Kontakt z userami
Moderator: Moderatorzy
Dobra. Uaktualnijmy może.
GG:
Teraz mogę dopiero z czystym sumieniem powiedzieć, że prawie wszyscy userzy (z niektórymi tylko raz, ale liczy się!)
Bob (lol xD "nie gadamy, nie słyszę cię"), Pitti, "Ast" i Sinju mi wkręca, że z nim też to niech będzie.
RL:
Kayl, bo w końcu jedno miasto ; )
Telefon:
Kayl, 2 razy Kris, Bob kilka razy, raz 20minut xD, Ast raz, Pitti z 3 razy (czemu on ma zwyczaj dzwonienia o najdziwniejszych porach?). Może ktoś jeszcze, ale nie pamiętam xD
Ps. sorry za nowy, post ale nikt by nie zauważył editu. I trzeba ponabijać!
GG:
Teraz mogę dopiero z czystym sumieniem powiedzieć, że prawie wszyscy userzy (z niektórymi tylko raz, ale liczy się!)
Bob (lol xD "nie gadamy, nie słyszę cię"), Pitti, "Ast" i Sinju mi wkręca, że z nim też to niech będzie.
RL:
Kayl, bo w końcu jedno miasto ; )
Telefon:
Kayl, 2 razy Kris, Bob kilka razy, raz 20minut xD, Ast raz, Pitti z 3 razy (czemu on ma zwyczaj dzwonienia o najdziwniejszych porach?). Może ktoś jeszcze, ale nie pamiętam xD
Ps. sorry za nowy, post ale nikt by nie zauważył editu. I trzeba ponabijać!
.
Maly up 
GG:
Adeq, Acer (nadmiar!! XD), Arti (rzadko), Astarot, Barni lama ;p, (juz niestety nie Bart Xd), Beniu(zadko), Bobert, Ciastek, Dae, Damianeku, Filo1, Gracek, Hellion (jak jest na przepustce jakiejs
), Kayl, Krisu, Krövka, Meteo, Pepek, Rav (niebywale rzadko), Tommy, Treyu i Geyu 
Barni, Treyu, chyba to by bylo na tyle bo mikro mi sie zepsulo Xd
Tel:
Adeq, Barni, Bartuś (BH), Bob, DF (raz XD), Gracek, Krisu, Sinju.
Real:
Jak do lustra podejdę... no dobra nie mam lustra
. Bob, Damianeku i Tommy. Ale bedzie was wiecej 
Tak wogle to czekam na jakies telefony numer zgubilscie czy co? Ja nie mam kasy to nikt nie dzwoni XD.
GG:
Adeq, Acer (nadmiar!! XD), Arti (rzadko), Astarot, Barni lama ;p, (juz niestety nie Bart Xd), Beniu(zadko), Bobert, Ciastek, Dae, Damianeku, Filo1, Gracek, Hellion (jak jest na przepustce jakiejs
Barni, Treyu, chyba to by bylo na tyle bo mikro mi sie zepsulo Xd
Tel:
Adeq, Barni, Bartuś (BH), Bob, DF (raz XD), Gracek, Krisu, Sinju.
Real:
Jak do lustra podejdę... no dobra nie mam lustra
Tak wogle to czekam na jakies telefony numer zgubilscie czy co? Ja nie mam kasy to nikt nie dzwoni XD.
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2007 5:16 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
Mniej emocji...Barni pisze:Offtoper!Arti pisze:Jaracie się tym, że pogadacie z kimś przez telefon ? O_o Paranoja...
Tak! Jara mnie to, człowieku jak ktoś dzwoni to jestem wniebowzięty, cały w skowronkach! Dzwoncie, to jest to co tygryski lubią najbardziej.
Kto się jara?
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy