Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

10 MICH ULUBIONYCH USERÓW

1.DAE
2.BH
3.KRIS
4.DIDIX
5.WOLAK
6.BOBERCIK
7.DF
8.RAV
9.pp3088/KENYAN
10.BART

KOLEJNOŚCI NIE MA ZNACZENIA
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

Dobra ...no więc oznajmie coś:
Założyłem temat, który ma nazwę "ulubiony", a nie "ulubieni" wojownicy...
Nie mam nic złego na myśli, ale np. Adrian <bez urazy :wink: > podałeś wszystkich <10> userów, którzy się ostatnio na forum udzielają...a nie na tym polega temat... :P
<Napisz, którego najbardziej lubisz, a potem wymieniaj pozostałych>...
Uszanowanie: Didix :grin:
Fight.
Awatar użytkownika
adrian
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: adrian »

nie wymieniłem tommy ok
trujka ulubionych:

3.kris
2.BH
1.DAE

ALE TAK NAPRAWDE WSZYSTKICH LUBIE
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Upgrade ostatniej listy:

Kolejność alfabetyczna:

:arrow: Arti - Hmm... Kiedy pojawiłem się na forum, Arti raczej zaczynał już powoli z niego znikać, ale jego wkład pracy na tym forum zyskał mój podziw i cieszę się, że teraz wrócił :) Teraz powrócił i mam nadzieję że na długo :)

:arrow: Bart - Przede wszystkim dzielimy tematy muzyczne, ale znajdzie sie też wiele innych... :) Kolejny stary kolega, o którym z pewnością mogę powiedzieć dużo dobrego. W Bartku i mnie znajdziecie dużo wspólnych cech :D

:arrow: Bartuś kun - Od niego dostałem pierwsze PW na forum, z nim jako pierwszym rozmawiałem na gg, Bartuś był pierwszym użytkownikiem z któym się zaprzyjaźniłem :) Niełatwo jest się z nim kolegować, ponieważ ma tendencje do szybkiego denerwowania się, ale chyba wychodzi mi to zadanie :) Do tego to mój kuzynek jeżeli
mówimy o świecie DB. Po ostatniej około 30 minutowej rozmowie przez telefon przypomniały się stare dobre czasy ;)

:arrow: Dae - Lubię z nim rozmawiać, ponieważ czuję w nim coś innego niż w pozostałych użytkownikach forum, ma w sobie jakieś nieodłączne dobro wypływające z serca... Polubiłem Piotrka zaraz po tym jak go poznałem i bardzo go lubię do tej pory :) Dobry przyjaciel, ładnie układa nam się współpraca w redakcji, wyjątkowy człowiek, ponadto mistrz pisarstwa ;)

:arrow: Didix - Stary dobry braciszek Maciuś, co by tu rzec, po prostu Didix Ball nam wszystkim na wieki!!! :D

:arrow: Kenyan - Nie rozmawiamy na gg, ale jego posty mają ładny soczysty kształt i wszystkie które do tej pory przeczytałem, wnoszą do tematu treść nie lejąc wody ;) Bardzo przyjemnie czyta się inteligentne posty nasycone językiem z wyzszych półek... ;]

:arrow: Kris - Przyjaciel, jak gdyby od lat, wiele wiele tematów do rozmów, zamierzam odwiedzić go w Poznaniu w wolnym czasie, przeżyliśmy już wiele przygód razem i to niekoniecznie na SSJPOWER :)

:arrow: Rav - Niewątpliwe najsympatyczniejszy spośród Adminów których miałem okazję poznać, można z nim porozmawiać jak z prawdziwym kolegą, na pytanie nie odpowie: "spadaj bambusie, marnujesz mój czas"

:arrow: Wolak(Krzysiu) - Taaak, znamy się już kawał czasu, fajny kolega, lubię z nim rozmawiać, zazwyczaj mamy luźne tematy, ale zawsze chyba się rozumiemy :) Tak, teraz trzeba Krzysia pocieszyć bo ma doła i nie widać go na necie... Dzwoniłem do niego ale nie zastałem w domu, trzeba spróbować jeszcze raz ;]

Niebieski- najlepsi koledzy
Użytkownicy pozytywnie wyrózniający się na forum, nie będący moimi kolegami lub przyjaciółmi
Świetni Pisarze
Specjalnie wyróżnieni za całokształt
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

BH Daimaouji pisze:2.Wypeirdalac to mzoecie wy
Przepraszam pisz po polsku.
BH Daimaouji pisze: (Fuck Bliz & PP3088 mod off)
Widać, że w Dzierzgoniu brak domów rozkoszy.

Co do listy
Dae inteligętny gośc, ciekawie piszący, bardzo dobrze sprawuję się z zadania moderatora, jest tylko trochę poblażliwy. Da się z nim nawiązać inteligętna rozmowe. Jak dla mnie przeciwieństwo BH. Może dlatego go lubi bo przeciwieństwa sie lubią(vide Goku i Vegeta).
Rav-nie znam za bardzo tego jegomościa, ale z postów wychodzi osoba z ciekawym światopoglądem. Długo go nie było ale wrócił i już widać zmiany. Jestem pełen podziwu dla jego wytrwałości w nauce.
Bliz-nie dawno poznany, sprawia raczej wrażenie luzaka. Całkiem w porządku.
Kenyan-człowiek broniący swoi racji, zna się na grafice, umie przeprowadzić ciekawą rozmowę, a jak trzeba to inteligętnie po kimś pojechać
Dragon Fist-nie znam go za bardzo, ale jego posty wyglądaja bardzo przykładnie, napewno nie są pisane dla licznika. Wolak-gośc w porządku. Ciekawe posty.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek panowany, umiejący zagrać pod publikę.
Didix-zmieniłem do niego zdanie, gośc jest w porządku
Adrian-kolejny z wysokim poziomem postów, tego troszkę bliżej poznałem i jest bardzo miły.
Szpaner-bardzo dobry moderator. Człowiek z ogrmną wiedzą na temat świata smoczych kul.
Mr.Atom Zawsze ma dużo ciekawego do powiedzenia, z jego postów czuć ogromne doświadczenie i obycie ze światem, ma świeży pogląd na rzeczywistośc. Napewno zasługuje na to aby mówić na niego Mr.
ByHy-człowiek prosty, lubujący się w kłótniach, idealnie pasuje do niego określenie pieniacz. Zagubiony w świecie pokemonów próbuje zapomnieć o swoich wadach, znaleźć lepszy świat. Ma płytkie pojęcie o historii i zachowuje się jak bezczelny cham, może stąd jego nick?? Ma także bardzo małe pojęcie o kulturze, gramatyce i ortografii. Uwielbia siebie wywyższać, wzbudza litość, a we mnie odrazę.

*-Nowi
* - Od jakiegoś czasu na liście
*-raczej lubię
* obojętny
* nie lubię
Reszte znam mniej lub więcej, i mam zamiar poznać
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

2.Wypeirdalac to mzoecie wy
Przepraszam pisz po polsku.

ByHy-człowiek prosty, lubujący się w kłótniach, idealnie pasuje do niego określenie pieniacz. Zagubiony w świecie pokemonów próbuje zapomnieć o swoich wadach, znaleźć lepszy świat. Ma płytkie pojęcie o historii i zachowuje się jak bezczelny cham, może stąd jego nick?? Ma także bardzo małe pojęcie o kulturze, gramatyce i ortografii. Uwielbia siebie wywyższać, wzbudza litość, a we mnie odrazę.
1.Ten dzial nie jest o tych ktorych sie nie lubi , ale jak chcesz zaraz dam moja modyfikacje
2.Hehehe juz to zrobilem
3.Jestem BH nie ByHy , i takim wlasnie zachowaniem NIGDY nie polubie was ludzi
4.BH = Big Hamster = Wielki Chomik nie "Bezczelny (c)ham" anafalbeto "Cham" nie "Ham" juz wolalem jak Krzyś mowil , ze BH = Bardzo Humanitarnym , a to , to jest czysta przesada
5.Heh

Modyfikacja listy

Koledzy

1.Tomek kun
2.Piotrek kun
3.Robert kun
4.Krzyś kun
5.Krystian
6.Maciek
7.Adrian
8.Szymek
9.Michal (Tommy)
10.Pan Rafal (wybacz Rafal , ale jeszcze cie tak dobrze nie poznalem)

Dziwacy forum wg mnie

1.PP3088 (dzieki swoim odmozdzeniem i dostarczeniem mi rozrywki :lol:)
2.Sowa (Tego tez brakowalo , ze kolejny PP3088 jest na forum BTW nigdy zbytnio nie przepadalem za Sowami)
3.A (Duzo scierw sie kreci na tym forum)
4.-5.Goku ssj2 i Vegeta ssj2 (Egzektwo za ydiotyzm , glupote i.....dostarczanie mi rozrywki :P)
6.Kuba (wraca do swoich korzeni bycia Spamerem)
7.-10. (Miejsca rezerwowe , TY mozesz tu byc :P)
Ostatnio zmieniony czw sie 03, 2006 11:01 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Mr.Atom
Vegeta SSJ 7

Post autor: Mr.Atom »

Jak jeszcze raz, będziecie mowic do siebie poprzez wulgarnosc, osobiscie wysle PM do Rava zeby dal OSTY.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

W tym tygodniu pierwsze miejsce zajmuje :
-KRIS
Bo tak mi się chciało :razz: ...

2. Dae

3. Adrian
Fight.
Beniu
SSJ 4

Post autor: Beniu »

Jak narazie jestem to krótko i nie znam zbyt dużo ludzi, ale napisze o tych ,których zdążyłem polubić:

Dae, DF, Bobercik, Wolak-Piszą długie, sensowne i mądre posty.

Didix-Za Didix Balla

BH-Ma oryginalną osobowość :smile:

A poza tym wszyscy są spoko
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Dobra koniec spamu i offtopicu Froum to nie obiekt klotni (ja i tak usunelem juz "padalce" z listy)

Już, czy dopiero? BTW. Nie odpisuj i nie narzekaj, bo tego nie uczą w domu - Dae

Dobra tylko na milosc boska , nie dopisuj siebie w moim poscie na tym forum , wiesz jakie to denerwujace widziec ten @#$% napis? Ech
Ostatnio zmieniony śr sie 02, 2006 12:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

:!: Bartuś kun - Dużo powodów, ale między innymi ten, że wprowadził mnie na takie forum jak SSJPOWER. Ma dużą wiedze na temat DB, naprawde wielką. Może i jest odrobinke chamski, ale da się znieść

:arrow: Rav - Główny admin strony i forum, bez niego by nic nie było. Poza tym Wykazuje się inteligencją i wyrozumiałością. Więcej czasu spędza na stronie, do tego zajął się porządnie forum. Dziękować<kłania się>!

:arrow: Dragon Fist - Mało go znam, jednak pisze ciekawe posty, nie urażając nimi opinii innych. Ostatnio też dziękuje mu za kilka postów na PW, były naprawde motywujące. Dragon Fist kun, jesteś świetny ^^ Dziękuje bardzo ^^
:!: Bart - Często udziela się na forum i ciekawie rozwija tematy rozmów. Do tego mamy bardzo podobne charaktery - jesteśmy przybranymi braćmi ^^ Lubie z nim rozmawiać, ach te nocne rozmowy na GG ^^ Ostro!
:arrow: Macix - Jak to napisał BH kun: " jeden z trio". Swego czasu często rozmawialiśmy, czasem i rozmawiamy ^^ Teraz - gdzieś zniknął?
:arrow: Wolak - Jest to osoba, jako ostatni z dodanych, zdobywająca największe Me uznanie. Jego posty są składne i zrozumiałe. Głównie podoba mi się wysiłek jaki wkłada w kategorie forum "Anime". Tam opisuje wiele anime, załączając obrazki. Piękne recenzje ^^
:arrow: Kris - Zaczął pisać opowiadania. Ma dosyć dobre pomysły i potrafi zabawić publike. Wrócił na forum! I dobrze, to jeden z lepszych użytkowników ^^ Jest świetny, uwielbiam z nim gadać na GG! Do tego Liga Sprawiedliwości! Ale tak na serio - taki młody(dwa lata młodszy ode Mnie/rocznikowo trzy), a taki inteligentny! Do tego da się z nim pogadać na wszystkie tematy^^
:arrow: Kenyan - Bardzo ciekawy użytkownik. Po pierwsze jest bardzo inteligentny(no w końcu jest nauczycielem), a z drugiej strony jest bardzo towarzyski, pisze ciekawe posty i udziela trafnych uwag. DO tego lubie z nim rozmawiać. Często pisze zabawne rzeczy i wysyła interesujące wiadomości.
:!: pp3088 - Znany także jako Piotrek. Okazał się fajnym, pełnym humoru użytkownikiem! Po rozmowach na GG polubiłem go. A jakie to rozmowy? Wtajemniczeni*i nie) wiedzą ^^
:arrow: Bobercik - bardzo fajny forumowy kolega. Pisze dużo ciekawych postów i potrafi zaskoczyć ciekawą akcją w swoich opowiadaniach. Znalazł się też w moim fanficku. Często i chętnie pomaga innym. Chyba jest bezkonflikotowy. Nie zaczyna z innymi i jest bardzo miły.
:arrow: Szpaner - na liście niebyło go wcześniej, bo nie często whcodził na forum. Teraz zaczął je jednak regularnie znów odwiedzać i wszyscy są happy^^ Jest świetnym modem, wie co i gdzie pisać. Zaskakuje też swoimi pomysłami i postami między innymi mnie
:arrow: Tommy - pisze często informacje na różne tematy. Chyba wciąż czuje się, jakby nikt nie chciał go na forum, a przecież to taki fajny użytkownik! Ciekawe, gdzie On jest... Tommy, where are U?
:arrow: Adrian - Czyżby się pojawił na forum? Tak! I jak pisze, już na stałe! Bardzo się ciesze, bo to jest bardzo fajny użytkownik! Ma swój styl, lubie go poprostu. Szkoda, że nie było go tyle czasu...
:arrow: Cloud - znany też pod innymi nickami. O ile się nie myle, jest to Raditz, jakbym się mylił to niech ktoś szybko napisze na PW, prosze. A Raditza lubie dosyć ^^ BTW. Jeśli to nie Raditz, to będe miał zabawe z przypominaniem sobie XD
:arrow: Mr. Atom/Atom - redaktor i świetny grafik znany Mi z SSJ Power. Jest też inteligenty, a więc ogólnie uzdolniony chyba ^^ Dużo pisze i nie spamuje(no, chyba nie dziwne XD)
:arrow: Dyninio - Kto wie, ten wie, że znam go z innego forum i wiem, że to fajny użytkownik. WIęcej mówić o nim nie musze ^^ Ale zawsze wiadomo, że liczy się "Tu i teraz", a teraz z nim rozmawiam często. Bardzo fajny, pełen humoru użytkownik!
:arrow: Didix - Pisze ciekawe opowiadania, a rozmowa z nim to czysta przyjemność. Wrócił na forum i bardzo fajnie! Forum odrazu ożyło, widać, że ma "to coś". A jego opowiadania stają się coraz ciekawsze! Zapraszam do czytania Didix Ball'a!
:arrow: Arti - powrót Artiego jest dla Mnie zaskakujący! Może wróci świetność SSJ Power ze starych czasów, które są zapisane w pierwszych stronach Kanji(Kanja= najstarsza pisana historia Japonii XD). Ci, którzy go pamiętają znają jego poczucie humoru i dużą wiedze. Mam nadzieje, że zostanie z nami ^^
:arrow: Bliz - Wcale nie jest głupi. Widać wyraźnie, że nie lubi BH, ale przecież, nie każdy musi lubić każdego. Na forum po jego przyjściu stała się jakby lepsza atmosfera? Dla Mnie chyba tak, poza tym po jego przyjściu Rav ulepszył forum! To coś może znaczyć ^^ Chyba słysze jego bicie serca na forum! Tak, jest, wrócił!

:evil: Kana - Nie będe pisał jak idiota, że dostaje to wyróżnienie, bo jest jedyną aktywną dziewczyną na forum... Dostaje moje uznanie za to, że pisze ciekawe posty - nie widziałem spamu[nie wchodzi na forum...]
:evil: Reaven - Chociaż nie znam go zbyt dobrze, to wydaje mi sie, że czuje do mnie respekt. Jego nieczęste uwagi, choć niekiedy krótkie, są bardzo cenne[Nie wchodzi na forum?]
Legenda:
:arrow: - Wpisy ze starej listy
:!: - Ulepszone wpisy
:idea: - Nowi na liście
:evil: - Wykreśleni z listy. Schemat: Stary opis[powód wykreślenia]
Kolory uznania:
Czerwony - Zły do szpiku kości
Niebieski - Neutralny
Czarny - Charakter nie został określony
Pomarańczowy - Nie jest dobry, ani zły. Często wykonuje niezrozumiałe rzeczy, przechylając się na jedną ze stron
Zielony - Wszechdobry
Inne:
Pogrubienie - Moje uznanie
Podkreślenie - Wielka wdzięczność
Kursywa - Wacham się, co do niego
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Oto lista w tym tygodniu <w każdy Wtorek będzie ona aktualizowana>
1.Kris &#8594;
2.Bobercik &#8594;
3.DF &#8594;
4.Dae &#8594;
5.Kenyan &#8594;
6.BH &#8594;
7.Rav &#8594;
8.Wolak &#8594;
9.Adrian &#8594;
10.Arti &#8594;

&#8593; wzrost w notowaniu
&#8595; spadek w notowaniu
&#8594; pozycja ta sama co w zeszłym tygodniu

Ławka rezerwowych:
-Sowa
-Szymekk1990
-Bart
-Bliz
-Bunio11
Fight.
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Dae inteligętny gośc, ciekawie piszący, bardzo dobrze sprawuję się z zadania moderatora, jest tylko trochę poblażliwy. Da się z nim nawiązać inteligętna rozmowe. Jak dla mnie przeciwieństwo BH. Może dlatego go lubi bo przeciwieństwa sie lubią(vide Goku i Vegeta). Po rozmowach na gg jeszce bardziej go polubiłem.
Bart-bardzo sympatyczny użytkownik. Można z nim przeprowadzić wartościową rozmowe. Jest naprawdę świetnym gościem.
Kris-poznałem go nie dawno. Człowiek szanowany, umiejący zagrać pod publikę. Kolejny typek z GG:>mimo 13 lat piszę na poziomie.
Rav-nie znam za bardzo tego jegomościa, ale z postów wychodzi osoba z ciekawym światopoglądem. Długo go nie było ale wrócił i już widać zmiany. Jestem pełen podziwu dla jego wytrwałości w nauce.
Bliz-nie dawno poznany, sprawia raczej wrażenie luzaka. Całkiem w porządku.
Kenyan-człowiek broniący swoi racji, zna się na grafice, umie przeprowadzić ciekawą rozmowę, a jak trzeba to inteligętnie po kimś pojechać
Dragon Fist-nie znam go za bardzo, ale jego posty wyglądaja bardzo przykładnie, napewno nie są pisane dla licznika. Wolak-gośc w porządku. Ciekawe posty.
Didix-zmieniłem do niego zdanie, gośc jest w porządku
Adrian-kolejny z wysokim poziomem postów, tego troszkę bliżej poznałem i jest bardzo miły.
Szpaner-bardzo dobry moderator. Człowiek z ogrmną wiedzą na temat świata smoczych kul.
Mr.Atom Zawsze ma dużo ciekawego do powiedzenia, z jego postów czuć ogromne doświadczenie i obycie ze światem, ma świeży pogląd na rzeczywistośc. Napewno zasługuje na to aby mówić na niego Mr.

*-Nowi
* - Od jakiegoś czasu na liście
*-raczej lubię
* obojętny
Reszte znam mniej lub więcej, i mam zamiar poznać
Ostatnio zmieniony sob sie 12, 2006 5:51 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Division 1 - najbardziej lubię, uwielbiam XD
Division 2 - lubię, ale nie najbardziej
Division 3 - więcej niż obojętny, trochę więcej
Division 4 - nie lubię

Division 1:
BH - pierwsza osoba, która mnie tu przyjęła. Bardzo Go lubię
Wolak - ciekawe rozmowy na gg, świetny kolega i mój "mentor". Bardzo go szanuję
Dae - też go bardzo lubię i bardzo szanuję. Pisze wspaniałe opowiadania
Didix - mamy wspólną pasję - kolarstwo. Pisze świetne odpowiadania. Wchodzi do Division 1 ponieważ najbardziej za mną tęsknił ze wszystkich userów ^^
Kris - często gadamy na gg, dobry kolega. Awans do Division 1 bo jest super gościem. No i grafikasz wspaniały
Kenyan - bardzo inteligentny. Czasami nerwowy.

Division 2:

Tommy - stary kolega

Division 3:
pp3088 - na luzie, nerwowy
Adrian - nie miałem okazji z nim rozmawiac, ale wydaje się fajny
Arti - co tu napisac?
Rav - inteligentny, admin strony(jak wszysycy wiedzą)
Sasuke - ostatnio trochę mniej gadamy, ale i tak go lubię
Atom - szanuję tego człowieka

Reszta jest mi obojętna lub o kimś zapomniałem
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 7:46 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

W sumię mogę się wypowiedzieć. Zacznę od najciekawszej osoby.

BH - Co to znaczy: "Wy ludzie" ? Ty też jesteś człowiekiem czy tego chcesz czy nie. Ja od samego początku jak Cię poznałem mam nadzieję, że sobie robisz jaja jeśli tak nie jest to powinieneś się leczyć, bo kasy za bycie jedynym Chominidem na świecie raczej nie dostaniesz. Prędzej czy później umrzesz z głodu. Negatywnie :/

Atom - Dobry ziomek. Nigdy nie sprawił mi kłopotu. No może raz kiedy się pokłóciliśmy, ale teraz jest ok. Pozytywnie.

Didix - Jak wszedł na forum po raz pierwszy od razu wzbudził we mnie swoją sympatię. Jest miły, nie kłóci się i ogólnie spoko koleś. Obojętny.

Bliz - nasz misiaczek pysiaczek ;D :* Pozytywnie.

Dae - Na początku za dużo kręcił z BH, ale widzę, że zmądrzał i przeszedł na Jasną Stronę Mocy :lol: Pozotywnie.

Rav - znamy się od małolata. Kiedyś się nie za bardzo lubiliśmy, ale to się zmieniło i można nas nazwać przyjacielami mimo iż czasem nie da sie z nim normalnie pogadać ^_^ Dobrze się uczy, jest odpowiedzialny i ogólnie spoko koko. Pozytywnie.

Na temat reszty się nie wypowiem, bo Was zwyczajnie nie znam i nie chcę znać. Ja robię swoje.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
ODPOWIEDZ