US5

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dzisiejsza muzyka taka jest , Boze muzyka w latach 80 i na poczatku 90 lat byla ok , a teraz? Same gowno , nawet Backstreet boys nie sa juz fajni (te "Get down" bylo fajne)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

BH Daimaouji pisze:Dzisiejsza muzyka taka jest , Boze muzyka w latach 80 i na poczatku 90 lat byla ok , a teraz?
Każdy ma swój gust Bartuś. Muzyka w tych latach też jest bardzo fajna. Ale trzeba być na czasie i słuchać Rycha Peji xD US5 jest TROCHE pedalskie ale śpiewają fajnie xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

byczy chomiś pisze: 2.No i co k...a ze jestem Spamerem , dolaczasz do Kostka i Bartka ze tak pisesz (...) zeby mnie wk.....wic?
po pierwsze primo, chomisiu to nie jestesmy na ty i nie życze sobie żebyś mi mówił po imieniu....
po drugie primo to że nazywamy Cie spamerem to prawda, wszyscy mogą to potwierdzić chyba że wolą lizać Ci twoje cztery litery żebyś sie na nich nie obraził i powiedziałże sie nie przyjaźnicie.

Co do samego US5 to to jest boski zespół normalnie kocham ich muzyke i wszystkich piosenkarzy z zespołu(ale nie tak bardzo jak byczego chomisia :*:* ) :*:*:*:*:*:*:*:* mam chyba z 7 albumów US5 i cały czas ich słucham :*:*
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Bart pisze:
byczy chomiś pisze: 2.No i co k...a ze jestem Spamerem , dolaczasz do Kostka i Bartka ze tak pisesz (...) zeby mnie wk.....wic?
po pierwsze primo, chomisiu to nie jestesmy na ty i nie życze sobie żebyś mi mówił po imieniu....
po drugie primo to że nazywamy Cie spamerem to prawda, wszyscy mogą to potwierdzić chyba że wolą lizać Ci twoje cztery litery żebyś sie na nich nie obraził i powiedziałże sie nie przyjaźnicie.

Co do samego US5 to to jest boski zespół normalnie kocham ich muzyke i wszystkich piosenkarzy z zespołu(ale nie tak bardzo jak byczego chomisia :*:* ) :*:*:*:*:*:*:*:* mam chyba z 7 albumów US5 i cały czas ich słucham :*:*

Wyszedł dopiero pierwszy, ale ja też mam już siedem xD Co do tego czy BH jest spamerem...nie wypowiem się ponieważ nie chcę mieć wrogów xD ale mógłbyś Bartek pisać troche bardziej "wygurowane" posty ^_^ taka rada na życie od młodszego kolegi xD

A druga rzecz, o wiele ważniejsza:

http://www.youtube.com/watch?v=-vhc45SdzXM&NR - Just because of you

miłego słuchania :*
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Bartek jak smiesz , mialem dzisiaj tak dobry humor a ty go mi posules :evil: :(

NIE JESTEM SPAMEREM I NIE MOW O MNIE CHOMIK JA O WAS NIE MOWIE MALPY WIEC WY TEZ NIE MOWCIE O MNIE ZLE RZECZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:(

(Post wyedytowany z mniejsza wersja smutnosci)
Ostatnio zmieniony pn gru 25, 2006 2:30 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

bobercik pisze:TROCHE pedalskie ale śpiewają fajnie xD
Chłopie co jak co ale gust muczyny to nie twoja działka.
BH Daimaouji pisze:Dzisiejsza muzyka taka jest , Boze muzyka w latach 80 i na poczatku 90 lat byla ok , a teraz? Same gowno , nawet Backstreet boys nie sa juz fajni (te "Get down" bylo fajne)

P.S. Mam 21 płyt Us5 każda w języku danego kraju w któym sprzedawano ją. Chodiz mi o język okładki. To mój skarb. Prawie jak byczy chomiś :*:*:*:*:*:*: :oops:
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

pp3088 pisze:
bobercik pisze:TROCHE pedalskie ale śpiewają fajnie xD
Chłopie co jak co ale gust muczyny to nie twoja działka.
Cicho siedź. Kocham Ich :*:*:* są seksi i wogóle super. Mają extra ciała i męskie głosy :* A co do muzyki lubię tą która mnie śmieszy xD bo o to chodzi w życiu. Żeby się śmiać xDD

A po drugie nie twoja sprawa czego słucham :*
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

No tez mowie ze Bardock ma sexy cialo a gejem nie jestem , a co do zespolu to MOZE kiedys polubie ich
pp3088 pisze:To mój skarb. Prawie jak byczy chomiś :oops:
Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Hej szanuj swoich uzytkownikow chlopcze
Oj byczy, wiesz, że jesteś moim użytkowinkiem :twisted: Użyj mnie, och tak.

Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Moja siostra słucha tego zespołu. Muzykę jeszcze jakoś zniose, ale jak włączy jakis teledysk to nie moge patrzeć :P
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

US5 jest cenzura :) Ach ten Richi ;* podkochuje sie w nim :P mam cały pokój wywieszony w ich palkatach (niestety to prawda , wyprowadziłem się i musze dzielić pokój z siostrą :/) A izzy i te jego włosy :!:!:!:!:!:!: po prostu cudo :) Ta muza i ten tekst z utworu ,,Maria'' jest suuuuuuuuuuuuuuuuuper :!: moja siostra słuchała go codziennie i gdy zabroniłem a ona nie posłuchała żuciłem radiem o podłoge ale nie żałuję tego ......... Chociaż nie mogę posłuchać sobie jak Richie śpiewa ;((((((((((((((( :P
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Powiem krótko:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje

I nie mówcie, że to jest spam, ponieważ post jest na temat, a że krótki to znaczy, że szkoda mi na nich słów.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Acer pisze:Powiem krótko:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje

I nie mówcie, że to jest spam, ponieważ post jest na temat, a że krótki to znaczy, że szkoda mi na nich słów.
post wygląda jak spam
post czyta się jak spam
wniosek:
post jest spamem

:mrgreen:

Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

pp3088 pisze:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje

post wygląda jak spam
post czyta się jak spam
wniosek:
post jest spamem

ale mój jest na temat i tyle mam o nich do powiedzenia xD
A ty mi wyjeżdżasz nie na temat, wniosek: twój post jest spamem, a mój jest krótkim postem (żadnym spamem xD)
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Acer pisze:
pp3088 pisze:
wyglądają jak geje
śpiewają jak geje
wniosek:
to są geje

post wygląda jak spam
post czyta się jak spam
wniosek:
post jest spamem

ale mój jest na temat i tyle mam o nich do powiedzenia xD
A ty mi wyjeżdżasz nie na temat, wniosek: twój post jest spamem, a mój jest krótkim postem (żadnym spamem xD)
To jest dopiero spam xD A Us5 jest słiiiiiiiiiiit. I nie są gejami :evil: są prawie jak metale. Ponadto mają już 2 płyty. I na Vivie leci Big in Amercia
Obrazek
ODPOWIEDZ