Fuzje i fan postacie
Moderator: Moderatorzy
Oki, to daje swoją 1 fuzje:
Freeler
Postać w RPG Makerze -
Włosy: Brak
Oczy: Krwiste
Ubranie/pancerz: Połączenie Freezera i Coolera + zwiększone mięśnie
Głosy:
Nie mam pojęcia, ale w ANG. Napewno ten co podkładam głos pod ostatnią przemianę Coolera
Info: Freeler narodził się w piekle, gdy doszło do czegoś niezwykłego, bracia Cooler i Freezer pogodzili się w celu zniszczenia KKRT. Postanowili wydostać się z piekła, po drodze niszcząc je do szczętu. Gdy już nie byli pewni co zrobić otworzyli przejście między wymiarami i wyszli z piekła. Znaleźli KKRT i zrobili Death Ball wielkości słońca, którego KKRT już nie odbił i zniknął raz na zawsze wraz z ziemią. W ten sposób Freeler zaczął władać wszechświatem, lecz niestety nikt nie wiedział, że gdy Freeler otworzył przejście między wymiarami, to zrobił alternatywny czas i w ten sposób powstały 2 czasy: zwykły i ztyranizowany
BTW. To narazie jedyna praca, bo próbowałem zrobić fuzje KKRT i Thalesa, ale nie mogłem do końca jej dopracować. Teraz myśle kogo połączyć z Brollym
Freeler
Postać w RPG Makerze -

Włosy: Brak
Oczy: Krwiste
Ubranie/pancerz: Połączenie Freezera i Coolera + zwiększone mięśnie
Głosy:
Nie mam pojęcia, ale w ANG. Napewno ten co podkładam głos pod ostatnią przemianę Coolera
Info: Freeler narodził się w piekle, gdy doszło do czegoś niezwykłego, bracia Cooler i Freezer pogodzili się w celu zniszczenia KKRT. Postanowili wydostać się z piekła, po drodze niszcząc je do szczętu. Gdy już nie byli pewni co zrobić otworzyli przejście między wymiarami i wyszli z piekła. Znaleźli KKRT i zrobili Death Ball wielkości słońca, którego KKRT już nie odbił i zniknął raz na zawsze wraz z ziemią. W ten sposób Freeler zaczął władać wszechświatem, lecz niestety nikt nie wiedział, że gdy Freeler otworzył przejście między wymiarami, to zrobił alternatywny czas i w ten sposób powstały 2 czasy: zwykły i ztyranizowany
BTW. To narazie jedyna praca, bo próbowałem zrobić fuzje KKRT i Thalesa, ale nie mogłem do końca jej dopracować. Teraz myśle kogo połączyć z Brollym
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dla mnie nadal ten forum to nie dawanie artykulow na strone ale dawanie wymyszlonych przez siebie rzeczy do DB 
Hmmm moze dam tutaj wrotce inne fuzje , ale tez fan postacie
Hmmm moze dam tutaj wrotce inne fuzje , ale tez fan postacie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bigu Hamusuta Ouji/Prince Big Hamster/Książe Wielki Chomik
Postać w RPG Makerze - (obrzaek nie czynny niedlugo dam zastepczy)
Włosy : Blond (normalny i SCH (Nie , nie ma tutaj pokazanego SCH))
Wiek - 1-12 (możliwość zmiany w "niemowlaka" kiedy tylko chce)
Oczy - Niebieskie
Ubranie : Widoczne na gore , a jak nie widac to : czerwona bluzka , różowe spodnie , sajanska zbroja i skauter nowej generacji
Kolor skóry : Dziecięca
Tematy muzyczne: Różne
Głosy:
Za siebie (jak ktoś dałby mi serwer bym tu dał moje głosy w tamtym świecie)
Info: Stworzenie z połączenia Dobra i Zła , Księciem BH zaopiekowali sie Entei (wujek) i 5 jego przybranych ciotek (Blitzana , Flamara , Auquana , Słonka i Księżka) , ich misją jest ochrona Księcia jak ktoś go poniża , gdy tak sie stanie , Zabijają ich.
BH lubi być przytulanym co czyni że nie jest całkowicie złym , jeśli nawet ofiara da coś dla księcia BH , on być moze pozwoli jej żyć. BH obserwował Bardocka i polubił takiego tate , niestety póżniej zostaje on przywrócony do zycia....w żałosnej formie.
BH Póżniej kazał wujkowi stworzyć Klona Thalesa który okazał się bardzo fajnym wielkim bratem
Póżniej nastał czas na jego tate , klona Bardocka , klon Bardocka wygląda jak mix oryginału i Ziemskiego Bardocka (Cała górna zielona zbroja (bez zbroji na nogi) i Ogon + Niebieskie spodnie , Zielone buty , i czerwone ramieniki)
More soon
Postać w RPG Makerze - (obrzaek nie czynny niedlugo dam zastepczy)
Włosy : Blond (normalny i SCH (Nie , nie ma tutaj pokazanego SCH))
Wiek - 1-12 (możliwość zmiany w "niemowlaka" kiedy tylko chce)
Oczy - Niebieskie
Ubranie : Widoczne na gore , a jak nie widac to : czerwona bluzka , różowe spodnie , sajanska zbroja i skauter nowej generacji
Kolor skóry : Dziecięca
Tematy muzyczne: Różne
Głosy:
Za siebie (jak ktoś dałby mi serwer bym tu dał moje głosy w tamtym świecie)
Info: Stworzenie z połączenia Dobra i Zła , Księciem BH zaopiekowali sie Entei (wujek) i 5 jego przybranych ciotek (Blitzana , Flamara , Auquana , Słonka i Księżka) , ich misją jest ochrona Księcia jak ktoś go poniża , gdy tak sie stanie , Zabijają ich.
BH lubi być przytulanym co czyni że nie jest całkowicie złym , jeśli nawet ofiara da coś dla księcia BH , on być moze pozwoli jej żyć. BH obserwował Bardocka i polubił takiego tate , niestety póżniej zostaje on przywrócony do zycia....w żałosnej formie.
BH Póżniej kazał wujkowi stworzyć Klona Thalesa który okazał się bardzo fajnym wielkim bratem
Póżniej nastał czas na jego tate , klona Bardocka , klon Bardocka wygląda jak mix oryginału i Ziemskiego Bardocka (Cała górna zielona zbroja (bez zbroji na nogi) i Ogon + Niebieskie spodnie , Zielone buty , i czerwone ramieniki)
More soon
Ostatnio zmieniony śr sty 31, 2007 2:38 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.nie moge pokazac publicznieGutek pisze:To jest pstac robiona przez Kicka, BH kun pokaz im pelną wersje tego charseta
2.prawie , dodalem tylko ramienikki bo Kicek kun zapomnial
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bo Kicek mi zabronil , nie mam publicznie pokazywac Facesetu Barotta , Charsetu i Charsetu mojej postacirudi92 pisze:BH Daimaouji pisze:1.nie moge pokazac publicznieGutek pisze:To jest pstac robiona przez Kicka, BH kun pokaz im pelną wersje tego charseta
2.prawie , dodalem tylko ramienikki bo Kicek kun zapomnial
Dlaczego nie możesz tego pokazać publicznie ?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019