krova pisze:64 na singlu? I mam w to uwierzyc? Ile grales? Rok po 5h dziennie?
Niee. Moze i po 5h ale nie rok , kiedys nie moglem sie oderwac od tej gry . Ale uwierz mi Krövko, jak sie troche pogra to mozna miec dobry lvl . Moze pogadamy na tym o gadu kiedys, bo zaraz Kris nam pousuwa posty i da komentarz "buahah spam spam hahah"xD. Jakis prog by sie przydal co sprawdza lvl i ile sie gralo z save, bo savy jakies mam, nie wiem czy dobre ale jakies mam, a diablo nie mam Xd.
krova pisze:64 na singlu? I mam w to uwierzyc? Ile grales? Rok po 5h dziennie?
Nie ale grałem regularnie przez dwa miesiące plus jakiś powróty do gry na tydzień :d. Do 50 idzie szybko, do 60 w miarę, potem masakra Ale jak nie masz neta to coś trzeba robić :d
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Juz mnie zaczynacie denerwowac... Pewnie, da sie wbic 99 na singlu, ale o czym to swiadczy? Czy wy nie macie kolegow, obowiazkow w domu, szkole, nie macie zycia? xD
W pojedynke starozytnych na hellu jest bardzo ciezko zrobic, a bez tego nie wejdziesz do Baala (najlepszy exp). Na drodze starozytnych da sie expowac, ale tam w godzine dostaniesz tyle co za jednego baalruna (~5min).
krova pisze:Juz mnie zaczynacie denerwowac... Pewnie, da sie wbic 99 na singlu, ale o czym to swiadczy? Czy wy nie macie kolegow, obowiazkow w domu, szkole, nie macie zycia? xD
Problem w tym, że na singlu zaliczyłem ledwo koszmar, gdyż na piekle nie miałem nawet 1k dmg xd
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
1.07, najlepiej szedl exp. Teraz leci gorzej niz na classicu w wersji 1.0. Nie dziwie sie, ze macie takie poziomy, mozecie je spokojnie podzielic przez 2: wlasnie tyle byscie mieli grajac tyle samo czasu na 1.11b.