Samotność

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

krova pisze:A ja powiem tylko tyle, ze wedlug Pepao mieszkam w utopii, a mimo to nie jestem szczesliwy 24h na dobe.

Dobrze gada.

Nie jestem samotny. Zawsze znajdzie się ktoś, kto jest przy mnie. Znam jedną osobę, która od początku naszej znajomości, zawsze stała przy mnie. Ciągle mogę na niego liczyć i jest moim kochanym fjutkiem ;* loff Nyc ;* a gdy on nie może wyjść, to pozostaje kilkanaście innych osób, przy których mogę zapomnieć o problemie. Dosyć często dzwonię też do ssijpałerskiej elity ;* do DF, jak się ma problem, albo gdy długo się nie gadało. Do Barniego, jak na żart masz ochotę, do Pytki jak meteory atakują czy do Krisa, jeśli skończyły Ci się żyletki.

A tak bardziej serio, właśnie dzisiaj poczułem się samotny jak nigdy. I co w związku z tym? Pogadałem ze starymi kumplami (Dyak, Dae), umówiłem się z przyjacielem i koleżanką, z którą dawno nie gadałem. Czy jestem samotny? Raczej nie.

Trzeba iść przez życie z uśmiechem. Ja właśnie tak robię.
Obrazek
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Żeby nie być samotnym po prostu musimy tego nie chcieć. Wyjść, zmienić się, porozmawiać, nie tylko szukać bez sensu, ale znajdować. To nie sztuka. W dużej ilości przypadków samotność to nic więcej jak urojenie. Mamy wszystko, ale czegoś nam "niby" brakuje, to zwalamy na samotność i problem z głowy...
Otóż nie! Lepiej pomyśleć o tym co mamy, niż czego nam brak. A mamy naprawdę wiele. Do tego każdy z nas jest bardzo wyjątkowy...
Właśnie aby nie czuć się samotnym trzeba nie szukać znajomości, rozglądając się wokół, albo przyjaciół blisko siebie. Trzeba znaleźć ich w swoim sercu...

DObra, padam na mordkę, idę spać... Bo jeszcze napsizę jakieś głupoty. Za błędy przepraszam, ale jak zaraz nie pójdę spać, to mnie znów zmuli...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Hmm Samotność... pojęcie względne, jednak samotność dopada każdego i to jest smutne. Dae i Bob dobrze gadają bo taka jest prawda xD.

Ale ja mam troszkę inaczej. Od dawna zdaje sobię sprawę, że w życiu realnym jestem samotny i nigdy mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, czasem wole być odcięty od ludzi niż cierpieć przez nich, kłócić się z nimi, przywiązywać ... co najbardziej boli... lub też być ototczonym bandą idiotów, którzy siłą i głupotą chcą imponować. Kiedyś też byłem samotny (perspektywa 4+ miesiecy w tył XD ) jednak miałem jednego przyjaciela, który wyjechał do Paryża (pzdr oby ci sie powiodło ^^). No i teoretycznie zostałem otoczony znajomymi, którzy i tak mnie olewają XD (pzdr dla Pani ;* i innych) I to mi nie przeszkadza....Za to w życiu internetowym mam Pepsona Acera Daego Pytke, Barbi, Boba, Casanove (czyt. Drejka) i bez nich było by mi trochę źle. Ze względu, że są to osoby z którymi zawsze można pogadać. Moje gejki :*
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Kris pisze:Hmm Samotność... pojęcie względne, jednak samotność dopada każdego i to jest smutne. Dae i Bob dobrze gadają bo taka jest prawda xD.

Ale ja mam troszkę inaczej. Od dawna zdaje sobię sprawę, że w życiu realnym jestem samotny i nigdy mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, czasem wole być odcięty od ludzi niż cierpieć przez nich, kłócić się z nimi, przywiązywać ... co najbardziej boli... lub też być ototczonym bandą idiotów, którzy siłą i głupotą chcą imponować. Kiedyś też byłem samotny (perspektywa 4+ miesiecy w tył XD ) jednak miałem jednego przyjaciela, który wyjechał do Paryża (pzdr oby ci sie powiodło ^^). No i teoretycznie zostałem otoczony znajomymi, którzy i tak mnie olewają XD (pzdr dla Pani ;* i innych) I to mi nie przeszkadza....Za to w życiu internetowym mam Pepsona Acera Daego Pytke, Barbi, Boba, Casanove (czyt. Drejka) i bez nich było by mi trochę źle. Ze względu, że są to osoby z którymi zawsze można pogadać. Moje gejki :*
To co opisywałeś na początku to outsideryzm. Sam też wolę być outsiderem niż stać się "jednym z nich"...

Masz mnie? To tak fajnie brzmi ;]

Szczególnie jak czytałem dzisiaj co do mnie pisałeś. Patrzę w okno GG a tutaj "Weź mnie! Weź mnie!" XD
(na spacer oczywiście)
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Większość skasowane... od teraz wypowiedzi, odbiegajace tak samo jak tamte od tematu będa równoznaczne z warnem....

Otwieram
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Super jest, bomba, cool. Fajnie, żę jedyną dyskusje na tym dupnym forum od razu usuwasz. A było na temat, bo dotyczyło oceniania ludzi i dlaczego ludzie tworzą barierę i unikają innych. Cóż, tak więc jak ma być na temat.

Ludzie są samotni, bo są sami. Pustka w świecie, smutek. Nadzieja, płacz, rozpacz. Smutne... bariery.

Dawaj warna, kur wo.

Jak ma być? jak? normalnie DYSKUSJA polega na wymianie zdań a nie na

Ty : 20 zdan
Acer : wspaniale

I ... z tego jest temu usunelem jakbys nie wiedzial jak chcecie podyskutowac prosze bardzo.. innym tonem...inaczej rozegrane.. a wtedy nie bede zmuszony wszystkiego usuwac

ACER przekazuje: Hahaha. Rozjebałeś mnie tym, Kris. Usunąłeś ponad połowę wartościowych postów z tego tematu.

P.S. Ostrzeżenie jest wyjebiaszcze. Jaka? Jaki? Jakie? zielony, czerowny, potrzebny. To są przymiotniki. Przymiotniki z nie piszemy razem np. nieładny, niemądry, niegłupi.
Nie potrzebna
Ostatnio zmieniony pn kwie 21, 2008 8:40 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Co do jednej osoby z tego tematu: "Naprawdę marzę, by zniknęły te fałszywe twarze."

Pepao, lej na nich, poseksimy się na gg.

Samotność to pojęcie względne (Kris zawsze tak zaczyna swoje posty xD).

Jeśli czujecie się samotni, szukajcie pomocy u ludzi. Naprawdę warto zaufać. Niektórym się wydaje, że inni go zdradzą, oleją itp. Gówno prawda. Prawdziwe ziomki nigdy nie opuszczą. A jak nie w realu, to zawsze jest net. Pytka, DeeFcia, Barnianka - im mogę zaufać w 100% mimo iż to tylko net. Więc lepiej zróbcie coś z tą samotnością ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Zjebałeś Kris w cenzura.

Samotność wcale nie jest pojęciem względnym. Samotny to zawsze taki, który jest sam.

Jeśli czujesz się samotny, zadzwoń: 997.
Obrazek

.
ODPOWIEDZ