Zarbon
Ja Zarbona od razu traktowałem jak dziewczyne no poza tym głosem dla mnie Zarbon zawsze będzie dziewczyną
Dodoria
Dodoria przypomina mi wielką grubą babcie z dziwnymi kolcami
Freeza
W wersji USA Freeza (Freiza) doprawdy mówi jak dziewczyna czyżby Król mrozu miał syna i córke zamiast synów?
Kakarotto
No pani Masako Nozawa zrobiła swoje , w pierwszej animacji Kakarotto wygląda i mówi jak dziewczyna co podsunęło mi pomysł na jego siostre bliźniaczke
Kuririn
Ta , w wersji japońskiej ma on fajny głos podobny do Yajirobe (Ps. polska manga o db (tom 12 , strona 119 , ta kwestia "Wiesz Żarłomir , masz podobny glos do mojego zabitego przyjaciela Kuririna") opisuje że Yajirobe ma doprawdy głos podobny do Kuririna tyle że bardziej buszmenowski
Yajirobe
Buszmen (Buszłomen?) we własnej osobie , Pani Mayumi Tanaka robi swoje ci co mają filmy 4 i 5 w wersji Jap. mogą posłuchać tego głosu
P.S.
W mandze (Japonia) Yajirobe mówi na Kakarotta Goku zaś w Anime (Japonia) Son (podobnie jak Bulma) , ciekawe czemu tak został zmieniony?!
C 17
W kawaii jak info z db szachów mówi pisano że C 17 to dziewczyna wszystko moze to sprawdzić - długe włosy , bliźniak C 18.