No tak, właśnie o to mi chodziło, może źle zrozumiałeś sorki. Albo 8 rano, albo 8 wieczorem. Wtedy bede na bank, a tak to raczej nie, ale wszystko miedzy 10 a 20 jest nie do konca oczywiste ;x.
@down
Sobota (rano) odpada, chyba, że o/po 20...
Ostatnio zmieniony śr lut 04, 2009 10:48 pm przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi niedziela rano odpada bo będę po całonocnej imprezie na której się zaleje i będę SPAŁ potem... Najlepiej sobota rano tak jak zawsze albo niedziela około 20
[ Dodano: Wto Lut 10, 2009 8:34 pm ]
Mowić kiedy wam sesje pasują (do grupy liczniejszej mam na myśli weekend), a Ashan niech powie kiedy by chciał.
Do grupy liczniejszej- Nie robić mi takiej popeliny na sesji, bo wróce do moich zasad utrzymania porządku na sesji. od razu mówie, że jest to 3 stopniowy proces, a ostatnim stopniem jest wydalenie z krainy.
Ehhh jednak prosilbym o zmiane terminu... w sobote rano mam hale na 99%... tak wiec, albo sobota wieczor, albo niedziela rano, albo niedziela wieczorem. No chyba, ze sobota wczesnie rano...
edit
kurcze nie wiem jak z ta sala bedzie, moze nie pojade w tym tygodniu... jutro napisze jasno. Teraz mam duze wachania... mimo wszystko wolalbym, aby sesja byla tak jak ostatnio ;x lub inne terminy, ktore podalem... bedzie pewniej...