Barney pisze:To było tak, że Chado uratował tego ptasiora i wtedy Ichi zwrócił na niego uwagę?
Gufno prawda!!! Slabiuchu!!! Oni sie poznali wczesniej, jak Chada prali, a ten nie chcial oddac i Ichigo mu pomogl i pozniej zycie mu uratowal, a potem poprzysiegli sobie ze nie beda uzywac piesci we wlasnych celach tylko by bronic siebie nawzajem i innych czy jakos tak . Hmmm choc nikt nie powiedzial, ze to bylo przed czy po tym z tym ptaszkiem xD. ALe chyba cos bylo, ze po przyjezdzie Chada z Meksyku czy skadstam ;p. Dae juz nie zada, zadaj Kris.
1. Jak to nie zadam?
2. Właśnie w domyśle pomyślałem o tym, co ty napisałeś z Chadem. Bo przecież uratował Ichigo zasłaniając go własnym ciałem, a potem już tylko był lov... No, przyjaźń
Pytanie do Quiz'u:
Ile czasu jako Hollowed wytrzymała członkini Vaizardo, która wogóle nie musiała ćwiczyć przebywania w formie z maską?
Ze względu na słabą znajomość imion postaci z Vaizardo pozwoliłem sobie je opuścić, co utrudni odpowiedź. W każdym razie jak już wspomniałem chodzi o postać, która nigdy nie trenowała przebywania w masce... No, poszukajcie w odc. lub na stronach
Hmmm ok. Pytanie moje: 3 zmodyfikowane dusze Urahary Kisuke-imiona i "wlasciwosci" czyli ktory robi co w swoim "normalnym" "ciele" XD. Mam nadzieje ze ktokolwiek skuma XD