A jakbym miał w avie przekresloną Gwiazdę Dawida, albo KKK (Ku Klux Klan), to co? też nic bo to tylko znaki?Drake pisze:Nie wiem doprawdy czemu się tak czepiacie tego avatara.To Artiego sprawa co na nim ma, pozatym to tylko znak więc nie powinien wam przeszkadzać bo nikomu krzywdy, znaki nie robią
Turniej użytkowników SSJPower - edycja VII
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Tak też by mi nie przeszkadzał bo mam gdzieś znaki.Oczenianie kogoś po tym jakiego ma avatara jest zbyt powierzchowne.Po za tym znak może być inaczej odbierany w innym miejscu.Przy okazji to nie kolor płachty działa na byka, tylko uchy wykonywane nią przez Torredora:PP
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Kolejny moj spampost:
Nigdzie nie pisalem o znaczeniu symbolicznym. Nie zartowalem piszac, ze ten kolor razi mnie w oczy. Nie moge Artiemu nakazac zmiany avatara, wiec wyrazilem sie w formie luznej propozycji tudziez prosby.
Bob - gdybym mial mozliwosc, przenioslbym wszystkie te posty do nowego tematu w hyde parku, ale nie mam. Dziekuje, ze pozwalasz mi tu pisac :>
Nigdzie nie pisalem o znaczeniu symbolicznym. Nie zartowalem piszac, ze ten kolor razi mnie w oczy. Nie moge Artiemu nakazac zmiany avatara, wiec wyrazilem sie w formie luznej propozycji tudziez prosby.
Bob - gdybym mial mozliwosc, przenioslbym wszystkie te posty do nowego tematu w hyde parku, ale nie mam. Dziekuje, ze pozwalasz mi tu pisac :>

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Bob: To jest turniej użytkowników, a więć każdego z aspektów ich dotyczących, zarówno osobistych jak i reprezentatywnych. Avatar też oddaje po częśći człowieka oraz jego wartości(Ja na przykład nigdy nie wstawie sobie symbolu lewakiego).
Sprawa avatara, cóż każdy ma prawo go nosić.
Chociażby i to -_- "Eksploatacja" więźniów jest dobrym pomysłem. Zamiast bezsensownie siedzieć w celi klasy średniego hotelu i grając w PSa mogą się wziąć do roboty. //Arti
Sprawa avatara, cóż każdy ma prawo go nosić.
Mianowicie? Silną prawice? Mądre rozwiązania(więzniowie budujący drogi)?Ahhh, widzicie w moim avatarze liczbę zabitych pod sztandarem swastyki ludzi. Ja widzę coś zupełnie innego.
Chociażby i to -_- "Eksploatacja" więźniów jest dobrym pomysłem. Zamiast bezsensownie siedzieć w celi klasy średniego hotelu i grając w PSa mogą się wziąć do roboty. //Arti
Ostatnio zmieniony ndz gru 16, 2007 10:04 am przez pp3088, łącznie zmieniany 2 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja się cieszę że piszecie, ale bez przesady. Chyba można by już zakończyć temat avka Arti'ego, ponieważ jego walka już się zakończyła. Kris, jak możesz wywalaj posty na ten temat ;p
A co do walki, obu nie znam za dobrze, jednak chwilowo miałem nawet niezły kontakt z Sinju. Tak więc głos na niego.
Teraz juz niech beda na next time beda kasowane// Kris
A co do walki, obu nie znam za dobrze, jednak chwilowo miałem nawet niezły kontakt z Sinju. Tak więc głos na niego.
Teraz juz niech beda na next time beda kasowane// Kris
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 2:09 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.