ps.Muminki to anime ?? no to ide oglądać(to żart nigdy nie lubiałem muminków bo nie podobały mi się ich ryje
Captain Tsubasa anime co o nim sadzicie ?
Moderator: Moderatorzy
nigdy nie słyszałem o tym anime ale gdybym obejżał to by mi się napewno spodobało
ps.Muminki to anime ?? no to ide oglądać(to żart nigdy nie lubiałem muminków bo nie podobały mi się ich ryje
)
http://www.cash-4you.org/site/index.php?refid=377
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zarabiaj na czytaniu maili od 5grdo 1zł za jednego maila!!!zarabiaj na poleconych oraz na płatne zapisy i kliki w banerry i linki
tego nie możesz przeoczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
A przypominam sobie , CT bylo na RTL2 , to byla ta druga seria , pamietam , czesto jak wracalem ze szkoly chodzilem do kuzynki to ogladac 
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019