, sama orientacje jest dla mnie, trochę nie pojęta, choć nawet nie mam zamiaru jej pojmować... Tak samo temat dzieci dla par homo, czy też les, jest czymś co mnie naprawdę dziwi, rozumiem chcą mieć dziecko, ale prosze niech pomyślą o tym biednym dziecku, dla czego oni chcą je wychować na takie samo jak oni są?. Czy nie zniszczą całkowicie jego psychiki? Oraz czy on sam zniesie takie coś, a także czy "rodzice" będą w stanie normalnie wychować dziecko..
Nie koniecznie, homoseksualizm jak i hetero można nabyć w każdej chwili.Ok ja tam do homo nic nie mam ale tak jak napisał pp nie akceptuję ja jeste hetero i tak zostanie . A to czy jesteś homo czy hetero to już z tym sie trzeba chyba urodzić prawda Sinju
Powbijać na pal wszystkich gejów i lesbijki.
Mam gdzieś czy tak zostali wychowani, czy po prostu nie mogą się przemóc i zacząć żyć normalnie. Póki co są na dnie przypięci cholernym łańcuchem. Ukrzyżować
Mam gdzieś czy tak zostali wychowani, czy po prostu nie mogą się przemóc i zacząć żyć normalnie. Póki co są na dnie przypięci cholernym łańcuchem. Ukrzyżować
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 12:27 pm przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
No... i tych nędznych Junior Adminów też powybijać! Spalić ! Na stos! Na stos!
Jak można nie móc być zwykłym użytkownikiem?! Zabić!!
Ja do samych homoseksualistów mam stosunek taki jak wy. Tzn. wszyscy poza Artim.
Z tym, że u mnie to wygląda tak. Niech będzie sobie homo, ale:
- Nie urządzają jakiś pieprzonych parad, kij wie po co im to.
- Niech nie całują się gdzieś na ulicy, czy coś, bo po pierwsze mogą dostać w ryj, a po drugie widok dwóch całujących się facetów, to raczej niemiły widok. Kobiet pewnie też powinien brzydzić, o dziwo- mniej xD
No. A tak poza tym to niech sobie żyją.
A co do adopcji przez homoseksualistów, to tutaj mam zupełnie mieszane uczucia. Bo niby z jednej strony, tak jak napisał Krova, każda rodzina może chcieć mieć dziecko. To fakt. Ale jak już chcą to dziecko, to niech chociaż zachowają pozory i nie całują się przy dziecku etc. etc. bo to na pewno mu spieprzy psychę.
Inna sprawa, to stosunek innych właśnie do takowego dziecka. Nawet jeśli dziecko owe byłoby w 100% hetero, to tacy Artio-podobni obywatele zapewne i tak by mu mówili, jakie to ono jest fuj i ble.
Swoją drogą... świat bez homo byłby nudny ^^
Jak można nie móc być zwykłym użytkownikiem?! Zabić!!
Ja do samych homoseksualistów mam stosunek taki jak wy. Tzn. wszyscy poza Artim.
Z tym, że u mnie to wygląda tak. Niech będzie sobie homo, ale:
- Nie urządzają jakiś pieprzonych parad, kij wie po co im to.
- Niech nie całują się gdzieś na ulicy, czy coś, bo po pierwsze mogą dostać w ryj, a po drugie widok dwóch całujących się facetów, to raczej niemiły widok. Kobiet pewnie też powinien brzydzić, o dziwo- mniej xD
No. A tak poza tym to niech sobie żyją.
A co do adopcji przez homoseksualistów, to tutaj mam zupełnie mieszane uczucia. Bo niby z jednej strony, tak jak napisał Krova, każda rodzina może chcieć mieć dziecko. To fakt. Ale jak już chcą to dziecko, to niech chociaż zachowają pozory i nie całują się przy dziecku etc. etc. bo to na pewno mu spieprzy psychę.
Inna sprawa, to stosunek innych właśnie do takowego dziecka. Nawet jeśli dziecko owe byłoby w 100% hetero, to tacy Artio-podobni obywatele zapewne i tak by mu mówili, jakie to ono jest fuj i ble.
Swoją drogą... świat bez homo byłby nudny ^^
.
Homoseksualizm...chcą się kochać, proszę bardzo, ale po cholerę wam te parady? Chcecie pokazać jakie to obrzydliwe jak się facet z facetem liże? Jeśli chcą mieć spokój to niech najlepiej siedzą w ukryciu i nie wychodzą. Zawsze będzie ktoś przeciwny homo. Co do adopcji. Z jednej strony jeśli pan i pan, lub pani i pani się kochają marzą o dziecku. Ale jakie to dziecko będzie miało życie? Trzeba by się spytać dziecka czy chce, ale gdy jest małe to jak się spytać...ech homo psują świat, ale gdyby nie homo to forum byłoby strasznie nudne.

A moze oni uważają, że "normalne pary" niszcza psychike dziecku, ponieważ oni robią inaczej. Wiadomo, że (prawie) każdy ma taki stosunek do spraw że-to jest inne niż ja to na stos z nim, albo że jeśli ktoś robi coś inaczej niż ja to znaczy że źle ._. .Kris pisze: Czy nie zniszczą całkowicie jego psychiki? Oraz czy on sam zniesie takie coś, a także czy "rodzice" będą w stanie normalnie wychować dziecko..
Mój stosunek do homoseksualizmu jest pomiedzy all wypowiedziami a Arti'ego wypowiedzią, denerwuje mnie taki poglad, że dziewczyna z dziewczyną jak się przytulają, złapią się za ręce czy cos to nie lesby, a jakby faceci tak zrobili to od razu:"GEJE! PEDAŁY! etc. etc.". xd
Skoro są parady tych wszystkich gejow itp., to czemu nie zrobia sobie parady ludzi normalnych ._. . Jak sobie pomyśle, że facet z facetem...to mi się żygać ogólnie chce.. Nie potrafie zrozumieć co może się podobać jakiemuś mężczyźnie w innym. Jest to obrzydliwe xd. A co do tego jeśli kobiecie podoba się kobieta to też moim zdaniem dziwne, aczkolwiek troche mniej odrażające jak mężczyzna mężczyźnie..
A tak ogólnie to
Arti pisze:Powbijać na pal wszystkich gejów i lesbijki.
Mam gdzieś czy tak zostali wychowani, czy po prostu nie mogą się przemóc i zacząć żyć normalnie. Póki są na dnie przypięci cholernym łańcuchem. Ukrzyżować
Ostatnio zmieniony pn sie 13, 2007 9:18 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
Wątpię, że homo tak myślą. Procent homoseksualistów na świecie jest stosunkowo mały, więc raczej wiedzą, że homoseksualizm to nie jest właśnie ten standard.Pitti pisze:A moze oni uważają, że "normalne pary" niszcza psychike dziecku, ponieważ oni robią inaczej. Wiadomo, że (prawie) każdy ma taki stosunek do spraw że-to jest inne niż ja to na stos z nim, albo że jeśli ktoś robi coś inaczej niż ja to znaczy że źle ._. .
Btw. Sam sobie przeczysz. Raz mówisz, że nie masz nic do homo
A potem, cytujesz Artiego.. xD Ciekawe.Pitti pisze:Mój stosunek jest wlaściwie podobny do każdej(?)wypowiedzi w tym temacie
.
Dlatego napisałem podobnyBtw. Sam sobie przeczysz. Raz mówisz, że nie masz nic do homo Pitti napisał/a:
Mój stosunek jest wlaściwie podobny do każdej(?)wypowiedzi w tym temacie
A potem, cytujesz Artiego.. xD Ciekawe.
Właściwie to nie warto mówić jak oni myślą, ponieważ wiedzą to tylko oni. Ten kto jest jednym z nich może nam powiedzieć co myślą.Barni pisze:Pitti napisał/a:
A moze oni uważają, że "normalne pary" niszcza psychike dziecku, ponieważ oni robią inaczej. Wiadomo, że (prawie) każdy ma taki stosunek do spraw że-to jest inne niż ja to na stos z nim, albo że jeśli ktoś robi coś inaczej niż ja to znaczy że źle ._. .
Wątpię, że homo tak myślą. Procent homoseksualistów na świecie jest stosunkowo mały, więc raczej wiedzą, że homoseksualizm to nie jest właśnie ten standard.

I'll become The King of Pirates!
Jakbyś niezauważył drogie Pittie to wypowiedź Artiego jest diametralnie inna od naszej. Jak możesz popierać obie po części ?!Pitti pisze:Cytat:
Btw. Sam sobie przeczysz. Raz mówisz, że nie masz nic do homo Pitti napisał/a:
Mój stosunek jest wlaściwie podobny do każdej(?)wypowiedzi w tym temacie
A potem, cytujesz Artiego.. xD Ciekawe.
Dlatego napisałem podobny . Mogłem napisać prawie to wtedy możę byś skumał. Zgadzam się z każdym po trochu.
Kris (18-07-2008 22:04)
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Ujme to tak mam to gdzieś czy ktoś jest homo czy nie niech sobie bedzie kim chce tylko ale gdyby taki zaczepił mnie i chiał namówić na no no wiecie to bym mu bezwachania dal w zęby więc ogólnie mówiać niech sobie robią co chca ale niech mnie do tego nie namawiają jak to powiedział pp3088 toleruje ale nie akceptuje
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp