Odnowiony DBZ!!!

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gohan-san
SSJ 2

Post autor: Gohan-san »

Odcinek online z napisami:
http://www.megavideo.com/?v=9JVPKAL2 :) Miłego oglądania :P
Obrazek
Awatar użytkownika
macgoku
SSJ 3

Post autor: macgoku »

na www.kreskowka.pl tam są odcinki db kai z napisami pl i będą dochodzić już po przetłumaczeniu
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Gohan-san
SSJ 2

Jak podobał się wam 2 odc DB KAI??? Moim zdaniem był o wiele ciekawszy od pierwszego
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

na www.kreskowka.pl tam są odcinki db kai z napisami pl i będą dochodzić już po przetłumaczeniu
Sa do dupy , Serio , od kiedy Gohan wzraca sie do swojego ojca "Mamo"? Wiem ze Chi Chi jest glowa rodziny Sonow ale to przesada

Ah widzialem niedawno odcinek 3 , brawo dla Toei za korekcje designu Vegety , teraz moze pseudofani zamkna swoje geby mowiac ze Vegeta zafarbowal swoje wlosy , ale szkoda ze zostawili troche fillerow , no ale bynajmiej lepszy odcinek niz 2

Dziwne ze aktor Nappy jest inny

Ah i forum wrocil , hura -_-
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

A wiec juz jest odcinek trzeci http://www.dragon-ball-kai.kreskowka.pl/video/
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Obawiałem się, czy aby walka nie będzie wyglądać tak, jak w tym pierwszym DBZ - nudnie. Ciągle machanie rękoma, w ogóle niewidoczne, takie tylko migania kresek. Jestem mile zaskoczony tym, jak wygląda to w DB Kai, bardzo ładnie ;) Ogólnie - podoba mi się. A Vegeta od początku ma CZARNE włosy!
Obrazek

.
Kyra
SSJ 4+

Barni pisze:Obawiałem się, czy aby walka nie będzie wyglądać tak, jak w tym pierwszym DBZ - nudnie. Ciągle machanie rękoma, w ogóle niewidoczne, takie tylko migania kresek. Jestem mile zaskoczony tym, jak wygląda to w DB Kai, bardzo ładnie ;) Ogólnie - podoba mi się. A Vegeta od początku ma CZARNE włosy!
No wlasnie tu ma od początku czarne a w starym Db czerwone dopiero kiedy przylatuje na ziemie ma czarne
Obrazek
Awatar użytkownika
Gohan-san
SSJ 2

3 jak na razie najlepszy odcinek :)
Obrazek
Awatar użytkownika
macgoku
SSJ 3

Post autor: macgoku »

vegeta miał takie czerwono brązowe bo takie było oświetlenie na planetach :) tak mi się zdaje
Obrazek

Obrazek
Kyra
SSJ 4+

to ja było takie oświetlenie to nappa powinien mieć czerwone wąsy
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

vegeta miał takie czerwono brązowe bo takie było oświetlenie na planetach :) tak mi się zdaje
To lub dostal list od Toei (no bo AT wystepuje w DB) ze musi zafarbowac wlosy na brazowo
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

BH Daimaouji pisze:
To lub dostal list od Toei (no bo AT wystepuje w DB) ze musi zafarbowac wlosy na brazowo
A moze sms'a?
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Kyra
SSJ 4+

Pitti pisze:
BH Daimaouji pisze:
A moze sms'a?
takie rzeczy to tylko w Erze hehe :P
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Odnowiony ? Żal wielki z tego DBZ:Kai ... dali chyba tylko nowy opening xd. Jaka poprawiona grafika ? Wystarczy sobie ściągnąć jakikolwiek odcinek dbz w fantastycznej jakości i grafika identyczna. Jedyne co chyba zrobili oprócz openingu i endingu to przycieli o kilka scen ...
Awatar użytkownika
WireX
SSJ 4
Kontakt:

Post autor: WireX »

skibix pisze:Odnowiony ? Żal wielki z tego DBZ:Kai ... dali chyba tylko nowy opening xd. Jaka poprawiona grafika ? Wystarczy sobie ściągnąć jakikolwiek odcinek dbz w fantastycznej jakości i grafika identyczna. Jedyne co chyba zrobili oprócz openingu i endingu to przycieli o kilka scen ...
Nie wiem czy masz racje, wydaje mi się, że już podczas walki z Raditzem dodali kilka nowych scen i polepszyli już istniejące, ale taka moja ocena może wynikac z tego, że dawno nie oglądałem DBZ od początku.
ODPOWIEDZ