US5
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dzisiejsza muzyka taka jest , Boze muzyka w latach 80 i na poczatku 90 lat byla ok , a teraz? Same gowno , nawet Backstreet boys nie sa juz fajni (te "Get down" bylo fajne)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
po pierwsze primo, chomisiu to nie jestesmy na ty i nie życze sobie żebyś mi mówił po imieniu....byczy chomiś pisze: 2.No i co k...a ze jestem Spamerem , dolaczasz do Kostka i Bartka ze tak pisesz (...) zeby mnie wk.....wic?
po drugie primo to że nazywamy Cie spamerem to prawda, wszyscy mogą to potwierdzić chyba że wolą lizać Ci twoje cztery litery żebyś sie na nich nie obraził i powiedziałże sie nie przyjaźnicie.
Co do samego US5 to to jest boski zespół normalnie kocham ich muzyke i wszystkich piosenkarzy z zespołu(ale nie tak bardzo jak byczego chomisia :*:* ) :*:*:*:*:*:*:*:* mam chyba z 7 albumów US5 i cały czas ich słucham :*:*
Bart pisze:po pierwsze primo, chomisiu to nie jestesmy na ty i nie życze sobie żebyś mi mówił po imieniu....byczy chomiś pisze: 2.No i co k...a ze jestem Spamerem , dolaczasz do Kostka i Bartka ze tak pisesz (...) zeby mnie wk.....wic?
po drugie primo to że nazywamy Cie spamerem to prawda, wszyscy mogą to potwierdzić chyba że wolą lizać Ci twoje cztery litery żebyś sie na nich nie obraził i powiedziałże sie nie przyjaźnicie.
Co do samego US5 to to jest boski zespół normalnie kocham ich muzyke i wszystkich piosenkarzy z zespołu(ale nie tak bardzo jak byczego chomisia :*:* ) :*:*:*:*:*:*:*:* mam chyba z 7 albumów US5 i cały czas ich słucham :*:*
Wyszedł dopiero pierwszy, ale ja też mam już siedem xD Co do tego czy BH jest spamerem...nie wypowiem się ponieważ nie chcę mieć wrogów xD ale mógłbyś Bartek pisać troche bardziej "wygurowane" posty ^_^ taka rada na życie od młodszego kolegi xD
A druga rzecz, o wiele ważniejsza:
http://www.youtube.com/watch?v=-vhc45SdzXM&NR - Just because of you
miłego słuchania :*

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Bartek jak smiesz , mialem dzisiaj tak dobry humor a ty go mi posules

NIE JESTEM SPAMEREM I NIE MOW O MNIE CHOMIK JA O WAS NIE MOWIE MALPY WIEC WY TEZ NIE MOWCIE O MNIE ZLE RZECZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Post wyedytowany z mniejsza wersja smutnosci)
NIE JESTEM SPAMEREM I NIE MOW O MNIE CHOMIK JA O WAS NIE MOWIE MALPY WIEC WY TEZ NIE MOWCIE O MNIE ZLE RZECZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Post wyedytowany z mniejsza wersja smutnosci)
Ostatnio zmieniony pn gru 25, 2006 2:30 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Chłopie co jak co ale gust muczyny to nie twoja działka.bobercik pisze:TROCHE pedalskie ale śpiewają fajnie xD
Wiesz, zależy czego słuchasz. Dla mnie np. twórczośc LP jest bardzo interesująca. Wśród fajnych kawałków to Dj Tiesto mimo iż większośc techno nie nawidzi mi się ono nawet podoba.BH Daimaouji pisze:Dzisiejsza muzyka taka jest , Boze muzyka w latach 80 i na poczatku 90 lat byla ok , a teraz? Same gowno , nawet Backstreet boys nie sa juz fajni (te "Get down" bylo fajne)
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Cicho siedź. Kocham Ich :*:*:* są seksi i wogóle super. Mają extra ciała i męskie głosy :* A co do muzyki lubię tą która mnie śmieszy xD bo o to chodzi w życiu. Żeby się śmiać xDDpp3088 pisze:Chłopie co jak co ale gust muczyny to nie twoja działka.bobercik pisze:TROCHE pedalskie ale śpiewają fajnie xD
A po drugie nie twoja sprawa czego słucham :*

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No tez mowie ze Bardock ma sexy cialo a gejem nie jestem , a co do zespolu to MOZE kiedys polubie ich
Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopczepp3088 pisze:To mój skarb. Prawie jak byczy chomiś
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
US5 jest cenzura
Ach ten Richi ;* podkochuje sie w nim
mam cały pokój wywieszony w ich palkatach (niestety to prawda , wyprowadziłem się i musze dzielić pokój z siostrą :/) A izzy i te jego włosy
!:!:!:!:!: po prostu cudo
Ta muza i ten tekst z utworu ,,Maria'' jest suuuuuuuuuuuuuuuuuper
moja siostra słuchała go codziennie i gdy zabroniłem a ona nie posłuchała żuciłem radiem o podłoge ale nie żałuję tego ......... Chociaż nie mogę posłuchać sobie jak Richie śpiewa ;((((((((((((((( 
Powiem krótko:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje
I nie mówcie, że to jest spam, ponieważ post jest na temat, a że krótki to znaczy, że szkoda mi na nich słów.
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje
I nie mówcie, że to jest spam, ponieważ post jest na temat, a że krótki to znaczy, że szkoda mi na nich słów.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
post wygląda jak spamAcer pisze:Powiem krótko:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje
post czyta się jak spam
wniosek:
post jest spamem
Kris (18-07-2008 22:04)
ale mój jest na temat i tyle mam o nich do powiedzenia xDpp3088 pisze:post wygląda jak spamAcer pisze:Powiem krótko:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje
post czyta się jak spam
wniosek:
post jest spamem
A ty mi wyjeżdżasz nie na temat, wniosek: twój post jest spamem, a mój jest krótkim postem (żadnym spamem xD)
Ja (1-09-2008 12:44)
To jest dopiero spam xD A Us5 jest słiiiiiiiiiiit. I nie są gejamiAcer pisze:ale mój jest na temat i tyle mam o nich do powiedzenia xDpp3088 pisze:post wygląda jak spamAcer pisze:Powiem krótko:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje
post czyta się jak spam
wniosek:
post jest spamem
A ty mi wyjeżdżasz nie na temat, wniosek: twój post jest spamem, a mój jest krótkim postem (żadnym spamem xD)