Gracze Szukający Guru
Moderatorzy: Hellion, Moderatorzy
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Zależy co rozumiemy pod tym pojęciem "padlo". Jeżeli są ludzie którzy chcą to robić, to SSJ będzie trwać nadal. Dlatego biore sprawy w swoje ręce i ogłaszam nabór na guru. Wiem, ze niektórzy gracze obecnie grający nadają się aby sprawować ten urząd więc zgłaszajcie się.
Oni... ((-(-_(-_-)_-)-)) Ludzie Mafii
Hell rzeczywiście padło to nie fortunne słowo. Chodziło mi bardziej o to, że już się nim nikt nie opiekuje. Z Rav'em w sumie nigdy nie miałem styczności, a Arti chyba już sobie dał spokój.
Ja bardzo chętnie bym sobie jeszcze pograł i wiem, że Ronek tam jeszcze myśli czy nie dałoby rady znów u niego grać, ale to są znikome szanse :/
Jeśli chodzi o Gurowanie - myślałem nad tym, ale niestety na mnie trochę już za późno - jestem na 5 roku, pisanie pracy mgr-inż, a później niestety praca, więc nie będę miał zbyt wiele czas, chociaż na granie zawsze się znajdzie
Ja bardzo chętnie bym sobie jeszcze pograł i wiem, że Ronek tam jeszcze myśli czy nie dałoby rady znów u niego grać, ale to są znikome szanse :/
Jeśli chodzi o Gurowanie - myślałem nad tym, ale niestety na mnie trochę już za późno - jestem na 5 roku, pisanie pracy mgr-inż, a później niestety praca, więc nie będę miał zbyt wiele czas, chociaż na granie zawsze się znajdzie