Death Note

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

Post autor: GokugetaSS6 »

jakbym mial taki notes to na poczatek pod noz by poszedl howard spoko gosciu ale za dlugo zyje juz ledwo widzi. potem to bym caly polski rzad wyslal w hcolere i bylby spokoj. na koniec zabil wszystkich prezydentow na swiecie. A jakbym mogl ozywiac to ozywilbym : napoleona, cezara, majow, aztekow, atlandczykow, hunow, stalina, hitlera iiii... DINOZAURY :]
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Barni Twoj spam az razi mnie w oczy w kazdym temacie i to juz dawno przestalo byc smieszne xd, choc fakt jak niektorzy cos napisza to az mysle ze jestes ich masterem badzo oni Twoim xd

Zaloze sie ze znalazles taki temat na innym forum albo po prostu gdzies w internecie xddd. W ogole z czym to polowa ludzi wyjezdza w tym temacie, pytanie jest co bys zrobil z notesem, a nie jaka moc bys chcial xd. Dobra czas napisac cos na temat..

Jakbym znalazl taki notes... mysle ze wyprubowalbym go na mojej nauczycielce matematyki sadzac, ze "to zart, ktory nawet jesli nie jest zartem to spelni to co czesto chcialbym zrobic osobiscie" gdy juz by to zrobil zapewne przestraszylbym sie jaka moc mam w rekach, a wtedy juz nie mam pojecia co bym zrobil, musialbym sie znalezc w takiej sytuacji, ciezko jest mowic o czyms co by sie zrobilo gdyby szczegolnie jesli chodzi o ludzkie zycie. Sadze, ze taki notes bylby mi troche zbedny, ale jesli musialbym go uzyc to juz nawet teraz maluja mi sie w glowie obrazy kogo nazwiska bym tam wpisal, nie bylo by ich wiele, mysle, ze jesli odwazylbym sie go uzywac to nie przejalby nademna kontroli...

btw. dopiero teraz zaczeliscie ogladac/konczyc ogladac Death Note cfaniakujecie i myslicie ze jestescie fajni? No dobra jestescie :P (no dobr jk xp)

Enter.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
ODPOWIEDZ