PS. Jak kogos zapomnialem to piszcie.
PS2. Porobili mnie, myslalem ze poti to jojo czy tam na odwrot
Moderator: Moderatorzy

Jak nie jak tak Krovens ;p. Ja Trey i Bob + fonowo Ace BH i Barni!. Wiec 6 osob! xDkrova pisze:Skoro byliscie we dwoch, to chyba zaden 'zjazd'. Takie moje zdanie
TjaBarni pisze:Ale Pitti się zjechał.
Do konca zycia jak nie dluzejBarni pisze:Pitti, Godżlillę z tego zjazdu zapamiętasz!
No czekaj pare osob dorosnie sie pozbiera przeszczepowArti pisze:A niech im będzie, że zjazdJa i tak nadal czekam na zjazd wszystkich userów (tych najbardziej aktywnych). Kiedyś musicie mi w końcu dołożyć za moje starania ;]
A jak xD, ja tez ;pBarni pisze:Dołożyc, znaczy spuścić łomot ?:D Jak tak, to ja chętnie się zjadę!Arti pisze:Kiedyś musicie mi w końcu dołożyć za moje starania ;]

To się nazywa Naga Broń XDBobercik pisze:Barni mógłby się rozebrac...
Mi bylo wiadomo (od Bobercika) ze tylko raz z Keynanem i Blizem chyba sie spotkaliscieRav pisze:Zjazd SSJ POWER...beze mnie?Ej no, to się nie liczy
Ja miałem zjazd 2 razy z Dragon Fistem, tysiące razy z Artim i Shindrakiem i parę razy z Blizem
hahaha o tak xDBarni pisze:To się nazywa Naga Broń XDBobercik pisze:Barni mógłby się rozebrac...
Tja... No miales byc Barni i zes nas porobil. Kupilismy 3 opakowania koxiastych zelek! Kazdy wziol po zelce od siebie i od sasiada i na tym sie skonczylo XD, wydalismy 15zl a nawet jedno opakowanie nie zeszlo XD.Barni pisze:Arti, napisałeś musicie. Jeden 14-to latek nie, ale banda rozwścieczonych 14nasto latków?! xD
Co do zjazdu: Uczestniczyłem w nim dobre 5sekund. A nie wiem czemu Bob sobie ubzdurał, że przyjadę. Pitti kupił jakieś coś, a potem mówił, że syf xD