Captain Tsubasa anime co o nim sadzicie ?
Moderator: Moderatorzy
Captain Tsubasa anime co o nim sadzicie ?
Ja jestem wielkim fanem Captaina Tsubasy ogladalem 3 serie zostala mi jeszce najnowasza Road to 2002 , a czy wy ogladaliscie jakas serie ?
Uwertura...

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta , to moje 1 pierwsze ulubione anime ktore pamietam (zreszta przed tym jak sie dowiedzialem ze Muminki to tez anime , i do ogladania DB i Pokemona na RTL2) , choc znam to Anime z gry na pegazusa ktora sobie kupilem (aka 55000 geir w 1 i tam byly gry CT2 i Wojownicze zolwie ninja 3).
Wiec technike Ryou Ishizakiego znalem wczesniej przed tym jak byla pokazana w Anime na polonii 1
Wiec technike Ryou Ishizakiego znalem wczesniej przed tym jak byla pokazana w Anime na polonii 1
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokuSSJ = Dyninio
- SSJ 2
- Kontakt:
- BH Daimaouji
- SSJ 5
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Kapitam Tsubasa to było pierwsze anime jakie kiedykolwiek oglądałem codziennie, ale teraz straciłem z tym kontakt
Może ktoś poda mi jakiś link skąd moge ściągnąć odcinki
ćwoki! jak ktoś żyje na tym forum, to niech pisze na mail barts10@gmail.com
No wlasnie poweim ci ze kiepsko jest znalezc Captaina Tsubase ja serie 4 road to 2002 (rok produkcji2001) nie moge znalezc wiecej niz 10 odcinkow z 52 ,dodam ze ta czesc ma pelny realizm pilkarski i najdluzszy mecz trwa 3 odcinki jest cala seria do sciagniecia ,ale nie moge jej sciagna cbo trzeba sie zarejestrowac na stronie www.tdt.org , tylko ze sa wszystkie kata zajete od 4 miesiecy jak by ktos tam byl zarejestrowany to prosilbym o podanie nicki i hasla , zebym sobie sciagnal cala serie , niedlugo rowniez na rtl2 bedzie leciec cala seria 27 sierpnia start.
Uwertura...

Oto co może zrobić odrobina dobrych chęci i troche czasu Captain Tsubasa 2002*AVI**odcinki1-26 Captain Tsubasa 2002*AVI**odcinki 27-52
Dubbing: japoński Napisy: francuskie Wszystkie pliki w formacie avi
Polskich napisów nieznalazłem ale itak sporo
Dubbing: japoński Napisy: francuskie Wszystkie pliki w formacie avi
Polskich napisów nieznalazłem ale itak sporo
- Master Robin
- SSJ 3
- Kontakt:
Ja tesz nie oglądałem Captain Tsubasa
Wejdzicie na strone www.kaothekangaroo.com super stronka polecam miłośnikom kangurka kao
Wolak na www.tdt.org.pl nietrzeba być zarejestrowanym żeby ściągać, rejestracja tam jest tylko poto żeby przeglądać komentarze
Ale jak niebędziesz mógł ściągnąć to daj mi znać na PW a podam ci chasło i nick