O nie.Gdyby BH był nieśmiertelny ,wogóle bym go tu nie zamieszczał...
---
ODCINEK CZWARTY:ATOM
Wszyscy siedzą w domu Bulmy i planują jak pokonać Aquamana.BH trzyma w tajemnicy ucieczkę Artiego.Pozostali myślą ,iż został on zlikwidowany.Nagle dziwny dreszcz przeszedł wojowników.Wyczuli oni Aquamana 40 km. od nich w dosyć sporym mieście.BH miał ruszyć już w tamto miejsce ,lecz Didix go uspokoił.BH wiedział ,iż nie ma szans z Aquamanem.W tej chwili oblał go zimny pot.Wyczuł on obecność jakieś dużej energii w pobliżu domu Bulmy.Ta energia malała z chwili na chwilę.
Didix ruszył sprawdzić kto to.Po chwili do domu przyprowadził całkiem połamanego osobnika.Był ledwo żywy,lecz udało mu się powiedzieć kim jest i co mu się przytrafiło.Był to Sayianin o imieniu Atom i próbował walczyć z Aquamanem ,lecz nie miał szans...
Didix pisze:BH wiedział ,iż nie ma szans z Aquamanem
Znowu pisesz głupoty , ja mam się bać Aquamana? Heh Chyba w twoich snach
Didix pisze:Przestań BH!!Miałem co do ciebie duże plany,ale okazuje się ,że będę musiał zrobić tak:
AQUAMAN (...)
Nie wiesz jak się wszycho zakończy,a gadasz.Nie rób tego.
No to nie chcem być w twoim Fanfiku ciągle mnie obrażasz i ja gine z ręki jakiegoś wieśniaka zmień moja role na role Gutka
P.S. Didix , robaku. Nie wysilaj głosu. I tak jesteś tylko człowiekiem
Ostatnio zmieniony sob sty 29, 2005 5:25 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Przestań BH!!Miałem co do ciebie duże plany,ale okazuje się ,że będę musiał zrobić tak:
AQUAMAN CIĘ ZNISZCZY!!!
Nie wiesz jak się wszycho zakończy,a gadasz.Nie rób tego.
ODCINEK PIĄTY:TRÓJKA SUPER SAIYANÓW
Minęło parę dni,zanim Atom doszedł do siebie.W ten czas trzeba było czekać.Gdy Atom zaczął nomalnie funkcjonować ,opowiedział o wszystkim co przeżył.Okazało się ,że BH ,jak i Didix i Atom są Saiyanami. Atom potrafił przemieniać się w SSJ,czego chciał nauczyć pozostałej dwójki.Wytłumaczył,że aby się przemienić ,muszą się mocno wkurzyć.BH przyszło to z łatwością.Gdy tylko pomyślał o Aquamanie,przemienił się.Didix miał problem,lecz po próbach też osiągnął stadium SSJ.Atom myślał ,że trzech Super Sayianów da radę pokonać Aquamana.BH ,Atom i Didix powoli ruszyli w stronę miasta,gdzie Aquaman ostatnio dokonał zniszczenia.
C.D.N.
BH jeszcze raz i dostaniesz ostrzeżenie. Jak wogóle możesz pisać, że Didix coś miesza Przecież to on to wymyśla. Od tej chwili jak ktoś napisze coś złośliwego lub nie na temat daję ostrzeżenie. Didix dawaj tu następne odcinki i nie zwracaj uwagi na BH