Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SonGohan
Golden Oozaru

Post autor: SonGohan »

Oto i moje staty:

1.Bobercik- jest bardzo przyjazny, polubiłem go niedawno i mam nadzieje że nasza znajomość się powiększy.
2. AnimKing- fajny kolega, troche mnie czasami wkurza na GG, ale spoko ziom.
3.BH (Bartuś)- mój pierwszy kolega z forum, jak narazie mało z sobą gadamy.
4.Kris- cichy kolega, mało z sobą gadamy, ale jest cały czas aktywny co do mnie na tym forum.

I na tym kończy mi się lista gdyż nie znam zbyt dobrze więcej ludzi
(kolejność nieprzypadkowa)
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Gohan pisze:3.BH (Bartuś)- mój pierwszy kolega z forum
Doprawdy? Myslalem ze oblales test :twisted:

A BTW Robert ok oto analiza

Jest tak

1.Tomek (Dragon Fist) >
2.Piotrek (Dae) >
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Piotrek/Jacek (Thales) $
6.Krzyś /
7.Maciek (Didix) /
8.Kamil (AnimKing) $
9.Beniu /
10.Adrian /

(Opisy wiekszosc osob)

Tomek - Forumowy i fanfikowy kuzyn , bardzo go lubie , szczegolnie po tym jak go "ulepszylem" bo usuwal ostrzezneia na swoim forum i odbanonywal uzytkownikow , czesto lubilem jego avatar KKRT SSJ z Freeza sagi szczegolnie ten gdzie sie usmiecha zlosliwie :twisted:

Piotrek - Fajny kolega i zaproponowalem mu robic gry w RPG Makerze , sam nawet dawal mi swoje gry zebym sobie je edytowal wg swojej fantazji , ponadto robi fajne gify i filmiki we flashu (jak np. jak ten gdzie zabija tego @#$% Kakarotta)

Maciek #1 - Chyba najbardziej zly uzytkownik tego forum , bardzo go lubie za to

Robert - Fajny kolega i lubimi ta sama postac , ponadto to bardzo mila osoba

Piotrek/Jacek - Po zalosnym i bezwartosciowym nicku "Goku" i paru zrobieniem LOL z niego na dawnym forum Piotrka , wybral sobie idealny nick i juz ma cale rzesze kolegow

Krzyś - Wszak mozna go uznac za reikarnacje Kakarotta , ale to bardzo fajny kolega i nie gniewa sie na kogos tak mocno , lubi KT

Kamil - "Nowy uzytkownik" kltory tu sie dostal , fakt ze nie lubi Kakarotta i ze jest bartem Broli'ego w swiecie DB szybko przekonal mnie o jego fajnosci
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bart
SSJ 5

Post autor: Bart »

No więc tak :mrgreen: będzie bez miejsc z przypadkową kolejnością(przycz chomisia bo on jest koim najukochańszym skarbeńkiem), i bez opisów kto po co i dlaczego bo nie mam czasu :mrgreen:

byczy chomiś :*:*:*:* :mrgreen:
Wolak
Pp3088
Dragon Fist
Bobersik
Dae
Kris

loooooooooooool :mrgreen: grube xD jak masz tego więcej to daj mi na PW :mrgreen:

podły skunks pisze:Byhy ty lepiej po ostatniej nocy, test ciążowy szykuj.
a skąd wiesz co sie działo zemną i chomisiem skoro wiesz że potrzebny mu test ciązowy :shock: przyznaj sie żezamontowałeś umnie w domu pluskwy, nagrywasz moje igraszki z chomisiem i sprzedajesz na necie za grube pieniądze :?:
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

1.Bobercik -polubiłem cię od pierwszej rozmowy na gg (ale rym, nie :P)
2.Dyakou -fajny user.. dobrze się zapowiada na forum
3.Kris -polubiłem twój styl pisania :D, chociaż i tak wole jak bobercik pisze fan ficka :D
4.Byczy -nie przeszedłem twojego testu... :sad: ale i tak jesteś boski :mrgreen: "najlepsza na świecie jest miłość w klozecie... " :mrgreen:
5.Dae -piszesz zabójczo długie posty, a przy tym są one na temat.. :wink:
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

O to i moja nowa lista
Bobercik-Jest Wielkim Userem i tyle :P
BH-Fajny Koles Lubie GO i tyle
Dyakou-Fajnie mi się znim Gada na GG i Jest Fajny
Dae-Chyba Najlepszy User Na Tym FOrum
Kris-Fajny Koleś (wkońcu mi zrobił avka Nie xD)
Songohan-Również mi sięz nim gada na GG (czasami mnie cenzura...Denerwuje :D)
Bart-Fajnie Mi się znim Gadało na GG
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Alfabetycznie:

:arrow: Arti- bardzo inteligentny i obrotny chłopak o dużej wiedzy i dobrym poczuciu humoru... ponad to, mój brat w wierze, co wyszło na jaw podczas naszych rozmów na gg... jeden spośród najlepszych użytkowników, lubię go jako osobę za charakter, poczucie humoru i zamiłowanie do prawdziwego hip hop'u, a jako usera za przykładność i zwięzłe posty.

:arrow: Bart- "luzacki kozak" w pozytywnym znaczeniu tego wyrażenia... wspólna muza, zainteresowania... znamy się już długi czas, często rozmawiamy... po prostu jak brat

:arrow: Bartuś kun (BH Daimaouji dla tych którzy nie wiedzą)- jeden z pierwszych userów forum i pierwszy z którym się zapoznałem... jak już w nie jednym poście wspominał, mój kuzynek... lubię go, tylko mógłby częściej pisać na temat zamiast robić zbędne offtopic'i

:arrow: Bobercik- mało ostatnio rozmawiamy... z pewnych znanych tylko nam dwóm przyczyn popsuła się krew między nami... teraz staramy się to naprawić... nie będę owijał w bawełnę... Robert jest jak motor tego forum- napędza nas wszystkich i motywuje do pisania postów :]

:arrow: Dae- kolega moderator i redaktor :] baaaardzo dawno nie rozmawialiśmy, ale doskonale się rozumiemy... prawdę mówić, znamy się mimo rzadkich rozmów wręcz na wylot... dwa tajemniczo zagubione umysły trafiły na siebie i tym sposobem zrodziła się współpraca dwóch dobrych redaktorów :] zawsze darzyłem do sympatią i uznaniem za mądre i ciekawe, również długie posty.

:arrow: Kris- mój brat :D na forum przybył jakiś czas po mnie, ta znajomość bardzo szybko pozytywnie zaowocowała :] najbliższa mi ze wszystkich osób na tym forum. Mój najulubieńszy user :]

:arrow: Rav- znamy się osobiście, sympatyczna osoba :] posiada bardzo obszerną wiedzę i potrafi się nią we właściwy i przystępny sposób dzielić ;] a ponad to jest bardzo miły i uprzejmy :]

:arrow: Wolak- o mój Boże! kiedy Ty wrócisz chłopie? Użytkownik z którym można toczyć najlepsze na świecie pompy, wiecznie w nastroju do żartów :D nie ma dnia ani nocy kiedy by człowiek z nim pogadać nie chciał ;] kolejny spośród moich ulubionych użytkowników... oprócz tego pisze wspaniale i błyskotliwe posty! :)
Tommy
SSJ 4+

Post autor: Tommy »

Dae pisze:Ciekawe, gdzie On jest... Tommy, where are U?
Ciągle tu jestem, w przeciwieństwie do Jacka :neutral:

Oto moja lista:

1.bobercik - chyba najbliższy znajomy z forum xD
2.Dae - reklamuję jego bloga na jogu, więc chyba wiadomo... xDDD
3.Kris - nigdy nie zapomnę meczu ŁKS - Flota ;D
4.Rav - admin :wink:
5.Wolak - po prostu Wolak...super gość :grin:
6.Kenyan - szkoda, że odszedł, nie zapomnę NEOSTOXu. ;]
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

A - Najlepszy przyjaciel
B - Bardzo dobry przyjaciel
C - Ciekawa Osoba
D - Dupek xD
E - Nie mam zdania
F - Wzór

A,F - Wolak - Osoba z którą zawsze prowadzę bardzo ciekawe monologi i dyskusje , a rozmowy z nim zawsze są ciekawe , ponadto dzień w dzień jest w humorze i każda rozmowa zaczyna się jak i kończy śmiechem lub płaczem ze śmiechu . Wzór z inteligentych postów.

B ,F
- Bart - Jest to człowiek o wysokim poziomie zainteresowań jak i inteligencji , gdy poraz pierwszy z nim rozmawiałem szybko odkryłęm na co jest zdolny co prawda za często wyraża swoje uczucia do BH xD to i tak jest ciekawą osobą.

A, C,F- Dae - No jak tu nie lubić Jogurta ? jest to napewno najlepszy user jakiego znam jego Fan Fick jest wprost nie samowity i bardzo interesujący moim zdaniem gdyby zaczął pisać zawodowo mógłby odnieść sukces nawet większy nie Tolkien :D wkażdym razie napewno byłby najlepszym pisarzem fantasy w Polsce :D .

F - Rav - Napewno jest wzorem zawsze imponuje spokojem i rozwagą z tego co wiem jest naprawde świetnym uczniem

C , F - Arti - Osoba inteligentna i wytrwała , należy go podziwiać za Da Big SSJPower Event , gdyż to napewno wymagało od niego wiele poświęceń i pracy więc nic tylko brać przykład.

E - Son Gohan - Niestety nie mam zdania .... chociaż czasem zabardzo spamuje

B , C - Dyakou - Często rozmawiamy i zapowiada się on naprawde dobrym grafikiem skora tak mowie xD zresztą moj imiennik

C , F - Szpaner - Heh kiedyś nawet często rozmawialiśmy .......... a teraz ? na dodatek świetny grafik i napewno wzór

C - AnimKing - Spokojny człowiek czasem spamuje ale tylko czasem xD ale ogólnie da się z nim porozmawiać

E - BH - xD raz tak raz tak xD

C -Razz - xD Nom osoba bardzo dobrze się zapowiadająca pisze ciekawe posty ( w miare )

B , F - Didix - Ah stare Dobre Czasy nie ? tyle rozmawialiśmy tyle przeżyliśmy ? xD nom I Oczywiście wzór 120 postów bardzo dobrych sensownych i na temat w jeden dzień

A F - Dragon Fist - Oczywiście forumowy braciszek :D zbyt dużo razem przeżyliśmy żebym o nim nie napisał :D bardzo sumienny moderator i redek ......... zresztą czyny mowią za słowa .

A -Keyn ! - No a jak miałbym o nim zapomnieć ?? w życiu ! był to jednen z moich ulubionych userów szkoda że nie mam teraz z nim kontaktu , ale naprawde był to ciekawy user i jeszcze do tego LF2 !! :D

A , F - Bob - Bob z Bajkolandi xD nie no a na serio ciekawa osoba :D zresztą skopiuje to co omnie napisał xD na deser zostawiłem sobie tego pana xD Z Bobem łączy mnie szczególne uczucie (zboczeńcy - to nie to o czym myślicie). Nasze mózgi są jakby połączone. Często wpadamy na te same pomysły. Nasze rozmowy nigdy nie są nudne. Razem z Dae zdecydowanie mój ulubiony user! Bob RLZ !
Bo i tak to samo :D

o nikim chyba niezapomnialem xD a może?
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
razz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: razz »

To tak....
Bobercik - "Po twoje szejki stoją kolejki, twoja fryta jest wyśmienita..." xD
Dyakou - "Każdy z was czochrał bobra..:D"
Kris - Bardzo śmieszny gość, a i ma talent graficzny xDD
Dragon Fist - "Sędzia sprawiedliwy" ale też miły gość, z którym da się pośmiać :)
SonGohan i AnimKing - początkujący.. jak narazie spamerzy
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Ten Ładny :P pisze: Wysłany: Pon Sty 29, 2007 8:57 pm Pisownia
O to i moja nowa lista
Bobercik-Jest Wielkim Userem i tyle :P
BH-Fajny Koles Lubie GO i tyle
Dyakou-Fajnie mi się znim Gada na GG i Jest Fajny
Dae-Chyba Najlepszy User Na Tym FOrum
Kris-Fajny Koleś (wkońcu mi zrobił avka Nie xD)
Songohan-Również mi sięz nim gada na GG (czasami mnie cenzura...Denerwuje :D )
Bart-Fajnie Mi się znim Gadało na GG
Było Tak A Teraz Jest Tak
Bobercik-Jest Wielki A Kto się nie zgadza no to go nie lubie ;p
BH-fajny koleś i jak komuś się nie podoba to ma pecha
Mark-Poznaliśmy się w Grze i jest Spoko
Dae-Chyba Najbardziej Lubiany Przez Każdego Usera na tym forum więc przeze mnie też ;P
Kris-Fajny User Z Jednych Lepszych ale są lepszi :p
Dyakou i SonGohan-Fajni Userzy Z Jedni z Moich Pierwszych Kumpli Na Tym Forum

Chyab Najdłuższy Mój Post na tym forum xD
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Kamil pisze:BH-fajny (...) i jak komuś się nie podoba to ma pecha
Wow jaki z ciebie fajny kolega :)

OK teraz lista ulubionych osob jak zwykle

Jest teraz tak

1.Tomek (Dragon Fist) >
2.Piotrek (Dae) >
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Piotrek/Jacek (Thales) >
6.Kamil (AnimKing) ^
7.Krzyś /
8.Maciek (Didix) /
9.Beniu >
10.Adrian >

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Było:
1.Dae → bo jesteś Ty...
2.Kris → a mój chłopiec piłke kopie...
3.Arti → miłość Ci wszystko wybaczy...
4.Wolak → gdy widzę słodycze to kwicze...
5.Bart → hej suczki, na na na na...
6.BH (Bartuś) → włosy na klacie potargał wiart...
7.AnimKing ↑ tak to ja jestem piękny i przystojny...
8.razz ↑ wypijmy za lepszy czas...
9.Dragon Fist ↓ czterdzieści lat minęło, jak jeden dzień...
10.pp3088 ↓ sia la la la la zabawa trwa...

Jest:
1.Dae → jak zawsze pierwszy, najlepszy kolega...jednak dawno nie gadaliśmy
2.Kris → a z nim gadam aż za dużo xD Kris jest najlepszy!
3.Wolak ↑ stare czasy wróciły...znowu łzy lecą gdy z nim rozmawiam xD
4.Arti ↓ a mało coś z nim gadam ostatnio, ale dalej bardzo lubię
5.Bart → z Bart'em zawsze można o wszystkim pogadac
6.BH (Bartuś) → dobry kolega który zawsze podrzuci ciekawy filmik na youtube
7.Razz ↑ mądre uwagi, ciekawy człowiek
8.pp3088 ↑ / Raditz SSJ4 ® - obu lubię. pp znam dłużej, a z Raditzem gram w snookera
9.Dragon Fist → znowu gadamy! I chyba awansuje!
10.AnimKing ↓ / Adrian ® / Dyakou ® - Anima coś nie widze, Adrian okazał się bardzo fajny a Dyakou...to Dyakou xD
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

1.Bart-poprostu człowiek zabawny, odchodzą z nim niezłe jajca, potrafi rozbawic mętna atmosfere. Zna się na rzeczy, jest wielotematyczny et cetera. Po prostu w sam raz na przyjaciela.
2.Dae-mądrąśc leje się hektolitrami z jego postów, dobry wzór i odpowiedni ideał. Miły, skromny, z ogromną wiedzą, czego chciec więcej.
3.Bobercik-ciekawa osobistośc, napewno zasługuje na nominacje.
4.Kris-za luzackie rozmowy na gg, za grafiki, za fanficka, za walenie klocka...wymieniac dalej?
5.razz-nowy użytkownik o dośc wysublimowanym portrecie. Mówi dosadnie i prosto w oczy, nie owija w bawełne, uwielbia dodac swoje 3 groszę.
6.Wolak-za inteligętne posty
7.Rav-za umiejętnośc zawarcia całej treści w krótkiej wypowiedzi, za treściwe uwagi i za posiadanie własnych poglądów.
8.Szpaner anoter know also Hidden Lord-tak daleko, bo unika jakby forum. Wyśmienity grafik, umiejtny satyryk, a ponad wszystko miły i rozsądny człowiek
9.BH-za poprawę, nie spodziewałem się tego po Nim.

Kolejnośc losowa.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Oto i lista

1.Piotrek (Dae) ^
2.Tomek (Dragon Fist) /
3.Maciek (Macix) >
4.Robert (Bobercik) >
5.Piotrek/Jacek (Thales) >
6.Kamil (AnimKing) >
7.Krzyś >
8.Maciek (Didix) >
9.Beniu >
10.Adrian >

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Dobra. Od teraz każdy, kto pisze swój "ranking" ma przy osobach dopisywać ich krótką charakterystykę (tzn chodzi głównie o to, dlaczego tą osobę lubię - tak jak to robi Dragon Fist). Posty, które nie będą się zgadzały z tym co tu zamyliłem ( ;) ) będą bezzwłocznie usuwane.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
ODPOWIEDZ