Ja myślę ,że lebszy jest Goku ponieważ jest sielniejszy fajniejszy i umie się zmieniać w wyrzsze poziomy ssj i w ogule dla mnie jet prawie w całości lebszy od Vegety
Goku czy Vegeta
Moderator: Moderatorzy
Goku czy Vegeta
Piszcie tu o kim myślicie ,że jest lebszy i dlaczego tak myślicie
Ja myślę ,że lebszy jest Goku ponieważ jest sielniejszy fajniejszy i umie się zmieniać w wyrzsze poziomy ssj i w ogule dla mnie jet prawie w całości lebszy od Vegety
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Vegeta bo jest silniejszy , ksieciem i jest zly , zreszta
GOKU NIE ISTNIEJE! TO TYLKO ZIEMSKIE IMIE KKRTA!
aha Vegetto rulez bo ma wiecej cech Vegety od KKRTa
a KKRT ma poprostu chorobe umyslowa , to nie to co Bejiita Ouji kun
Ktory zachowuje sie jak na Sajan przystalo
GOKU NIE ISTNIEJE! TO TYLKO ZIEMSKIE IMIE KKRTA!
aha Vegetto rulez bo ma wiecej cech Vegety od KKRTa
a KKRT ma poprostu chorobe umyslowa , to nie to co Bejiita Ouji kun
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Vegeta rullez
. KKRT jest naprawde słaby . A wiecie dla czego ma tyle powera
. Zawsze dostaje siłe od przyjaciół (między innymi od Vegety np. w filmie 8 ) . Nie mógł pokonać Brolly'ego . Dopiero w tedy gdy Vegeta dał mu energie (której nigdy nie odzyskał ) i zabił go bez trudu .
Kakarotto dstałteż energii od smoka i od Pan , Trunksa , Gohana , Gotena w GT
. I robi szpan . A Vegeta samodzielnie osiągną poziom ussj nie to co kkrt czerpiąc energie innych wojowników . Gdyby tak Vegeta dostał tą energie co kkrt od inych wojowników to zabił by go jednym kopem
. A więc kkrt jest słabszy .
Kakarotto dstałteż energii od smoka i od Pan , Trunksa , Gohana , Gotena w GT
True, True... Poza tym można też znaleźć strony, na których w poziomach mocy pisze, że Vejita miał więcej mocy na SSJ niż KKRT na SSJ2 i to jest prawda. Oprócz tego kto wygrał pierwszą walke?? Vejita, bo KKRT leżał na ziemi wykończony Kaiokenem, a co by było, gdyby to Vegeta by znał Kaiokena? Wtedy KKRT by tam zdechł zanim by się obejrzał, a tak to Vejita nawet wytrzymał atak Genki DamąLord Macix pisze:Vegeta rullez. KKRT jest naprawde słaby . A wiecie dla czego ma tyle powera
. Zawsze dostaje siłe od przyjaciół (między innymi od Vegety np. w filmie 8 ) . Nie mógł pokonać Brolly'ego . Dopiero w tedy gdy Vegeta dał mu energie (której nigdy nie odzyskał ) i zabił go bez trudu .
Kakarotto dstałteż energii od smoka i od Pan , Trunksa , Gohana , Gotena w GT. I robi szpan . A Vegeta samodzielnie osiągną poziom ussj nie to co kkrt czerpiąc energie innych wojowników . Gdyby tak Vegeta dostał tą energie co kkrt od inych wojowników to zabił by go jednym kopem
. A więc kkrt jest słabszy .
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ale gdyby to co powiedzial Dae bylo prawda KKRT by zostal zapomniany tak samo jak Nappa , zreszta w mojej grze "IF Piccolo jr Story" jest to pokazane , KKRT zdechl przed przylotem Vegety bo Zabila go fuzja Radima i Sz. S. jr , Vegeta umarl probuajc pokonac Freezerudi92 pisze:Ale Vegeta nie osiagnoł ssj4 nawet ssj3 więc raczej na ssj2 nie pokonał by KKRTa na ssj4.
Oczywiscie gra nie pasuje do geneaologi DB , gdyz ziemski Thales pojawil sie 2 lata po filmie 13 a tu czas akcji jest w Sadze Frezera i Coolera gdzie ten Thales wystepuje
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
To dlaczego tego nie zrobił ? A dlaczego ssj3 nie osiągnoł ?dae pisze:A nie wiesz dlaczego Vegeta nie osiągnął ssj4 sam? Ja wiem, bo nie miał odoba, wystarczyłoby zebrać smocze kule i poprosić o ogon, a mógłby się zamienić w Gold Oozaru, a potem w SSJ4rudi92 pisze:Ale Vegeta nie osiagnoł ssj4 nawet ssj3 więc raczej na ssj2 nie pokonał by Goku na ssj4.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
SSJ3 to poziom wiesniakow , temu go nie osiagnalrudi92 pisze:To dlaczego tego nie zrobił ? A dlaczego ssj3 nie osiągnoł ?dae pisze:A nie wiesz dlaczego Vegeta nie osiągnął ssj4 sam? Ja wiem, bo nie miał odoba, wystarczyłoby zebrać smocze kule i poprosić o ogon, a mógłby się zamienić w Gold Oozaru, a potem w SSJ4rudi92 pisze:Ale Vegeta nie osiagnoł ssj4 nawet ssj3 więc raczej na ssj2 nie pokonał by Goku na ssj4.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E , po to by rozwalic tego "przekletego" nastolatka Kakarotta?Dae pisze:Dlaczego Vejita nie osiągnął? Bo jak na SSJ2 był silniejszy od KKRT, to po co osiągać SSJ3?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
A dla czego Gotenks nie osiągną ssj2rudi92 pisze:To dlaczego tego nie zrobił ? A dlaczego ssj3 nie osiągnoł ?dae pisze:A nie wiesz dlaczego Vegeta nie osiągnął ssj4 sam? Ja wiem, bo nie miał odoba, wystarczyłoby zebrać smocze kule i poprosić o ogon, a mógłby się zamienić w Gold Oozaru, a potem w SSJ4rudi92 pisze:Ale Vegeta nie osiagnoł ssj4 nawet ssj3 więc raczej na ssj2 nie pokonał by Goku na ssj4.
Vegeta jest slabszy od Son Goku ,ludzie musicie to pojac Vegete zabil freeza a Son Goku Freezera , jak w sadze Buu Goku walczyl z Vegeta to Vegeta musial dac przejac wladze nad soba zeby Babidi dodal mu mocyi wtedy ssj2 osiagnal ,a Goku juz wtedy mial ssj3 i zeby byly rowne sznase to sie nie zamienial (glownie rowniez dlatego ze by musial szybko wrocic w zaswiaty , bo ssj3 pochlania mase mocy) , Ww DB GT Vegeta znowu odstawal o 2 poziomy on ssj2 goku ssj4 ,gdyby nie Bulma to nie bylby ssj4 ,w koncu nie mogl sie zamieniac bez Bulmy w ssj4 ,albo w filmie z Brolym Vegeta nie wytrzymal za dlugo a poza tym to bal sie walczyc czy tak postepuje Sayjanski ksiaze , Vegeta byl silniejszy od Goku w dwoch momentach ,ale silniejszy byl niwiele ael byl , otoz jak przylecial na ziemie bez przyjaciol Goku by nie wygral i jak Goku mial chorobe serca i walczyl z cyborgami ,wtedy vegeta byl najsilniejszym sayaninem ,do czsu jak Goku wyzdrowial .To sa fakty nic nie zmyslalem przestancie wiec juz mowic kto jest silniejszy obejrzyjcie serial i filmy a od rzu widac kto jest silniejszy ,to tyle wyjasnien !!!!!
Uwertura...